56
Halo 3: ODST
  • Novotsik
    #56
    hi all, érdemes megvenni ezt a gamet? Halo reach meg a halo 3 is quvrajó volt, ezen gondolkozok h megvegyem-e de nem nagyon tetszik h ilyen sötét pályákon megy szerinbtem ez így nem nagyon hozza a halo feelinget.

    Dillemában vagyok plz írjatok véleményt h érdemes-e megvenni vagy nem ér meg annyit emmenyiért árulják. Előre is köszi
  • Baelint
    #55
    Nem csak Halo 3-mal, hanem az összes xbox-játékkal. Multiplayer csak gold tagság esetén elérhető.
  • XRV
    #54
    Halo 3-mal csak Gold csomag vásárlása eseten tud neten játszani az akinek megvan?
  • Tinman #53
    Akkor is találni fogsz belőle.
    De szvsz úgy jártál, mint én, hogy hagytam el az elején...

    Help:
  • Rincewind
    #52
    Youtube-on van fent kismillio video, ami megmutatja az osszes lelohelyet. Egyszeruen nezz meg ezekbol egyet.
  • Gathavor
    #51
    Sziasztok, egy kis help kéne.
    Mind a 30 video bejegyzést akkor kéne megtalálnom, amikor a Rookie-val egyedül megyek éjszaka, vagy később, mikor már Dare meg a többiek is csatlakoztak, akkor is találok belőlük?
    21 megvan már a 30-ból és nem igazán találom a többit...
  • nagyizsak
    #50
    jah,igen,es valahogy nem tudnam "kicselezni" az xboxot,h ujra arany tagsagom legyen?:) (XBL:companysucks)
  • nagyizsak
    #49
    oooo hali,valaki nem tudna megmondani,h az enyem mert nem kap egy rohadt servert se?:)
  • Rincewind
    #48
    Csapatot keresnek Firefight-ra. Gyakorlatilag barmi johet, mert mind a 8 FF achi hianyzik. Aki gondolja vegyen fel, XBL: 'Rince Art.' Estefele szoktam lenni.
  • nan76
    #47
    sziasztok..esetleg valaki nem tudja mi a zene címe,elérhetősége,előadója ami a vidi alatt megy???sehogy se találom...elöre is köszi
  • Caine
    #46
    Megvan legendaryn is.
    Tényleg könyebb volt, mint a sima H3, sőt kifejezetten szórakoztató volt néhol, nekem pont jó volt a nehézség.
    Egy két helyen volt cumi, de semmi vészes, amit egy kis odafigyeléssel vagy taktika váltással ne lehetett volna megoldani.
  • Caine
    #45
    Nos, végigtoltam normálon a történetért, easyn az acsikért és most nyomom legendary-n. Most volt meg a 2 hunter a tayari plazan, hát mit ne mondjak, megizzasztottak ... :)

    A lényeg: iszonyat jó hangulata van a játékak, végig pörögnek az események, egy percre sem unatkozik az ember. A szori szerintem rendben van, végig fent tartja az érdeklődést. Aki nyomta a többi halo játékot az láthat/hallhat utalásokat, ez is nagyon ott van.

    Én a játékra 9/10-et adok, nekem nagyon bejött, a halo hangulat végig átjön. Van egy két apróság, amivel szerintem lehetett volna még fogkozni az élményt, ezért a -1 pont. Pl. lehettek volna tulajdonságaikban is különbüzőek az odst-k, pl. az egyiknek több életereje van, a másik ügyesebb puszta kézzel, a harmadik több lőszert cipelhet és még sorolhatnám, ez hozzá tudott volna járulni ahhoz, hogy jobban belelkjem magam.
    Valamint azt nem éreztem, hogy a Spartanok milyen szuper-emberek. Normálon kb. ugyan annyi fáradásg hazavágni egy gruntot vagy éppen egy brute-ot, mint az eredeti halo3-ban, pedig ott mi vagyunk a terminator.
    Kb. ugyan annyi sebzéstől is murdelek meg.

    De a játék annyira magával ragad, hogy ezek közben eszedbe se jutnak. Egyszerűen mész, irtasz, élvezed a játékot és bogozod a történetet. Az illúzió tökéletes, nagybetűs JÁTKÉLMÉNY.

    Kicsit talán lehett volna hosszabb, de a mennyiségért egyrészt kárpótol a minőség, másrészt nagyon jó az újrajátszhatóság értéke.

