251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
-
RozmarGyik #11 Szerintem is felesleges külön DJ-t hívni. A winamp vagy valamelyik zenelejátszó is alkalmas a feladatra.
Alkoholból vásároljatok be bőven:). -
Szerintem felesleges egy DJ-t rendelni! De mekkora bulira gondolsz? Hány embert hívsz el? Hol tartanád? -
penbutter #9 Abszolut nem gondolkodtam rajta, pedig már itt van a nyakamon.. Én mindig a végére hagyok mindent :S..
De ezt tényleg nem akarom elszúrni, mégiscsak a 18. lesz neki..
Érdemes partyszervízt rendelni, mint az amerikai filmekben? :D
Nem drága? -
ba32107 #8 Képet a húgodról -
#7 igen ez egy holt biztos tipp mert a fejfájás az az alkoholelvonás tünete
(jó a krónikus meg a migrénes az nem, de parti után nincs jobb... igényesebb és felkészültebb partizók "Véres Máriát" szoktak inni másnap.
Egyébként Te akarod megszervezni vagy kiadod egy party-szervíz cégnek vagy esetleg ezen még nem gondolkodtál?
-
penbutter #6 Tényleg? Nah ezt nem is tudtam.. Az elmulasztja a fejfájást?
Ez a kutyaharapást szőrivel effekt? -
#5 Aszpirn???? na neee az alkohol elvonás tüneteken nem mindig segít ilyenkor akármennyire nem esik jól meg kell inni egy sört vagy abból a piából ami este kiütött -
penbutter #4 Kólával, vagy magában? Ha kólával, ilyen a hatás(google-n találtam)..
Egyébként tanácsokat is adhatnátok, mert épp készülök szervezni a még 17 éves húgomnak egy hatalmas partyt, csak fogalmam sincs, hogy hogy álljak hozzá.. Szerintetek érdemes DJ-t rendelnni, sokat lök a hangulaton, mint egy sima hifirendszer?
Az én időmben még Sokol rádióval partyztunk!
-
RozmarGyik #3 Az aszpirin az csak másnap szokott jól jönni:D:D:D
-
#2 egy tanács...:
vigyél magaddal egy szem aszpirint:D -
penbutter #1 Sziasztok!
Ide nem CSAK képeket várok, mint az összes más buli topicba, hanem inkább az előkészülettől(ruha, smink, haj), a bulin át(tánctechnika, miről beszéljek, milyen vagyok buliban), az afterig(afterparty, takarítás)..