56
Halo 3: ODST
 • Novotsik
  #56
  hi all, érdemes megvenni ezt a gamet? Halo reach meg a halo 3 is quvrajó volt, ezen gondolkozok h megvegyem-e de nem nagyon tetszik h ilyen sötét pályákon megy szerinbtem ez így nem nagyon hozza a halo feelinget.

  Dillemában vagyok plz írjatok véleményt h érdemes-e megvenni vagy nem ér meg annyit emmenyiért árulják. Előre is köszi
 • Baelint
  #55
  Nem csak Halo 3-mal, hanem az összes xbox-játékkal. Multiplayer csak gold tagság esetén elérhető.
 • XRV
  #54
  Halo 3-mal csak Gold csomag vásárlása eseten tud neten játszani az akinek megvan?
 • Tinman #53
  Akkor is találni fogsz belőle.
  De szvsz úgy jártál, mint én, hogy hagytam el az elején...

  Help:
 • Rincewind
  #52
  Youtube-on van fent kismillio video, ami megmutatja az osszes lelohelyet. Egyszeruen nezz meg ezekbol egyet.
 • Gathavor
  #51
  Sziasztok, egy kis help kéne.
  Mind a 30 video bejegyzést akkor kéne megtalálnom, amikor a Rookie-val egyedül megyek éjszaka, vagy később, mikor már Dare meg a többiek is csatlakoztak, akkor is találok belőlük?
  21 megvan már a 30-ból és nem igazán találom a többit...
 • nagyizsak
  #50
  jah,igen,es valahogy nem tudnam "kicselezni" az xboxot,h ujra arany tagsagom legyen?:) (XBL:companysucks)
 • nagyizsak
  #49
  oooo hali,valaki nem tudna megmondani,h az enyem mert nem kap egy rohadt servert se?:)
 • Rincewind
  #48
  Csapatot keresnek Firefight-ra. Gyakorlatilag barmi johet, mert mind a 8 FF achi hianyzik. Aki gondolja vegyen fel, XBL: 'Rince Art.' Estefele szoktam lenni.
 • nan76
  #47
  sziasztok..esetleg valaki nem tudja mi a zene címe,elérhetősége,előadója ami a vidi alatt megy???sehogy se találom...elöre is köszi
 • Caine
  #46
  Megvan legendaryn is.
  Tényleg könyebb volt, mint a sima H3, sőt kifejezetten szórakoztató volt néhol, nekem pont jó volt a nehézség.
  Egy két helyen volt cumi, de semmi vészes, amit egy kis odafigyeléssel vagy taktika váltással ne lehetett volna megoldani.
 • Caine
  #45
  Nos, végigtoltam normálon a történetért, easyn az acsikért és most nyomom legendary-n. Most volt meg a 2 hunter a tayari plazan, hát mit ne mondjak, megizzasztottak ... :)

  A lényeg: iszonyat jó hangulata van a játékak, végig pörögnek az események, egy percre sem unatkozik az ember. A szori szerintem rendben van, végig fent tartja az érdeklődést. Aki nyomta a többi halo játékot az láthat/hallhat utalásokat, ez is nagyon ott van.

  Én a játékra 9/10-et adok, nekem nagyon bejött, a halo hangulat végig átjön. Van egy két apróság, amivel szerintem lehetett volna még fogkozni az élményt, ezért a -1 pont. Pl. lehettek volna tulajdonságaikban is különbüzőek az odst-k, pl. az egyiknek több életereje van, a másik ügyesebb puszta kézzel, a harmadik több lőszert cipelhet és még sorolhatnám, ez hozzá tudott volna járulni ahhoz, hogy jobban belelkjem magam.
  Valamint azt nem éreztem, hogy a Spartanok milyen szuper-emberek. Normálon kb. ugyan annyi fáradásg hazavágni egy gruntot vagy éppen egy brute-ot, mint az eredeti halo3-ban, pedig ott mi vagyunk a terminator.
  Kb. ugyan annyi sebzéstől is murdelek meg.

  De a játék annyira magával ragad, hogy ezek közben eszedbe se jutnak. Egyszerűen mész, irtasz, élvezed a játékot és bogozod a történetet. Az illúzió tökéletes, nagybetűs JÁTKÉLMÉNY.

  Kicsit talán lehett volna hosszabb, de a mennyiségért egyrészt kárpótol a minőség, másrészt nagyon jó az újrajátszhatóság értéke.

