Rendőrségi eljárás egy fórumozó ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt nagy betûkkel kéne felírni a Parlament falára.
Cogito Ergo Sum
Normális vagy? A komcsik semmivel nem jobbak mint a nácik, csak magadat égeted itt a szélsõséges ostobaságaiddal.
Egyébként pedig, ha rám akartál volna célozgatni, eszem ágában sincs Szlovákiába menni hõzöngeni, egyszerûen csak egy európai, demokratikus országban szeretnék élni, ami itt nem nagyon fog összejönni az én életemben, mivel az ország tele van az ilyen hugyagyú idiótákkal mint te, akik újra és újra beszavazzák a hatalomba az ilyen Fetsereket, bármit is tesznek, te holnap már csápolsz nekik, mert õk a te komcsi barátaid.
Cogito Ergo Sum
amikor meghurcolnak egy fórumozót, mert volt véleménye és mert az akirõl véleményt formált politikailag hatalommal bír, akkor azért belegondolok, hogy van a fenti mondatban igazság. ha engem itt leugatnak és feljelentem, akkor kétszer körberöhögnek és elküldenek a sóhivatalba.
Sajtosszenya ne hagyd magad!
\"The voices are back... Excellent.\"
Olvastam Kínáról, voltam Kínába, ott is van szegény ember és gazdag ember.
De hogy felvilágosítsalak balfék kölök,
A világ leghosszabb hídja Kínába van.
Hangzhou öböl hídja! 36 km hosszú és 170 milliárd dollárba került!
nemrég nyitották meg, és tudod mennyibe kerül átkelni rajta?
átszámolva 2 000 Ft
Többe kerül a benzin ha megkerülöd, és ezt ÕK is tudják!
itt a link:
http://www.hangzhoubaybridge.com/bridge.asp
Végeztem.
Cogito Ergo Sum
Nietchse
És éltem akkor te barom, nem egy huszonéves suhanc al van dolgod, hanem egy sokat tapasztalt emberrel.
De én itt befejeztem, mert hülyékkel nem állok le vitázni, egyszerûen betût nem érdemelnek 😄
Forrjanak csak a saját levükben, csinálják a forradalmat, menjenek Szlovákiába hõzöngeni, és majd ott megtudják mit érdemel a hülye gyerek ha nem bír magával
és mit mondott Lenin?
"Tanulni, tanulni, tanulni!!!"
Cogito Ergo Sum
Nehogy már azoknak legyen igaza akik a saját szemükkel láttak valamit, hanem a propagandagépezetnek?
"Szeretem a jó vitát, de történelembõl ha feldobnak egy csavart labdát, én olyan szervát ütök vissza, hogy szétpörkölöm az ellenérveket."
Egy papucsállatka is értelmesebb nálad te szerencsétlen balfék. Tetszik a kommunizmus? El lehet költözni, még van pár rothadó komcsi rendszer a földön, két hetet sem bírnál ott, te agyatlan csira.
"De nem csak 2 ember élt az átkosba, ezt meg te felejtetted eé"
Hát nem. És nem is csak kettõnek volt rossz. Olvasd el és fogd is fel azokat a könyveket amire hivatkozgatsz. Aki tudott gondolkodni és véleménye volt, akinek tehetsége volt valamihez és nem takonyból volt a gerince azt addig csesztették míg elmenekült vagy felakasztotta magát.
Ja persze, volt aki élvezte, aki soha semmit nem akart elérni az életben tisztességgel és becsülettel de tudott segget nyalni, aki attól volt boldog és elégedett ember, hogy ki bírt lopni a gyárból pár szerszámot, aki azt értette biztonságon, hogy a szomszédját elviszik, de õt még nem mert ügyesen tudott kussolni vagy éppen fel bírta jelenteni a szomszédját, aki elég primitív volt, hogy beszopja a legképtelenebb hazugságokat és nem a saját szemének hanem az újságoknak hitt.
Szóval akadt pár igazán elégedett ember is, persze. Nem kétlem, hogy te is közéjük tartoztál volna, ha akkor élsz.
"A Történelem az Élet TANÍTÓMESTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
(Cicero)
Cogito Ergo Sum
Szeretem a jó vitát, de történelembõl ha feldobnak egy csavart labdát, én olyan szervát ütök vissza, hogy szétpörkölöm az ellenérveket.
Cogito Ergo Sum
Nos, az én nagyszüleim még emlékeztek rá, hogy a Horty-korszak civilizáció volt, többen tudtak írni-olvasni mint most, kisebb volt a gyermekszegénység, magyarok építkeztek a saját maguk boldogulására, és hazafiak vezették az országot.
Utána az országot letarolták az oroszok, a romokon pedig felépítettek egy gyarmatot, rabszolgákká tették a magyarokat, lerombolták a házaikat, és emeletes ketrecekbe terelték õket senyvedni, és helytartókat raktak a nyakukba, akiket elfelejtettek magukkal vinni amikor kitakarodtak.
A problémákat amiket soroltál a kommunizmus nem megoldotta, hanem okozta. Talán köszönjük meg az oroszoknak, hogy kádár helytartó idején az emberirtás helyett a kifinomult rabszolgatartás módszereihez folyamodtak? <#levele>#levele>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Történelem. Figy. ha akkor valaki ilyet követett el, elmentek hozzá a fekete ruhás emberek, és szétverték az agyát, nem volt feljelentés, és ha nem elég, golyót a tarkódba, a mostani világba az emberek jódolgukba azt se tudják mit csináljanak, de próbáljátok ki, ha egy 1 hétig nem töltitek teli a hûtõt, és csak azt eszitek ami a kertbe van, mert nincs BOLT, nincs PÉNZ, csak az VAN amit megtermelsz, és ha sokat termeltél, akkor mocskos KULÁK vagy, és jönnek padlást seperni, és persze hogy közbe kapsz párat a gumibottal, és mehetsz aztán a sóhivatalba panaszért, mert senki sincs aki meghallgatna.
