Fiú-lány barátság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nõknek nem lehet?:-)
Magic Boy
"Érdekes,hogy a nõk látnak minden dolog mögé valamit folyton."

Okkal teszik, hiszen a fiúk rászoktatták õket arra, hogy a többségüknek mindig van valami hátsó szándéka.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

N1ggA
lány oldalról van, fiu oldalról nincs

Spread De Love!

bardocz
Érdekes,etika órán felmerült a tanárnak a kérdés,egy lány rögtön,hogy nem,fiú meg,hogy igen,én meg halkan miért ne,mert leszarom az órát leginkább.
Érdekes,hogy a nõk látnak minden dolog mögé valamit folyton.
Magic Boy
Neki se nagy szerintem csak ahogy veszi le a ruháját megemeli neki és nagynak látszik, de ennek nem ez volt a lényege.Amúgy én is a kicsi formásat szeretem.
A menyasszonyomnak is olyan van.

üdv bocs hogy beleszólok de ezt a csajt menten kihagynám 😄
hát ez valami borzasztó nekem a szép kicsi formás jobban bejön 😊
megyekis off sziasztok tov szép estét
Magic Boy
Na jó egy ilyen helyzetben én se hezitálnék menyasszony és barátság ide vagy oda.
<#vigyor0>

Magic Boy
A buzira mondtam és nem a szexre. 😊

a szex az nem mocskolódás... ez is azt bizonyitja, hogy vannak(Magic Boy) közöttünk jezsuista szerzetesek 😄

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Magic Boy
Az nem szenvedés, ha az ember vitatkozik csak sajnos vannak egy páran (Szoki333 és társai) akik érvek híján csak mocskolódni tudnak.

Na de részemrõl a téma lezárva, mert nemszeretem a szélmalomharcokat.

Sir Quno Jedi
Még mindig ezen szenvedtek?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Magic Boy
A szerelem is egy kapcsolat aminek az alapja a barátság, hiszen, ha a szerelem elmullik akkor mi tart a másik mellett?

😄 szard le

De ha én megtalálom a lelki társam egy lányban, akkor az nem a szerelem? Számomra elképzelhetetlen, hogy így érezzek valaki iránt, akibe nem vagyok szerelmes egy picit sem. Ha nincs ilyen érzés, akkor talán.......ezt még nem tapasztaltam hosszútávon.

Magic Boy
Ha nekem szántad akkor tévedés, mert lassan 4 éve boldog párkapcsolatban élek.
Az említett lány már a menyasszonyom.
Attól még, hogy felnõttem és nem az az elsõ gondolatom, ha meglátok egy lányt, hogy cafatokra kéne baszni a pináját még nem vagyok buzi.

hát ugye mint te, vannak olyanok akik a saját nemükhez vonzódnak..

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Magic Boy
"Mi férfiak mi mindig csak BASZélgetni akarunk..."

Nem mindenki ne általánosíts.

Taranov
Ez igaz egyébként.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem lehetséges... Mi férfiak mi mindig csak BASZélgetni akarunk... szal nem lehet <#hawaii>

Jó barátságban voltam egy lánnyal. Tényleg jóban. Egyszer elcsattant egy csók (na jó.......fél óráig smároltunk). Én akartam folytatni, õ nem. Azóta se vagyunk olyan jóban (nem csak ez miatt, de az nem lényeg), mint régen.

Legbiztosabban akkor létezik, ha mindkét félnél megvolt a fellángolás, és el is múlt biztosan. Az én esetemben ez megtörtént, de mégse maradtunk olyan jóban. Szar dolog ez.

Magic Boy
"szex mindig kell, hogy legyen."

Már miért kellene?
Lehet simán úgy kapcsolata az embernek, hogy nem fekszik le vele viszont nagyszerûen tudják egymást támogatni és lelkileg kiegészítik egymást.

Tényleg szinte lehetetlen ez a fiú-lány barátság. Már próbáltam, de én voltam az aki többet akart 😛 És hát... eleget szenvedtem vele...
Nincs, mert egyszerûen ahogy elöbb is leirták, mindig többet akar valamelyik fél és ahogy sötét is irta, szex mindig kell, hogy legyen.

Ha jó, akkor dugópartner és nem barát.
Ha nem jó, akkor barát féle, de ha egyik összeszed egy csajt/pasit magának, akkor az újdonsült barát/nõ nem nézi jó szemmel, hogy egy csaj/pasi a párja körül van és eléggé idegesitõ is.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

SötétBarom
Anélkül, hogy legalább egyszer legyen szex, nyilván nincs ilyen. Azt az elején le kell tudni, és utána semmi akadálya. 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Na, nekem a legjobb barátom egy lány. Régen dugtunk, nem volt annyira jó (ez volt 6 éve), megbeszéltük, hogy ez így szar. Azóta a legjobb barátom -.- Neki is van hébe hóba kanja, nekem meg barátnõm két éve. És mûködik.

