630
Szerintetek létezik?
-
#115 testi-lelki jóbarátok :D -
#114 Amúgy előbb utóbb mindenképpen többet akar majd az egyik fél...létezik fiú-lány barátság egy darabig. De ez a barátság nem sokáig marad barátság szerintem :)
Mert ha van egy ellenkező nemű barátom, akinek tökre magamat adom, megbízom benne, tudok vele beszélgetni, tetszik is, ráadásul az egész kölcsönös, akkor ez nem sokáig marad barátság. Maximum nem úgy indul a kapcsolat, hogy akkor mi most ismerkedünk és járunk, hanem akkor mi most csak barátok vagyunk és majd járunk :D (csak ezt nem mondjuk ki :D) -
#113 Hát ha a szex beletartozik akkor lehet..baráti szex :D -
#112 nem létezik, az egyik mindig többet akar majd -
#111 ien nincs
hameg van is akkoris dugás lessz a vége-.-
vagy akkor lehet ha az eggyik fél szereti a másikat és ezt a másinál nem kölcsönös és akkor beletörődik hogy barátság -
Mirk #110 "Persze előbb utóbb az egyik fél vonzódni fog a másikhoz, de attól még barátság maradhat a dolog."
ezt szenvedésnek hívják
amikor vonzódsz valakihez de nem tehetsz semmit -
#109 Persze előbb utóbb az egyik fél vonzódni fog a másikhoz, de attól még barátság maradhat a dolog.
Na de érdekelne egy lány véleménye végre, mert mi fiuk jól el beszélgetünk, de a másik fél véleménye sokat lendítene a témán. -
#108 Ám nekemis egy történetem ált sulis oszttársam, belémzuhant, bejött bejött, de az istenért nem engedtem, ez ment 2-3 évig, majd rájöttem húúú igen összekéne hozni.. Találkozunk minden jó, gondoltam elhívom majd, mert itt előszőr ő hívott, és majd a 2.-on megcsókolom, de az már nem jött össze, egyik haverom látta másik pasival de azzal se jött össze pedig az a srác lóg rajta... azóta semmi, eltávolodott tőlem, nagyon ritkán beszélünk, pedig nagyon jól megvoltunk. És így ovi óta ismerjük egymást..
Ez a szopás.
-
Mirk #107 többen is leírták már előttem
nem létezik. igazi barátság, vonzalom nélkül nem lehet egy férfi és egy nő között -
#106 Kívánom, hogy tapasztald meg az ellenkezőjét és utána térjünk vissza erre a kérdésre. -
#105 Az, hogy szeretettel fordulsz a másik felé az még nem nyálasság szerintem.
Amit te adsz azt tízszeresen kapod vissza az élettől és sokszor ezen a jövőd vagy az életed múlhat. -
#104 hogy nincs. -
#103 Az maradt. -
#102 És hogy változott a véleményed a topik megnyitása óta? -
Hydroceph #101 csak ugye már nem trendi szeretni, sokkal inkább "cejizni"...
asszony az egyetlen aki elott megengedem magamnak a "nyálasságot" -
#100 Na látom jó topikot nyitottam :-) És egész jó érveket olvasok.
-
#99 Az én menyasszonyom is ért minden poént.
Egy lány meglátja az igazi éned az álca mögött, míg fiú ritkán. -
Hydroceph #98 nem feltétlen, ismerek pár lányt aki minden poént vesz, és nem jön elő a kényes picsa énjével -
#97 Jó csak a csajok azért máshogy tekintenek az ilyenekre.. -
#96 Persze, hogy jobban esett, hiszen amikor a láényal beszéltél hasznosan telt az időd amikor meg a haverjaiddal akkor ahogy te mondtad "suttyo modra".
Az meg nem látszik rajtad, hogy "csak" 20 vagy. Az ész nem a korral jön, hanem a tapasztalással. -
Hydroceph #95 hozzáteszem csak 20 vagyok :p -
Hydroceph #94 Amugy jah, apám vidéken él, volt ott két igenjo haverom, 12 éves korunktol osztalytarsak kozepsuliig, de utanna is minden nap egyutt logtunk, mikor megismertem Vikit sokszor inkább hazamentem msn/skypeozni minth veluk logjak, jokat dumaltunk rohogtunk mindig, jobban esett mint suttyo modra berugni/szivni vagy csak szimplan lopni a napot.. -
#93 nem.
