33
-
Kagemusha #33 Főleg, mikor a sorozat végén kap egy full páncélzatot... nna, az nagyon COOL! :) -
Ry0K3N #32 Kinézetre nem rossz a Voyager sem de egy Sovereign hajónak is megvan a maga bája de a kedvencem akkor is az Achilles osztályú csatahajó. Rengeteget voltam vele a ST:BC Kobayashi modban. Pulzus fézerek quantum torpedók, nyaaam..... -
tommckay #31 Kijött az első trailer! Igaz elég rossz minőség de legalább van:D http://www.youtube.com/watch?v=nU1J8B1nI8E -
NSC #30 Hát én sosem tudtam h mit esznek az emberek ezen a Start Trek-en.Ezek után sem fogom tudni,hogy miért van úgy oda érte mindenki. -
Che #29 Off
A Star Trek Legacy-val játszott valaki?
Szerintem jókis játék sokszor kijátszottam.Érdekes élmény volt az Enterprist,Voyagert a Stargazert(itt kezdett Picard) irányítani.Vagy akár a Defiantot. -
Che #28 Én tudom, hogy más kategória mivel a Voyager egy felderítő hajó(ezért tud leszállni bolygó felszínre) az Enterprise meg csata cirkáló(a Sovering).Én csak azt mondtam, hogy szerintem sokkal szebb.De egyébként nekem a Voyager is tetszik főleg maikor az utolsó részben a különleges páncélzatot is megkapja, hogy haza térhessenek a borgokon keresztül.
Griphons:
Te meg előbb nézd meg a filmeket vagy olvass utána az újnak és rájössz, hogy az új rész valójában egy előzmény film lesz amely Kirk és csapata akadémián töltött éveit mutatja be.Ezért is írtam, hogy fura, hogy az Enterprise sokkal fejlettebnek fog kinézni mint a régi filmekbe/sorozatokban.
-------
Nekem mondjuk az NX Enterprise is tetszik mert nincs benne annyi teknika viszont mégis jókis gép.Bár ez megint csak érdekes hogy fejletteb a kinézete mint a Kirk féle Constitution osztályú Enterprisenak.(asszem azt vette át Kirk) -
sandor8206 #27 hát a borg sztem magasról szart volna a föderációs előírásokra+ahogy később a dominium is :-D
más, remélem ha a film sikeres lesz, vonzz magával újabb mozifilmeket+remélem egy új tv-sorozatot, szívesen megnéznék egy star trek-klingons alcímű sorozatotjó ez poén, de valami jöhetne ami megér megint 7. évadot -
#26 Mert nem nézted se a filmeket, se egyetlen egy TOS részt sem. -
#25 Ahányszor meglátom ezt az űrhajót, mindig röhögés fog el :D -
Ry0K3N #24 Az eléggé jó konstrukció, szinte minden föderációs tervezési előírást megszegtek az építésekor :) -
Ry0K3N #23 Mi a fenét akarnának a Sovereign osztállyal a kezdetekben? Az az idővonal szerint sokkal későbbi fejlesztés mint ahol a film fog játszódni. -
Ry0K3N #22 Hát az Interpid meg a Sovereing nem éppen azonos kategória, majdnem 4x akkora a Sov. fegyverzetről meg pajzsról nem is beszélve. -
#21 Hát ez gagyi... Az Enterprise-E-t kellett volna kicsit továbbfejleszteni, mert ez igy visszalépés az A-hoz. Már ami a ratyi tányért illeti.
