Halo 3: ODST
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dillemában vagyok plz írjatok véleményt h érdemes-e megvenni vagy nem ér meg annyit emmenyiért árulják. Elõre is köszi
De szvsz úgy jártál, mint én, hogy hagytam el az elején...
Help:
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mind a 30 video bejegyzést akkor kéne megtalálnom, amikor a Rookie-val egyedül megyek éjszaka, vagy késõbb, mikor már Dare meg a többiek is csatlakoztak, akkor is találok belõlük?
21 megvan már a 30-ból és nem igazán találom a többit...
I never asked for this.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Tényleg könyebb volt, mint a sima H3, sõt kifejezetten szórakoztató volt néhol, nekem pont jó volt a nehézség.
Egy két helyen volt cumi, de semmi vészes, amit egy kis odafigyeléssel vagy taktika váltással ne lehetett volna megoldani.
A lényeg: iszonyat jó hangulata van a játékak, végig pörögnek az események, egy percre sem unatkozik az ember. A szori szerintem rendben van, végig fent tartja az érdeklõdést. Aki nyomta a többi halo játékot az láthat/hallhat utalásokat, ez is nagyon ott van.
Én a játékra 9/10-et adok, nekem nagyon bejött, a halo hangulat végig átjön. Van egy két apróság, amivel szerintem lehetett volna még fogkozni az élményt, ezért a -1 pont. Pl. lehettek volna tulajdonságaikban is különbüzõek az odst-k, pl. az egyiknek több életereje van, a másik ügyesebb puszta kézzel, a harmadik több lõszert cipelhet és még sorolhatnám, ez hozzá tudott volna járulni ahhoz, hogy jobban belelkjem magam.
Valamint azt nem éreztem, hogy a Spartanok milyen szuper-emberek. Normálon kb. ugyan annyi fáradásg hazavágni egy gruntot vagy éppen egy brute-ot, mint az eredeti halo3-ban, pedig ott mi vagyunk a terminator.
Kb. ugyan annyi sebzéstõl is murdelek meg.
De a játék annyira magával ragad, hogy ezek közben eszedbe se jutnak. Egyszerûen mész, irtasz, élvezed a játékot és bogozod a történetet. Az illúzió tökéletes, nagybetûs JÁTKÉLMÉNY.
Kicsit talán lehett volna hosszabb, de a mennyiségért egyrészt kárpótol a minõség, másrészt nagyon jó az újrajátszhatóság értéke.
Ahogyan már mondtam, nálam 9/10. Ha beleszámolom azt, hogy mennyi értéket kapsz a pénzedért, akkor a 9k kicsit sok érte, így mondjuk 8/10.
Halo fanoknak kötelezõ, aki csak szereti annak is simán megérheti, ha lemegy az ára 6-7.000-re. Szerintem annyi lett volna a reális ára, de persze nem tudtam várni vele 3-6 hónapot, de egyáltalán nem bántam meg.
Über.
Én mentem vissza az upliftre, kíváncsi vagyok mennyire fognak szivatni a wraith-ek legendary-n, bár szerintem nem lesz olyan cumi, mint a két hunter.
Már alig várom a Reachet ... :)))
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Apropó, az ODST-t magyarul adták ki?
Amíg jó pénz lesz benne,mindig lesz új rész is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nagy Halo fan voltam de valahogy ezzel a résszel nem hozzák azt az érzést mint régen meg az irányítást is megkavarták egy kicsit.
Sõt szégyen nem szégyen el is akadtam már az elején.
