Az első képek az új Enterprise űrhajóról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Senki se tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba :D
A Star Trek Legacy-val játszott valaki?
Szerintem jókis játék sokszor kijátszottam.Érdekes élmény volt az Enterprist,Voyagert a Stargazert(itt kezdett Picard) irányítani.Vagy akár a Defiantot.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Griphons:
Te meg elõbb nézd meg a filmeket vagy olvass utána az újnak és rájössz, hogy az új rész valójában egy elõzmény film lesz amely Kirk és csapata akadémián töltött éveit mutatja be.Ezért is írtam, hogy fura, hogy az Enterprise sokkal fejlettebnek fog kinézni mint a régi filmekbe/sorozatokban.
-------
Nekem mondjuk az NX Enterprise is tetszik mert nincs benne annyi teknika viszont mégis jókis gép.Bár ez megint csak érdekes hogy fejletteb a kinézete mint a Kirk féle Constitution osztályú Enterprisenak.(asszem azt vette át Kirk)
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
más, remélem ha a film sikeres lesz, vonzz magával újabb mozifilmeket+remélem egy új tv-sorozatot, szívesen megnéznék egy star trek-klingons alcímû sorozatot<#hehe>#hehe>jó ez poén, de valami jöhetne ami megér megint 7. évadot
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Enterprise-E
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ezt olvastam róla egy blogban, nem tudom, mennyi igaz belõle: "Chekov és Uhura a járókelõktõl kérdezgetik, hol is van az alabamai haditengerészeti támaszpont, a rendõr meg totális döbbentséggel bambul rájuk. A jelenet igazi poénja mégis az, hogy a stáb mindezt rejtve vette fel, és Walter Koenig és Nichelle Nichols az utca embereit megállítva játszottak. Aztán mikor az a nõ válaszra méltatta õket, a stáb loholt utána, hogy aláírassák vele a papírokat a szereplésrõl"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
azt viszont még mindig nem értem, miért akarnak egy elõzményfilmet gyártani, mikor az Enterprise sorozat is hatalmasat zakózott. a Star Trek-nek megvan a saját történelme, ha abba nem illik bele, az elég nagy gáz.
Amúgy azon kívül, hogy a gondolákra ráraktak 2 félbevágott halat és lefestették õket, nem nagyon látok igazi változást. (bár a sorozatbelihez képest sok van)
Csak abban reménykedek, hogy a filmben nem fognak szerepleni kisgyerekek, kutyák és sírós/szerelmes tinik.
azaz az SG-n majd kb. Pénteken tudjátok megnézni...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Na igen a Voyager a kedvencem, az legalabb ki is nez valahogy!😊
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/