630
Szerintetek létezik?
-
Hydroceph #235 fúj -
Hydroceph #234 Asszonykád és jómagad?
nem mondok véleményt mert félek hogy megbántok valakit ;) -
ba32107 #233 Hát nem csodálom hogy tetszik szerintem is szép -
#232 Nem lett jó, itt a kép újból: -
#231 Attól miért ne lehetne beszélgetni egy lánnyal,hogy nem dugnád?Vagy teszemazt 5évig egy irodában dolgozol egy nővel,akkor nem fog közöttetek kialakulni semmiféle barátság?ÉS mondjuk nem egy szépség,és nem dugnád. -
#230 Jobb kép most nincs hirtelen a vinyómon, ezen meg a feje annyira nem látszik jó, meg azért élőben kicsit más:)
A képről a fölösleges részeket levágtam (egy gyerek + kutya) -
ba32107 #229 Minden esélyt megragadok hogy lássak egy-egy szép lányt :)
Amúgy csak kíváncsi vagyok. -
#228 Annak meg mi értelme lenne, ha rakna a szerelméről képet?
Aztán átmennénk úgyis az enyém a szebb topiká.
Különben is annak semmi értelme, hogy az SG összes fiúja az én menyasszonyom képét nézve verje ki otthon. -
#227 -
ba32107 #226 Képt -
#225 Szerintem nem lehet barátság, mert akkor már - mint ahogy többen is írták már - az egyik fél többet érez mint barátság.
Velem is így van, van egy jó kis csaj az iskolában, "barátok" vagyunk meg minden de én szívesen továbblépnék
Ha ezt olvasod: i láááv u Betti -
#224 Szerencsére az én menyasszonyom is ilyen egyszerű lány, mint te.
Szerencsére egyre többen vagytok. -
#223 ja fingós haverokra gondolsz? nézd mindenkinél más a tág fogalom. felőlem nyugodtan finghatnak a haverjaim előttem stb. aki nem teszi nem teszi, aki igen, az meg igen. azért is irtam hogy minden barátság más. bár bevallom kevés nő látja igy mint én, lehet hogy azért mert egyszerű vagyok...nem tudom -
#222 Nem elsősorban rád gondoltam. -
#221 Én filmről nem beszéltem. -
#220 Ha meg másik képet rakok be akkor arról beszéltek, hogy mi volt a filmben, mert a kép megcáfolja az álláspontotokat. -
#219 Ne hari, de ezen a képen túl semlegsek ahhoz, hogy bármi kiderüljön belőle. Akár vadidegenek is lehetnének, mint írtam volt. -
#218 Lány barátom. A barátnő az más. :D Azonban ez hosszú sztori és éppen az ellenkezőjét bizonyítja számomra. Le is írtam még az elején, hogy milyen feltételek mellett fordulhat pl. ez elő, de a szó klasszikus értelmében, ahogy ti gondoljátok ez nem barátság. Mást értelmezünk annak ti, meg én.
Általánosságban nem létezik tehát két idegen ellenkező nemű között barátság, ha találkoznak és nincs semmi háttérGÁT ami megakadályozza, hogy többek legyenek, mint "barátok". Ha pedig van ilyen, akkor ők már nemis barátok, hanem kényszerhaverok (ez jó szó rá)... -
#217 Ha tudsz ilyenről akkor van. -
#216 Speciel ok tényleg csak barátok és a kép se most készült.
Arról beszélj amit a képen látsz, de ne a külalakjukról. -
#215 én, ha még nem felejtettem el általános óta szöveget értelmezni akkor van lány barátnőd.... -
#214 Nincs ilyen és tudok. :D -
#213 Szentég. Tehát, ha odaállok egy vadidegen nő mellé fényképészkedni, akkor máris barátok vagyunk, vagy mi!? Sőt, ha suliban a csoporttársam mellé, esetleg a húgom mellé, vagy keresztlányom mamája mellé, vagy akárki mellé aki nőnemű, AKKOR máris barátok vagyunk, mert nincs szexuális vonzalom?!?!?!? :DDD -
#212 Ha azt mondod, hogy nincs ilyen akkor nem tudsz. -
#211 Nem testvérek hidd el. (ismerem őket) -
#210 Most akkor döntéstek el egymás közt, hogy tudok-e a lány-fiú barátságról, avagy sem. :DDD -
#209 Lényegtelen, hogy hogy néznek ki, hiszen nem az volt a kérdés.
A képen láthatólag jól megvannak és nem látszik rajtuk szexuális vonzalom ergo barátok. -
#208 mi az hogy tipikus lány meg fiú barátság? van olyan is? nem tudtam hogy kategorizálják már ezt is:DDD saját magadat hazudtolod meg ezzel, akkor ezek szerint neked is van, akkor ez másnál miért ne működhetne? nincs két ugyanolyan barátság, mindenkié egyedi....mint általában a barátságok -
#207 Na most elárultad magadat nem tapasztaltad még, hogy milyen az igazi Fiú-Lány barátság, tehát nem tudod, hogy milyen és mégis itélkezel olyanról amiről fogalmad sincs. -
#206 ez nem vita, én elmondtam a véleményemet aztán annyi. -
ba32107 #205 Testvérek -
#204 Mire? A beteg és rusnya csajra, meg a sunyi képű srácra???!?! -
#203 Mármint mit kéne tapasztalnom?! Nekem is van lánybarátom, de az nem a tipikus, "van lány és fiú között általában barátság" dolog és egy hosszú folyamat része. Buzgár ismerősöm meg szerencsére nincs, így az ágyamba sem kell beengednem (hallelujja), hogy a barátságunkat validáljuk. -
#202 Bezzeg a #175-re már az ellenzők se tudnak mit mondani. -
#201 Az alapkérdésre a választ szerintem , hogy mindenki saját bőrén tapasztalja meg. -
ba32107 #200 ték -
#199 Ne vitatkozz Sir Quno Jedi-vel, mert amíg nem tapasztalja amiről beszélsz addig ilyen szűk látókörű lesz. -
#198 Helyes. -
#197 igen. -
#196 Ahá, szóval én vagyok szűklátókörű?! :D