Mikor a team tagjait kell keresni vagy egy olyan rész , hogy a fõtérre kell menni ott van egy nagy kocka szobor rázuhanva egy géppel vagy roncssal a kijelzõn a távolságjelzõ ide visz 0 métert mutat de hogy mit kell itt csinálni nem tudom.
help
Linux Mint 13 Cinnamon
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
És 400 Ft-al többet fizettem, mint a megegyzett ár, majd boxolok a bolttal, de ez így nem kerek. :((
De a lényeg: 15 perc után azt kell mondjam, nagyon jó hangulata van a gémnek, az intro videó szuper volt, utána azonnal bele a közepébe :)))
A visor engem nem zavar, sõt, ha beleélem magam a katona helyzetébe, akár hulpililára is fethetné a környezetet, ha így jobban látnék és taktikai infókat kapnék a környezetrõl,ellenségrõl, ergó nagyobb valószínüséggel túlélek.
Úgyhogy nálam bejövõs, de nagyon. (15 perc után, hozzáteszem)
Azonban itt olyan irányt vett az egész amit nem kellett volna.Ha nem tudnám hogy a Bungie készítette,azt hinném hogy valaki más próbál belekontárkodni ebbe az egész HALO témába.
Már a szereplõknél kezdõdik.Mert nem csak egy embert fogunk irányítani,hanem a csapat több tagját is.De ezekben az égvilágon semmi eltérés nincs.Ennél fogva lényegtelen,az ember azt se tudja néha éppen kivel megy,de hát olyan mindegy is.
A fõszereplõ kalandjai magában a megtámadott városban játszódnak.Igy õ az eddigi HALO részektõl idegenül,fel-alá kóborolhat egy térképen a kijelölt célpontok felé.Ez nem tudom minek kellett bele,de szerintem nem volt jó húzás,nincs az egésznek meg az a hangulata,folyamata mint az eddigi részek eseményeinek.
Aztán magában a városban kiütközik a grafika gyengesége is szerintem.Mert a HALO grafikai stílusa jól szerepelt idegen tájakon,ûrhajók,idegen építmények belsejében.De a valamennyire is "realisztikus" földi város már egyáltalán nem mutat jól.Mintha valami makett városban kóborolnánk.De eleve már az egész grafika necces,félve mondom ki,de ez bizony 2009 végén helyenként kevés...
Viszont a legrosszabb hogy a fõszereplõ szinte végig sötétben megy.Hát én felraktam High-ra a fényerõt,de ha nem kapcsolom be az emberünk által használható infra valamit,hát a legtöbb helyen szinte semmit se látni.Azt bekapcsolva pedig egybõl a Ghost Recon-ba érezhetjük magunkat.A tárgyak valami hülye sárgás körvonalat kapnak,illetve az ellenfelek vöröset,a barátiak meg zöldet.Nem mondom,néha elmenne,de a játék nagy részét igy játszani már nem olyan kellemes.
Leginkább azt mondanám,felvillanások vannak a játékban,amik felidézik a "régi" nagy pillanatokat.Mert hát a Scorpion tankkal lõni az ellent most is vidám móka,a Grunt-ok visongásai pedig még most is viccesek.
De mint látható,nekem az újítások egyáltalán nem jöttek be,köztük az új karakterek sem,hiába,a HALO már csak Master Chief-el az igazi.
Talán egyszer még lesz igazi Halo folytatás (mondjuk a következõ Xbox konzolra?),de ez nálam nehezen áll be az elsõ három rész alkotta sorba.Közepes folytatás,az elõzõ részekhez nem illõ újításokkal...
én is csodálkoztam h magyarul dumálnak, nem számítottam rá, így nem is nagyon figyeltem, de aztán olyan ismerõs szavakat hallottam...XD
Xbox Live: Lunatic HUN
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nagyon hadarja de ezt hallom ki belõle...
gamertag:markidlive
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ez nyilvánvaló, hogy rossz hír a játék rajongótáborának, de azért az online része meg fog maradni a játéknak, kisebb- nagyobb frissítésekkel, de jobb félni, mint megijedni alapon már ne nagyon reménykedjünk újabb letölthetõ tartalmakra az ODST megjelenése után.
A Halo 3: ODST pontos kiadási dátummal nem rendelkezik, csak annyit tudni, hogy valamikor õsszel jön ki...
De ezt vagy egy hónapja kitárgyaltuk a chronicles topikba :)