251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
  • RozmarGyik
    Szerintem is felesleges külön DJ-t hívni. A winamp vagy valamelyik zenelejátszó is alkalmas a feladatra.
    Alkoholból vásároljatok be bőven:).
  • BB7

Szerintem felesleges egy DJ-t rendelni! De mekkora bulira gondolsz? Hány embert hívsz el? Hol tartanád?
  • penbutter
    Abszolut nem gondolkodtam rajta, pedig már itt van a nyakamon.. Én mindig a végére hagyok mindent :S..
    De ezt tényleg nem akarom elszúrni, mégiscsak a 18. lesz neki..
    Érdemes partyszervízt rendelni, mint az amerikai filmekben? :D
    Nem drága?
  • ba32107
    Képet a húgodról
  • analfa
    igen ez egy holt biztos tipp mert a fejfájás az az alkoholelvonás tünete
    (jó a krónikus meg a migrénes az nem, de parti után nincs jobb... igényesebb és felkészültebb partizók "Véres Máriát" szoktak inni másnap.
    Egyébként Te akarod megszervezni vagy kiadod egy party-szervíz cégnek vagy esetleg ezen még nem gondolkodtál?
  • penbutter
    Tényleg? Nah ezt nem is tudtam.. Az elmulasztja a fejfájást?
    Ez a kutyaharapást szőrivel effekt?
  • analfa
    Aszpirn???? na neee az alkohol elvonás tüneteken nem mindig segít ilyenkor akármennyire nem esik jól meg kell inni egy sört vagy abból a piából ami este kiütött
  • penbutter
    Kólával, vagy magában? Ha kólával, ilyen a hatás(google-n találtam)..

Egyébként tanácsokat is adhatnátok, mert épp készülök szervezni a még 17 éves húgomnak egy hatalmas partyt, csak fogalmam sincs, hogy hogy álljak hozzá.. Szerintetek érdemes DJ-t rendelnni, sokat lök a hangulaton, mint egy sima hifirendszer?
    Az én időmben még Sokol rádióval partyztunk!
  • RozmarGyik
    Az aszpirin az csak másnap szokott jól jönni:D:D:D
  • Doomista
    egy tanács...:
    vigyél magaddal egy szem aszpirint:D
  • penbutter
    Sziasztok!

Ide nem CSAK képeket várok, mint az összes más buli topicba, hanem inkább az előkészülettől(ruha, smink, haj), a bulin át(tánctechnika, miről beszéljek, milyen vagyok buliban), az afterig(afterparty, takarítás)..