630
Szerintetek létezik?
  • Hydroceph
    fúj
  • Hydroceph
    Asszonykád és jómagad?
    nem mondok véleményt mert félek hogy megbántok valakit ;)
  • ba32107
    Hát nem csodálom hogy tetszik szerintem is szép
  • Ic3 m4n
    Nem lett jó, itt a kép újból:
  • bardocz
    Attól miért ne lehetne beszélgetni egy lánnyal,hogy nem dugnád?Vagy teszemazt 5évig egy irodában dolgozol egy nővel,akkor nem fog közöttetek kialakulni semmiféle barátság?ÉS mondjuk nem egy szépség,és nem dugnád.
  • Ic3 m4n
    Jobb kép most nincs hirtelen a vinyómon, ezen meg a feje annyira nem látszik jó, meg azért élőben kicsit más:)

A képről a fölösleges részeket levágtam (egy gyerek + kutya)
  • ba32107
    Minden esélyt megragadok hogy lássak egy-egy szép lányt :)
    Amúgy csak kíváncsi vagyok.
  • Magic Boy
    Annak meg mi értelme lenne, ha rakna a szerelméről képet?

Aztán átmennénk úgyis az enyém a szebb topiká.

Különben is annak semmi értelme, hogy az SG összes fiúja az én menyasszonyom képét nézve verje ki otthon.
  • predator1982
  • ba32107
    Képt
  • Ic3 m4n
    Szerintem nem lehet barátság, mert akkor már - mint ahogy többen is írták már - az egyik fél többet érez mint barátság.
    Velem is így van, van egy jó kis csaj az iskolában, "barátok" vagyunk meg minden de én szívesen továbblépnék
    Ha ezt olvasod: i láááv u Betti
  • Magic Boy
    Szerencsére az én menyasszonyom is ilyen egyszerű lány, mint te.
    Szerencsére egyre többen vagytok.
  • predator1982
    ja fingós haverokra gondolsz? nézd mindenkinél más a tág fogalom. felőlem nyugodtan finghatnak a haverjaim előttem stb. aki nem teszi nem teszi, aki igen, az meg igen. azért is irtam hogy minden barátság más. bár bevallom kevés nő látja igy mint én, lehet hogy azért mert egyszerű vagyok...nem tudom
  • Magic Boy
    Nem elsősorban rád gondoltam.
  • Sir Quno Jedi
    Én filmről nem beszéltem.
  • Magic Boy
    Ha meg másik képet rakok be akkor arról beszéltek, hogy mi volt a filmben, mert a kép megcáfolja az álláspontotokat.
  • Sir Quno Jedi
    Ne hari, de ezen a képen túl semlegsek ahhoz, hogy bármi kiderüljön belőle. Akár vadidegenek is lehetnének, mint írtam volt.
  • Sir Quno Jedi
    Lány barátom. A barátnő az más. :D Azonban ez hosszú sztori és éppen az ellenkezőjét bizonyítja számomra. Le is írtam még az elején, hogy milyen feltételek mellett fordulhat pl. ez elő, de a szó klasszikus értelmében, ahogy ti gondoljátok ez nem barátság. Mást értelmezünk annak ti, meg én.

Általánosságban nem létezik tehát két idegen ellenkező nemű között barátság, ha találkoznak és nincs semmi háttérGÁT ami megakadályozza, hogy többek legyenek, mint "barátok". Ha pedig van ilyen, akkor ők már nemis barátok, hanem kényszerhaverok (ez jó szó rá)...
  • Magic Boy
    Ha tudsz ilyenről akkor van.
  • Magic Boy
    Speciel ok tényleg csak barátok és a kép se most készült.
    Arról beszélj amit a képen látsz, de ne a külalakjukról.
  • predator1982
    én, ha még nem felejtettem el általános óta szöveget értelmezni akkor van lány barátnőd....
  • Sir Quno Jedi
    Nincs ilyen és tudok. :D
  • Sir Quno Jedi
    Szentég. Tehát, ha odaállok egy vadidegen nő mellé fényképészkedni, akkor máris barátok vagyunk, vagy mi!? Sőt, ha suliban a csoporttársam mellé, esetleg a húgom mellé, vagy keresztlányom mamája mellé, vagy akárki mellé aki nőnemű, AKKOR máris barátok vagyunk, mert nincs szexuális vonzalom?!?!?!? :DDD
  • Magic Boy
    Ha azt mondod, hogy nincs ilyen akkor nem tudsz.
  • Magic Boy
    Nem testvérek hidd el. (ismerem őket)
  • Sir Quno Jedi
    Most akkor döntéstek el egymás közt, hogy tudok-e a lány-fiú barátságról, avagy sem. :DDD
  • Magic Boy
    Lényegtelen, hogy hogy néznek ki, hiszen nem az volt a kérdés.
    A képen láthatólag jól megvannak és nem látszik rajtuk szexuális vonzalom ergo barátok.
  • predator1982
    mi az hogy tipikus lány meg fiú barátság? van olyan is? nem tudtam hogy kategorizálják már ezt is:DDD saját magadat hazudtolod meg ezzel, akkor ezek szerint neked is van, akkor ez másnál miért ne működhetne? nincs két ugyanolyan barátság, mindenkié egyedi....mint általában a barátságok
  • Magic Boy
    Na most elárultad magadat nem tapasztaltad még, hogy milyen az igazi Fiú-Lány barátság, tehát nem tudod, hogy milyen és mégis itélkezel olyanról amiről fogalmad sincs.
  • predator1982
    ez nem vita, én elmondtam a véleményemet aztán annyi.
  • ba32107
    Testvérek
  • Sir Quno Jedi
    Mire? A beteg és rusnya csajra, meg a sunyi képű srácra???!?!
  • Sir Quno Jedi
    Mármint mit kéne tapasztalnom?! Nekem is van lánybarátom, de az nem a tipikus, "van lány és fiú között általában barátság" dolog és egy hosszú folyamat része. Buzgár ismerősöm meg szerencsére nincs, így az ágyamba sem kell beengednem (hallelujja), hogy a barátságunkat validáljuk.
  • Magic Boy
    Bezzeg a #175-re már az ellenzők se tudnak mit mondani.
  • Magic Boy
    Az alapkérdésre a választ szerintem , hogy mindenki saját bőrén tapasztalja meg.
  • ba32107
    ték
  • Magic Boy
    Ne vitatkozz Sir Quno Jedi-vel, mert amíg nem tapasztalja amiről beszélsz addig ilyen szűk látókörű lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Helyes.
  • predator1982
    igen.
  • Sir Quno Jedi
    Ahá, szóval én vagyok szűklátókörű?! :D