    Ahogyan már mondtam, nálam 9/10. Ha beleszámolom azt, hogy mennyi értéket kapsz a pénzedért, akkor a 9k kicsit sok érte, így mondjuk 8/10.

    Halo fanoknak kötelező, aki csak szereti annak is simán megérheti, ha lemegy az ára 6-7.000-re. Szerintem annyi lett volna a reális ára, de persze nem tudtam várni vele 3-6 hónapot, de egyáltalán nem bántam meg.
    Über.

    Én mentem vissza az upliftre, kíváncsi vagyok mennyire fognak szivatni a wraith-ek legendary-n, bár szerintem nem lesz olyan cumi, mint a két hunter.

    Már alig várom a Reachet ... :)))
  • Steve Q
    #44
    :O Van olyan? Leírást, képeket tudsz adni?
  • SL
    #43
    nem, ő rendes filmre gondolt. Rajzolt 3D-s film, 40 perces.
  • Steve Q
    #42
    Remek! Úgyis akartam valami fordítanivalót...
  • rudymester
    #41
    A kézikönyv magyar, a többi nem.
  • Steve Q
    #40
    Úgy legyen! Elvégre én is élek-halok a Halo-ért. Máskülönben nem akarnám minden játék szövegét lefordítani :)

    Apropó, az ODST-t magyarul adták ki?
  • Gabe18
    #39
    Hát ezt már egy párszor hallottuk...
    Amíg jó pénz lesz benne,mindig lesz új rész is.
  • Steve Q
    #38
    A Halo: Reach olyasmi játék lesz, mint az ODST, csak ha minden igaz, megint Spartanok lesznek a főszerepben. Állítólag a Bungie utolsó Halo-játéka lesz.
  • Steve Q
    #37
    Ha a Halo Wars JÁTÉKRA célzol, azt tudtommal magyar felirattal adták ki.
  • RBJ
    #36
    Halo Wars filmhez nem tudjátok csinált már valaki magyar feliratot.?
    Nagy Halo fan voltam de valahogy ezzel a résszel nem hozzák azt az érzést mint régen meg az irányítást is megkavarták egy kicsit.
    Sőt szégyen nem szégyen el is akadtam már az elején.
    Mikor a team tagjait kell keresni vagy egy olyan rész , hogy a főtérre kell menni ott van egy nagy kocka szobor rázuhanva egy géppel vagy roncssal a kijelzőn a távolságjelző ide visz 0 métert mutat de hogy mit kell itt csinálni nem tudom.
    help
  • Beni521
    #35
    a hadjárat módot végig lehet vinni co-operativ-ba osztott képernyőn? csakmert az elején még egyedül mászkálsz, de attól még cooperatívba lehet ketten? és kicsit off: mi a fene az a Halo Reach?
  • Caine
    #34
    Ma reggel meghozta a futár :)))
    És 400 Ft-al többet fizettem, mint a megegyzett ár, majd boxolok a bolttal, de ez így nem kerek. :((

    De a lényeg: 15 perc után azt kell mondjam, nagyon jó hangulata van a gémnek, az intro videó szuper volt, utána azonnal bele a közepébe :)))

    A visor engem nem zavar, sőt, ha beleélem magam a katona helyzetébe, akár hulpililára is fethetné a környezetet, ha így jobban látnék és taktikai infókat kapnék a környezetről,ellenségről, ergó nagyobb valószínüséggel túlélek.