SZal létezik.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rockynhooo
sztem létezik van egy tök yo csaj barátom akivel nagyon régóta ismerjük egymást és alig várom h megtukhassam<#idiota><#idiota><#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Atti12
sztem létezhet 😛 Kérdés meddig és milyen szituban.

annyira nemlétezik, hogy nem is tudom miért nyílt ez a topik 😊

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Magic Boy
A fiuk többsége azt akarja a lánytól, hogy széttegye a lábait.
a lányok többsége azt várja a fiútól, hogy támogassa és a lelki társat keres benne.
Amíg ez így van addig a fiúk és a lányok többsége nem lehet barát, de vannak páran a fiúk közül (szerencsére egyre többen) akik szintén a lelki társat keresik a lányban. Az utóbbiak között igenis van barátság.

<#eljen>ez így van

fotográfik kolomp edisön :D

Fabio Capello
testi-lelki jóbarátok 😄

Mr_no_NaMe
Amúgy elõbb utóbb mindenképpen többet akar majd az egyik fél...létezik fiú-lány barátság egy darabig. De ez a barátság nem sokáig marad barátság szerintem 😊
Mert ha van egy ellenkezõ nemû barátom, akinek tökre magamat adom, megbízom benne, tudok vele beszélgetni, tetszik is, ráadásul az egész kölcsönös, akkor ez nem sokáig marad barátság. Maximum nem úgy indul a kapcsolat, hogy akkor mi most ismerkedünk és járunk, hanem akkor mi most csak barátok vagyunk és majd járunk 😄 (csak ezt nem mondjuk ki 😄)
Mr_no_NaMe
Hát ha a szex beletartozik akkor lehet..baráti szex 😄
Fabio Capello
nem létezik, az egyik mindig többet akar majd

CheAteR88
ien nincs
hameg van is akkoris dugás lessz a vége-.-
vagy akkor lehet ha az eggyik fél szereti a másikat és ezt a másinál nem kölcsönös és akkor beletörõdik hogy barátság

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

"Persze elõbb utóbb az egyik fél vonzódni fog a másikhoz, de attól még barátság maradhat a dolog."

ezt szenvedésnek hívják
amikor vonzódsz valakihez de nem tehetsz semmit
Magic Boy
Persze elõbb utóbb az egyik fél vonzódni fog a másikhoz, de attól még barátság maradhat a dolog.

Na de érdekelne egy lány véleménye végre, mert mi fiuk jól el beszélgetünk, de a másik fél véleménye sokat lendítene a témán.

trogerzsiger
Ám nekemis egy történetem ált sulis oszttársam, belémzuhant, bejött bejött, de az istenért nem engedtem, ez ment 2-3 évig, majd rájöttem húúú igen összekéne hozni.. Találkozunk minden jó, gondoltam elhívom majd, mert itt elõszõr õ hívott, és majd a 2.-on megcsókolom, de az már nem jött össze, egyik haverom látta másik pasival de azzal se jött össze pedig az a srác lóg rajta... azóta semmi, eltávolodott tõlem, nagyon ritkán beszélünk, pedig nagyon jól megvoltunk. És így ovi óta ismerjük egymást..

Ez a szopás.

többen is leírták már elõttem
nem létezik. igazi barátság, vonzalom nélkül nem lehet egy férfi és egy nõ között
Magic Boy
Kívánom, hogy tapasztald meg az ellenkezõjét és utána térjünk vissza erre a kérdésre.<#ravasz1>

Magic Boy
Az, hogy szeretettel fordulsz a másik felé az még nem nyálasság szerintem.

Amit te adsz azt tízszeresen kapod vissza az élettõl és sokszor ezen a jövõd vagy az életed múlhat.

trogerzsiger
hogy nincs.

trogerzsiger
Az maradt.

Magic Boy
És hogy változott a véleményed a topik megnyitása óta?<#vigyor0>

csak ugye már nem trendi szeretni, sokkal inkább "cejizni"...
asszony az egyetlen aki elott megengedem magamnak a "nyálasságot"

trogerzsiger
Na látom jó topikot nyitottam :-) És egész jó érveket olvasok.<#eljen>

Magic Boy
Az én menyasszonyom is ért minden poént.
Egy lány meglátja az igazi éned az álca mögött, míg fiú ritkán.

nem feltétlen, ismerek pár lányt aki minden poént vesz, és nem jön elõ a kényes picsa énjével

trogerzsiger
Jó csak a csajok azért máshogy tekintenek az ilyenekre..

Magic Boy
Persze, hogy jobban esett, hiszen amikor a láényal beszéltél hasznosan telt az idõd amikor meg a haverjaiddal akkor ahogy te mondtad "suttyo modra".

Az meg nem látszik rajtad, hogy "csak" 20 vagy. Az ész nem a korral jön, hanem a tapasztalással.