  Ahogyan már mondtam, nálam 9/10. Ha beleszámolom azt, hogy mennyi értéket kapsz a pénzedért, akkor a 9k kicsit sok érte, így mondjuk 8/10.

  Halo fanoknak kötelező, aki csak szereti annak is simán megérheti, ha lemegy az ára 6-7.000-re. Szerintem annyi lett volna a reális ára, de persze nem tudtam várni vele 3-6 hónapot, de egyáltalán nem bántam meg.
  Über.

  Én mentem vissza az upliftre, kíváncsi vagyok mennyire fognak szivatni a wraith-ek legendary-n, bár szerintem nem lesz olyan cumi, mint a két hunter.

  Már alig várom a Reachet ... :)))
 • Steve Q
  #44
  :O Van olyan? Leírást, képeket tudsz adni?
 • SL
  #43
  nem, ő rendes filmre gondolt. Rajzolt 3D-s film, 40 perces.
 • Steve Q
  #42
  Remek! Úgyis akartam valami fordítanivalót...
 • rudymester
  #41
  A kézikönyv magyar, a többi nem.
 • Steve Q
  #40
  Úgy legyen! Elvégre én is élek-halok a Halo-ért. Máskülönben nem akarnám minden játék szövegét lefordítani :)

  Apropó, az ODST-t magyarul adták ki?
 • Gabe18
  #39
  Hát ezt már egy párszor hallottuk...
  Amíg jó pénz lesz benne,mindig lesz új rész is.
 • Steve Q
  #38
  A Halo: Reach olyasmi játék lesz, mint az ODST, csak ha minden igaz, megint Spartanok lesznek a főszerepben. Állítólag a Bungie utolsó Halo-játéka lesz.
 • Steve Q
  #37
  Ha a Halo Wars JÁTÉKRA célzol, azt tudtommal magyar felirattal adták ki.
 • RBJ
  #36
  Halo Wars filmhez nem tudjátok csinált már valaki magyar feliratot.?
  Nagy Halo fan voltam de valahogy ezzel a résszel nem hozzák azt az érzést mint régen meg az irányítást is megkavarták egy kicsit.
  Sőt szégyen nem szégyen el is akadtam már az elején.
  Mikor a team tagjait kell keresni vagy egy olyan rész , hogy a főtérre kell menni ott van egy nagy kocka szobor rázuhanva egy géppel vagy roncssal a kijelzőn a távolságjelző ide visz 0 métert mutat de hogy mit kell itt csinálni nem tudom.
  help
 • Beni521
  #35
  a hadjárat módot végig lehet vinni co-operativ-ba osztott képernyőn? csakmert az elején még egyedül mászkálsz, de attól még cooperatívba lehet ketten? és kicsit off: mi a fene az a Halo Reach?
 • Caine
  #34
  Ma reggel meghozta a futár :)))
  És 400 Ft-al többet fizettem, mint a megegyzett ár, majd boxolok a bolttal, de ez így nem kerek. :((

  De a lényeg: 15 perc után azt kell mondjam, nagyon jó hangulata van a gémnek, az intro videó szuper volt, utána azonnal bele a közepébe :)))

  A visor engem nem zavar, sőt, ha beleélem magam a katona helyzetébe, akár hulpililára is fethetné a környezetet, ha így jobban látnék és taktikai infókat kapnék a környezetről,ellenségről, ergó nagyobb valószínüséggel túlélek.