    Úgyhogy nálam bejövős, de nagyon. (15 perc után, hozzáteszem)
  • BuktaXbox360
    #33
    Szerintem pedig a gyermeteg Halo3 megtépázott hírnevét az ODST végre a helyére rakja. Kiváló a játékmenet, végre nehéz fokozaton újra élvezetes a játék. Bújkálni kell, nem csak rohanni. Halo3 a legnehezebb fokozaton is dög unalom volt. Az a 12éves debil amcsi gyerekek szintjére volt kalibrálva. A sok sötét helyszín engem is zavar, de plazmán nem okoz gondot a kontraszt :)
  • Caine
    #32
    Nekem holnap jön, már alig várom :)))
  • Gabe18
    #31
    Vélemény,különösebb spoilerek nélkül,de azért belerakom ha sikerül.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajnos nagyon negativ véleménnyel vagyok a játékról.Pedig a három alap rész véleményem szerint mérföldkő az FPS-ek "történelmében".Nagyon szerettem őket.
    Azonban itt olyan irányt vett az egész amit nem kellett volna.Ha nem tudnám hogy a Bungie készítette,azt hinném hogy valaki más próbál belekontárkodni ebbe az egész HALO témába.
    Már a szereplőknél kezdődik.Mert nem csak egy embert fogunk irányítani,hanem a csapat több tagját is.De ezekben az égvilágon semmi eltérés nincs.Ennél fogva lényegtelen,az ember azt se tudja néha éppen kivel megy,de hát olyan mindegy is.
    A főszereplő kalandjai magában a megtámadott városban játszódnak.Igy ő az eddigi HALO részektől idegenül,fel-alá kóborolhat egy térképen a kijelölt célpontok felé.Ez nem tudom minek kellett bele,de szerintem nem volt jó húzás,nincs az egésznek meg az a hangulata,folyamata mint az eddigi részek eseményeinek.
    Aztán magában a városban kiütközik a grafika gyengesége is szerintem.Mert a HALO grafikai stílusa jól szerepelt idegen tájakon,űrhajók,idegen építmények belsejében.De a valamennyire is "realisztikus" földi város már egyáltalán nem mutat jól.Mintha valami makett városban kóborolnánk.De eleve már az egész grafika necces,félve mondom ki,de ez bizony 2009 végén helyenként kevés...
    Viszont a legrosszabb hogy a főszereplő szinte végig sötétben megy.Hát én felraktam High-ra a fényerőt,de ha nem kapcsolom be az emberünk által használható infra valamit,hát a legtöbb helyen szinte semmit se látni.Azt bekapcsolva pedig egyből a Ghost Recon-ba érezhetjük magunkat.A tárgyak valami hülye sárgás körvonalat kapnak,illetve az ellenfelek vöröset,a barátiak meg zöldet.Nem mondom,néha elmenne,de a játék nagy részét igy játszani már nem olyan kellemes.
    Leginkább azt mondanám,felvillanások vannak a játékban,amik felidézik a "régi" nagy pillanatokat.Mert hát a Scorpion tankkal lőni az ellent most is vidám móka,a Grunt-ok visongásai pedig még most is viccesek.
    De mint látható,nekem az újítások egyáltalán nem jöttek be,köztük az új karakterek sem,hiába,a HALO már csak Master Chief-el az igazi.
    Talán egyszer még lesz igazi Halo folytatás (mondjuk a következő Xbox konzolra?),de ez nálam nehezen áll be az első három rész alkotta sorba.Közepes folytatás,az előző részekhez nem illő újításokkal...
  • Steve Q
    #30
    Ahhoz képest, hogy a rendező valójában oroszoknak akarta beállítani a szereplőket benne... :D
  • Lunatic83
    #29
    nagyon jó trailer, tetszik
    én is csodálkoztam h magyarul dumálnak, nem számítottam rá, így nem is nagyon figyeltem, de aztán olyan ismerős szavakat hallottam...XD
  • RAZOR27
    #28
    o.O az már kijött? linkt pls xD ha megüti az uprising szintjét akkor kellős xD (bár én az animét várom nagyon :D)
  • Steve Q
    #27
    Nekem is mutatták már. Remek lett, ennek köszönhetem, hogy most töltöm le a Halo Helljumper-sorozat első két képregényét
  • Deleter14
    #26
    Helyesbítek: (vették)
  • Deleter14
    #25
    Az egész trailerben magyarul beszélnek.Ezt a trailert magyarban vettük fel egy studióban és miden országba magyar nyelven szólal meg.
  • Gabe18
    #24
    Ja hogy már előtte is magyarul beszéltek... Ok,csak így hajnal 4-kor nem volt felhangosítva a gép nagyon.
  • Gabe18
    #23
    Amúgy 21 másodpercnél nem azt ordítja a tiszt hogy "Vigyázz!" meg "Vigyázzállás?"
    Nagyon hadarja de ezt hallom ki belőle...
  • Gabe18
    #22
    Halo3 : ODST Live Action Trailer 1
  • SL
    #21
    hogy lehetnek ilyen bambák? :D
  • markidlive
    #20
    ja,meg még lesz a halo reach
  • SL
    #19
    gameplay
  • Beni521
    #18
    akkor jó...
  • DJS8
    #17
    elírtam bocsi :D