-
#92 Gondoltam, de attól még lehet rá reagálni, mert a reagálásomból kiindulhat egy beszélgetés. -
Hydroceph #91 de ő most csak befingott a szobába sztem :) -
#90 így van(személyes tapasztalat) -
Hydroceph #89 Tökmindegy, én hiszek "ebben", sőt, boldogan élek benne, mások véleménye meg nem nagyon érdekel.
-
#88 Szerencsére egyre több fiú van aki nem csak dugni akar.
Ha a lány a lelki társad akkor rájössz, hogy egy lánytól sokkal többet kaphatsz, mint amit egy fiú barát megadhat. Annak ellenére, hogy nem vagytok szerelmesek a lánnyal és nem dugod. -
#87 max a lány oldaláról, fiú úgyis csak dugni akar -
#86 Létezik ilyen kapcsolat és az ilyenekből lesznek az aragyany és gyémánt lakodalmak.
De ezt azok akinek a nő csak arra kell, hogy villogjanak vele és legyen aki segít elélvezni, hogy ne maguknak kelljen kiverni azok soha se fogják érteni, mert ha így kezelsz egy lányt akkor ő is így viszonyul hozzád. -
Hydroceph #85 ámen, ő is elmondt amikot utanna felhivta.
ennél több nem is kell nekem -
#84 Pontosan ezzel én is így vagyok.
A menyasszonyom tud az összes próbálkozásomról, ami előtte volt. Ahogy én is tudok az övéiről.
Arról is tudtam egyből amikor a volt fiúja bepróbálkozott, pedig valószínűleg soha se tudom meg, ha nem mondja el. -
#83 Hagyd ezt itt a többség úgyse fogja érteni.
Ehhez egy bizonyos szintű érettség kell. -
Hydroceph #82 jah, és nincs is ezzel semmi baj, nem tartok attol hogy asszony valami olyat talál amit nem kellene látnia, ami nem tartozna rá -
#81 az csak egy példa volt.
de mondom,kár is ezen vitázni,mert nem tudjuk elfogadni,hogy mindkettőnknek mást jelent a barátság,a szerelem már inkább olyan dolog,ami nagyjából mindenkinek ugyanaz. -
#80 hát ez nagyon nem igaz... az ember alaptermészete, mint az állatok túlnyomó többségének, NEM monogám. Attól hogy a mi társadalmunkban ez az elfogadott "normális", attól még nem igaz. Vannak olyan kultúrák ahol megy a többnejűség. Az sokkal közelebb áll a természethez mint a monogámia.
Bár így belegondolva lehet szex barátság nem bányarém nő, és hetero férfi között, ha a férfi alapból csak úgy emberként áll a nőhöz, és nem úgy mint nőhöz, és elnyomja az alaptermészetét. De ehhez nagyon nyomós ok kell, hogy miért nem. Pl rokon, a legjobb barátod barátnője... mást nem is tudok elképzelni. De ahogy ennek a kizáró oknak vége, akkor elszabadul a dolog, és kiegészül a barátság a szexxel, vagy legalább a vággyal rá, bár az még mindig barátság, hiszen nem kell hozzá szerelem, csak közelibb barátság :). -
#79 na,ilyet meg még nem láttam :D bár attól még létezhet,és igazad van.de szerintem is csak ebben az esetben.de csak ha szigorúan saját nemükhöz vonzódnak,és nem biszexuális egyik sem -
Hydroceph #78 Biztosan láttál már egy filmben olyat, hogy egy fiu és egy lány csak baratok, es egyszer olyan helyzetbe kerulnek, hogy mindketten akarjak azt a csokot és meg is teszik. és ha egyik fél sem gondolja utanna ugy, hogy kár volt, akkor nincs vége a barátságnak, hanem több let mint barátság. tudod, a piramisszarság. szerintem..
sok ember van/volt igy -
#77 látom, nem érthető, hogy a barátság egy kapcsolat, és nem egyoldalú érzelem. mint ahogy az sem, hogy a szerelem nem a húú de meg akarom kefélni érzéscsomaggal egyenlő. -
#76 Az én menyasszonyom tudja az itteni nicknecemet és jelszómat, ahogy az összes nicknevemet és jelszómat beleértve az e-mailcímeimét is. És ez fordítva is igaz.