  Úgyhogy nálam bejövős, de nagyon. (15 perc után, hozzáteszem)
 • BuktaXbox360
  #33
  Szerintem pedig a gyermeteg Halo3 megtépázott hírnevét az ODST végre a helyére rakja. Kiváló a játékmenet, végre nehéz fokozaton újra élvezetes a játék. Bújkálni kell, nem csak rohanni. Halo3 a legnehezebb fokozaton is dög unalom volt. Az a 12éves debil amcsi gyerekek szintjére volt kalibrálva. A sok sötét helyszín engem is zavar, de plazmán nem okoz gondot a kontraszt :)
 • Caine
  #32
  Nekem holnap jön, már alig várom :)))
 • Gabe18
  #31
  Vélemény,különösebb spoilerek nélkül,de azért belerakom ha sikerül.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Sajnos nagyon negativ véleménnyel vagyok a játékról.Pedig a három alap rész véleményem szerint mérföldkő az FPS-ek "történelmében".Nagyon szerettem őket.
  Azonban itt olyan irányt vett az egész amit nem kellett volna.Ha nem tudnám hogy a Bungie készítette,azt hinném hogy valaki más próbál belekontárkodni ebbe az egész HALO témába.
  Már a szereplőknél kezdődik.Mert nem csak egy embert fogunk irányítani,hanem a csapat több tagját is.De ezekben az égvilágon semmi eltérés nincs.Ennél fogva lényegtelen,az ember azt se tudja néha éppen kivel megy,de hát olyan mindegy is.
  A főszereplő kalandjai magában a megtámadott városban játszódnak.Igy ő az eddigi HALO részektől idegenül,fel-alá kóborolhat egy térképen a kijelölt célpontok felé.Ez nem tudom minek kellett bele,de szerintem nem volt jó húzás,nincs az egésznek meg az a hangulata,folyamata mint az eddigi részek eseményeinek.
  Aztán magában a városban kiütközik a grafika gyengesége is szerintem.Mert a HALO grafikai stílusa jól szerepelt idegen tájakon,űrhajók,idegen építmények belsejében.De a valamennyire is "realisztikus" földi város már egyáltalán nem mutat jól.Mintha valami makett városban kóborolnánk.De eleve már az egész grafika necces,félve mondom ki,de ez bizony 2009 végén helyenként kevés...
  Viszont a legrosszabb hogy a főszereplő szinte végig sötétben megy.Hát én felraktam High-ra a fényerőt,de ha nem kapcsolom be az emberünk által használható infra valamit,hát a legtöbb helyen szinte semmit se látni.Azt bekapcsolva pedig egyből a Ghost Recon-ba érezhetjük magunkat.A tárgyak valami hülye sárgás körvonalat kapnak,illetve az ellenfelek vöröset,a barátiak meg zöldet.Nem mondom,néha elmenne,de a játék nagy részét igy játszani már nem olyan kellemes.
  Leginkább azt mondanám,felvillanások vannak a játékban,amik felidézik a "régi" nagy pillanatokat.Mert hát a Scorpion tankkal lőni az ellent most is vidám móka,a Grunt-ok visongásai pedig még most is viccesek.
  De mint látható,nekem az újítások egyáltalán nem jöttek be,köztük az új karakterek sem,hiába,a HALO már csak Master Chief-el az igazi.
  Talán egyszer még lesz igazi Halo folytatás (mondjuk a következő Xbox konzolra?),de ez nálam nehezen áll be az első három rész alkotta sorba.Közepes folytatás,az előző részekhez nem illő újításokkal...
 • Steve Q
  #30
  Ahhoz képest, hogy a rendező valójában oroszoknak akarta beállítani a szereplőket benne... :D
 • Lunatic83
  #29
  nagyon jó trailer, tetszik
  én is csodálkoztam h magyarul dumálnak, nem számítottam rá, így nem is nagyon figyeltem, de aztán olyan ismerős szavakat hallottam...XD
 • RAZOR27
  #28
  o.O az már kijött? linkt pls xD ha megüti az uprising szintjét akkor kellős xD (bár én az animét várom nagyon :D)
 • Steve Q
  #27
  Nekem is mutatták már. Remek lett, ennek köszönhetem, hogy most töltöm le a Halo Helljumper-sorozat első két képregényét
 • Deleter14
  #26
  Helyesbítek: (vették)
 • Deleter14
  #25
  Az egész trailerben magyarul beszélnek.Ezt a trailert magyarban vettük fel egy studióban és miden országba magyar nyelven szólal meg.
 • Gabe18
  #24
  Ja hogy már előtte is magyarul beszéltek... Ok,csak így hajnal 4-kor nem volt felhangosítva a gép nagyon.
 • Gabe18
  #23
  Amúgy 21 másodpercnél nem azt ordítja a tiszt hogy "Vigyázz!" meg "Vigyázzállás?"
  Nagyon hadarja de ezt hallom ki belőle...
 • Gabe18
  #22
  Halo3 : ODST Live Action Trailer 1
 • SL
  #21
  hogy lehetnek ilyen bambák? :D
 • markidlive
  #20
  ja,meg még lesz a halo reach
 • SL
  #19
  gameplay
 • Beni521
  #18
  akkor jó...
 • DJS8
  #17
  elírtam bocsi :D