63
  • endyxx
    Most olvasom miket irkáltok itt össze rólam, Valentinoval az élen.Valentino, visszacsinállak, ha nem hagyod abba. :D
  • A1274815
    Minimum két hetet késtél, most minek akarsz hit vitát csinálni. Különben meg sajnos nagyon bugosra teremttte a világot a "tökéletes" termető, elkéne már azon is gondolkozni, hogy ha teremtette a világot mi mindent szúrt el, tervezett férre és hogy akkor ennek a tükrében:
    Ad.1. miért hívják egyesek tökéletesnek a világot?
    Ad.2. mitől tökéletes a teremtő?
  • bvalek2
    Átmentem a szomszédba megkérdezni, és azt mondja hogy nem ő volt
  • samuzsolt
    hát azt, amelyik minden jó mellé tett 18 rosszat, létrehozva ezt a csodálatos közösséget a Föld nevű bolygón... tuti csettintett valaki, hogy te pók, szőj hálót és a pók szőtt.. :D

Valentino:
    és nem leutánozni kell, hanem ugyan azt megvalósítani egy jobb technikával! ha figyelmesen olvastad volna, valamennyit, valamilyen minőségben már elő tudnak/tudtak állítani, de a megfelelő technológia még nem áll rendelkezésre! persze marha jó lenne ha te is ki tudnád húzni a seggedből a fonalat és akkor nem kéne ezzel cseszkelődni és stbstb... de kíváncsi vagyok, hogy egy kis pók mikor próbálna létrehozni egy integrált áramkört és mennyire sikerülne neki! ennyit az intelligens emberi fajról!;)
  • Mcsiv
    én is komolyan mondtam:D
  • bvalek2
    Komolyan kérdem hogy melyik Isten? Mert világszerte kb. 40000 Istennek imádkoznak emberek naponta, és én nem tudom hogy pont te éppen melyiket tartod a világ teremtőjének.
  • Mcsiv
    amelyik ott lakik tőled nem messze, balra a harmadik sarkon:)
  • bvalek2
    Melyik Isten?
  • Valentino
    Durva hogy a nem sok intelligenciával rendelkező pók hogy tud olyasmit előállítani és használni, amit a 21. században az intelligens emberi faj képtelen leutánozni. Egyértelmű, hogy a pók és bármely más élőlény pontos tervezés és kivitelezés eredménye. Egyértelmű hogy a világot Isten teremtette.
  • mainruler
    Nem értem min agyalnak ennyit, hisz tök egyértelmű mit csinálnak rosszul.
    A pók nem egyszerűen kinyomja magából a selymet, hanem a hátsó lábai végén található szövőkarmok "közé" préseli ki a zselét és ezt olyan erővel és technikával húzza meg -hogy selyemfonál legyen belőle-...nos, amit csak a pók ismer... :)
    Mindenesetre inkább különféle szövési technikákkal próbálkoznék a hadsereg helyében, mintsem valami olyan misztikus és ultrabonyolultságú dologban véljem megtalálni a megoldás kulcsát, ami nem is létezik. Mondjuk ez tök tipikusan emberi. Vagy amerikai. Inkább. Ehh.
    Common Sense...
  • immovable
    nemismered a babylon 5-öt? ejnye-bejnye
  • Epikurosz
    Tarajos űrhajók. Rusnyák, de jól néznek ki. :-)
  • immovable
    babylon 5 4eva
  • dez
    Sajnos feleslegesen írod le... El sem olvassák.
  • Sir Quno Jedi
    Témába vág, kösziek! :D
  • endrev
    Bocs, hogy most jövök ezzel, de nagyon sok újságíró elvéti ezt a nyelvhelyességi hibát, és éppen most van az, hogy ezt jelzem:

"egy 200 millió angol font értékű neutronsugárral dolgozó mikroszkóp"

Ez így azt jelenti, hogy a neutronsugár kerül 200 millióba. Helyesen:
    "egy 200 millió angol font értékű, neutronsugárral dolgozó mikroszkóp"
    vagy
    "egy neutronsugárral dolgozó, 200 millió angol font értékű mikroszkóp"

Amúgy nincs harag! :)
  • Sir Quno Jedi
    Tessék! Pókselyem páncélzatú hajók, tripla neutron ágyúkkal felszerelve. Ez a jövő...
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. Lesz pókselyem páncéljuk, meg neutron ágyújuk, ha már nem kell a pókselyemkutatáshoz és voilá! Csak már foglalnának bennünket is el!
  • Lacc
    Örülj, hogy nem te vagy az áldozat egyelőre. Senki nem mondta, hogy a világ fair. Én örülök, hogy a hadsereg finnanszírozza az ilyen és ehhez hasonló kutatásokat. Legalább jó esély van arra, hogy ki is sülhet valami a dologból, kevésbé kell görcsölniük a költségvetésen.
  • Vorpal
    Számit az? A mi lelkünkön szárad az is.
    Ha egyszer majd felelni kell érte - kíváncsi vagyok vagyok ki viszi el a balhét...
  • Sir Quno Jedi
    afféle
  • ddt500
    fejlődő=reménytelenül elmaradott?
  • Sir Quno Jedi
    Végre, újabb harci páncélok, még több civil és fejlődő országbéli áldozat.