Enterprise-E -
highpoint #20 hehe, télleg... A dollárokról szóló részt már átugrottam
Ezt olvastam róla egy blogban, nem tudom, mennyi igaz belőle: "Chekov és Uhura a járókelőktől kérdezgetik, hol is van az alabamai haditengerészeti támaszpont, a rendőr meg totális döbbentséggel bambul rájuk. A jelenet igazi poénja mégis az, hogy a stáb mindezt rejtve vette fel, és Walter Koenig és Nichelle Nichols az utca embereit megállítva játszottak. Aztán mikor az a nő válaszra méltatta őket, a stáb loholt utána, hogy aláírassák vele a papírokat a szereplésről"
-
#19 aZ a 4. rész, és ha eLOLvastad volna a cikket, láthatnád, hogy irják is, az volt a legsikeresebb (amugy a kapcsolatfelvétel, de mivel 86-os film, más értéke volt a dollárnak, etc) -
#18 Bármikor jöhet kamerás előzetes, james bond előtt adták. -
highpoint #17 A régi, eredeti mozifilm sorozatbó az én személyes kedvencem a Hazatérés című rész (a link spoilert tartalmaz), amelyben eljönnek a 80-as évek Amerikájába... Sok finom humor van a filmben. -
#16 Ez a baj az előzményekkel, korlátokat szab, mivel a Star Trek már több mint 40 éve jelen van film vagy sorozat formájában. Törtéenelme van. -
highpoint #15 Van itt pár magyarázó ábra arról, hogy mi micsoda -
torcipepe #14 a Nemezis elég jó volt, akárcsak a Kapcsolatfelvétel. az Űrlázadásban a szerelmes Picard nagyon nyálasra sikeredett, a népvándorlás meg egyenesen katasztrofális. a régebbieket nem láttam, talán majd egyszer.
azt viszont még mindig nem értem, miért akarnak egy előzményfilmet gyártani, mikor az Enterprise sorozat is hatalmasat zakózott. a Star Trek-nek megvan a saját történelme, ha abba nem illik bele, az elég nagy gáz. -
Szkifi #13 A 3. képen látható Enterprise nem az, ami az első kettőn van. Az már egy újabb típus. (nem mintha ez valakit is érdekelne rajtam kívül)
Amúgy azon kívül, hogy a gondolákra ráraktak 2 félbevágott halat és lefestették őket, nem nagyon látok igazi változást. (bár a sorozatbelihez képest sok van)
Csak abban reménykedek, hogy a filmben nem fognak szerepleni kisgyerekek, kutyák és sírós/szerelmes tinik. -
sandor8206 #12 sztem meg Defiant a király:-) -
CaptainRumi #11 HÉTFŐN JÖN A TRAILER !!!
azaz az SG-n majd kb. Pénteken tudjátok megnézni... -
Che #10 Bocs *Enterprise -
Che #9 Hát azért egy Sovering típusu Enterpris mellett a voyager elbújhat.Azért az nagyon szépen nézki.Egyébként ez is szép csak szerintem fura lesz hogy elvileg Kirk és csapata fiatal korát ismerhetjük meg és közben fejlettebb(nek néz ki) lesz a hajó mint amikor már idősebbek(régi filmek). -
bvalek2 #8 Majdnem, azok a Bussard-kollektorok (ST-kocka ) -
Lu #7 Nekem a regebbi hajok nem igazan tetszetek(Attol a filmre meg kivancsi vagyok.), de visszont nekem is a kedvenzem a Voyager. -
Spectrum #6 Warp drive-nál az a luk az légbeömlőnyílás?? -
sandor8206 #5 én meg mindig azért szerettem az st-hajókat mert teljesen egyediek, egyedien "hülyén" néztek ki, ez is nagyon jó, film pedig várós top3-ban nálam. -
bmw #4 Haaat nem egy nagy szam szerintem.
Na igen a Voyager a kedvencem, az legalabb ki is nez valahogy!:) -
tpeterr #3 Nekem a Voyager hajója jobban tetszik, de ez sem rossz, legalább igyekztek hűek maradni az eredetihez, ami már mindenképpen plusz pont. -
antikarts #2 Ez alap mozis film ;) -
bvalek2 #1 Tetszik. Ha többet mutogatják mint a színészeket, megnézem a moziban