Kemény idõk voltak azok, és ez a KÁNAÁN ami most van, hogy nem kell dolgoznia az embernek a kajáért, teljesen idegen ahhoz az idõkhöz képest.
Ha akkor valaki nem dolgozott, éhen döglött. Most lehet jönni, hogy sz*r kommunizmus, meg kapun belüli munkanélküliség, de a sz*r kommunizmus alatt épült egy csomó út, és vasút, és ipartelep, töredék annyiért mint most, és lehet hogy nem volt szabadság, de örültek az emberek annak a picinek ami volt, és nem akart mindenki luxust, csak azt amit megengedhette magának. Jó, sorba kellett állni csomószor még kenyérért is, és 46 ba mikor tönkrement a Pengõ, csomóan haltak éhen, de akkor mentek az okosabb parasztok talicskával a városba, és visszajött a cserekereskedelem, olyan mértékbe, hogy TOJÁSÉRT lehetett B.csabáról Pestre felmenni VONATTAL!
Összefoglalva, nem volt a kommunizmus rossz, Kínába is bevált.
Cogito Ergo Sum
Cogito Ergo Sum
Én pedig ezt üzenem a Flecser elvtársnak : <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
és most az egyszer sikerül is a dolog mer az értelmiséget basszák fel.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Szimpatikus lépés volt, a börtönben remélem közös cellánk lesz 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valótlan tények, vagy bizonyíthatatlan tények? Nem érteni jogrendszar...
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Tervek meg elképzelések. Egy megalomániás diktátor vetélt agyszüleményei, amely nélkülöz minden ésszerûséget, és csupán a látványosságra koncentrál. Haszontalan dolgok. A város tele van holt tõkével és adóssággal. Milliárdos nagyságrendû pályázati pénzeket (amelyekbõl jutott rendesen a Fetser-nómenklatúrának is) költöttek el olyan dolgokra, amelyek feleslegesek Folyamatosan csinálták az utakat, de sajnos itt is a minõség rovására ment a nagy kampányolás.
Ennyi.
Tervek meg elképzelések. Egy megalomániás diktátor vetélt agyszüleményei, amely nélkülöz minden ésszerûséget, és csupán a látványosságra koncentrál. Haszontalan dolgok. A város tele van holt tõkével és adóssággal. Milliárdos nagyságrendû pályázati pénzeket (amelyekbõl jutott rendesen a Fetser-nómenklatúrának is) költöttek el olyan dolgokra, amelyek feleslegesek Folyamatosan csinálták az utakat, de sajnos itt is a minõség rovására ment a nagy kampányolás.
Ennyi.
Lenne vége már ennek a rémálomnak.
Mellesleg Fideszes vagy MSZP s vagy öreg vagy fiatal - a szar alak az szar alak.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Nem tetszett amit mondott, ezért levadászom...
What can change the nature of a man?
A helyett, hogy a rendõrség HIVATALBÓL elindította volna a nyomozást nagy összegû sikkasztás (és hûtlen kezelés) gyanúja miatt herr Fetser, nomenklatúrája, üzleti ügyei, családja és sleppje ellen (akár TITKOSSZOLGÁLATI ESZKÖZÖKKEL IS !!!), e helyett a problémákat feltáró szólásszabadságával élõ fórumozó ellen indul eljárás.
Bazze, ez már tényleg ÁVH!
Egyes pólógyáros nagyszájú bloggereket persze 7/24 le tudnak hallgatni, de az ehhez hasonló helyi maffiózókat és keresztapákat persze nem (egy sleppbe tartoznak?)
Undorító!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
gyakorlatilag azért jelentette fel a fórumozót, mert az azt mondta, hogy elqrta "nem kicsit, nagyon".
tfh: õ a polgármester és a falugyûlésen felszólal valaki, aki ugyanezt mondja, mint a fórumozó. mit csinál?? lelöveti helyben??
Csak úgy, szorgalomból.
A következõ választáson meg tessék elgondolkodni, hogy Fetser urat válasszák-e...
Bár erre elég könnyû válaszolni szvsz.
"ingatlanuk egyik szobájában található számítógépet bármelyikük használhatta az adott idõpontban." -- akkor gondolom az összes embert be kell rángatni a rendõrségre - kihallgatni, fülüket levágni, valamelyik csak bevallja, hogy õ volt az. Elvégre egy háztartásban alig vannak 4nél többen.
A kamerák ideiglenesen mondják fel a szolgálatot, ahogy szokták - jól megruházni - amíg a család 10enéves gyereke nem akasztja fel magát - és akkor örülne a polgármester úr.
Gatyarohasztó szar alakok - mindig a közösségek mákvirágjait válasszák meg az emberek a vezetõiknek - úgy kell nekik, ha ezt kapják - legközelebb szavazzanak a liberálisabb nézeteket vallóra.
És ha már liberalitás - ugye mindenki érzékeli, hogy a következõ ciklusban nem lesz ilyen beszólogatás rendszer majd - ugye tetszik tudni, hogy a szólásszabadság is liberális erény.
Amikor a liberális mocskos állat - akkor aki szól is az.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3