41
  • teddybear
    #41
    Vorpalnak van igaza:"Mellesleg Fideszes vagy MSZP s vagy öreg vagy fiatal - a szar alak az szar alak. "

    Ezt nagy betűkkel kéne felírni a Parlament falára.
  • robertone
    #40
    Aha, ellentétben veled.
  • szaboi
    #39
    Szétoffolod már a topikot
  • robertone
    #38
    Mindjárt eldobom magam, milyen megalomán hidat bírnak éppíttetni az éhbérért gürcölő szerencsétlen ördögökkel, miközben embereket dugnak börtönbe vagy kivégeztetnek egy rossz szóért.

    Normális vagy? A komcsik semmivel nem jobbak mint a nácik, csak magadat égeted itt a szélsőséges ostobaságaiddal.

    Egyébként pedig, ha rám akartál volna célozgatni, eszem ágában sincs Szlovákiába menni hőzöngeni, egyszerűen csak egy európai, demokratikus országban szeretnék élni, ami itt nem nagyon fog összejönni az én életemben, mivel az ország tele van az ilyen hugyagyú idiótákkal mint te, akik újra és újra beszavazzák a hatalomba az ilyen Fetsereket, bármit is tesznek, te holnap már csápolsz nekik, mert ők a te komcsi barátaid.
  • szaboi
    #37
    Jól mondod waterman, és Sajtosszenya RuleZ!
  • waterman
    #36
    úgy 5 éve volt egy olyan tantárgyam, hogy politika és etika. az akkor jó 50es évei végén járó tanárunk elég jól összefoglalta egy mondatba a dolgokat: "ha jól megnézzük, itt '89-ben csak a címer változott."
    amikor meghurcolnak egy fórumozót, mert volt véleménye és mert az akiről véleményt formált politikailag hatalommal bír, akkor azért belegondolok, hogy van a fenti mondatban igazság. ha engem itt leugatnak és feljelentem, akkor kétszer körberöhögnek és elküldenek a sóhivatalba.
    Sajtosszenya ne hagyd magad!
  • szaboi
    #35
    "El lehet költözni, még van pár rothadó komcsi rendszer a földön, két hetet sem bírnál ott, te agyatlan csira."

    Olvastam Kínáról, voltam Kínába, ott is van szegény ember és gazdag ember.
    De hogy felvilágosítsalak balfék kölök,
    A világ leghosszabb hídja Kínába van.

    Hangzhou öböl hídja! 36 km hosszú és 170 milliárd dollárba került!

    nemrég nyitották meg, és tudod mennyibe kerül átkelni rajta?
    átszámolva 2 000 Ft
    Többe kerül a benzin ha megkerülöd, és ezt ŐK is tudják!

    itt a link:
    http://www.hangzhoubaybridge.com/bridge.asp


    Végeztem.
  • szaboi
    #34
    "Az én haragom édes méreg, nagyvadat illet nem férget"
    Nietchse

    És éltem akkor te barom, nem egy huszonéves suhanc al van dolgod, hanem egy sokat tapasztalt emberrel.

    De én itt befejeztem, mert hülyékkel nem állok le vitázni, egyszerűen betűt nem érdemelnek :D

    Forrjanak csak a saját levükben, csinálják a forradalmat, menjenek Szlovákiába hőzöngeni, és majd ott megtudják mit érdemel a hülye gyerek ha nem bír magával

    és mit mondott Lenin?
    "Tanulni, tanulni, tanulni!!!"
  • robertone
    #33
    És kik írták azt a több könyvtárnyi anyagot és mikor iqkapitány???

    Nehogy már azoknak legyen igaza akik a saját szemükkel láttak valamit, hanem a propagandagépezetnek?

    "Szeretem a jó vitát, de történelemből ha feldobnak egy csavart labdát, én olyan szervát ütök vissza, hogy szétpörkölöm az ellenérveket."

    Egy papucsállatka is értelmesebb nálad te szerencsétlen balfék. Tetszik a kommunizmus? El lehet költözni, még van pár rothadó komcsi rendszer a földön, két hetet sem bírnál ott, te agyatlan csira.

    "De nem csak 2 ember élt az átkosba, ezt meg te felejtetted eé"

    Hát nem. És nem is csak kettőnek volt rossz. Olvasd el és fogd is fel azokat a könyveket amire hivatkozgatsz. Aki tudott gondolkodni és véleménye volt, akinek tehetsége volt valamihez és nem takonyból volt a gerince azt addig csesztették míg elmenekült vagy felakasztotta magát.

    Ja persze, volt aki élvezte, aki soha semmit nem akart elérni az életben tisztességgel és becsülettel de tudott segget nyalni, aki attól volt boldog és elégedett ember, hogy ki bírt lopni a gyárból pár szerszámot, aki azt értette biztonságon, hogy a szomszédját elviszik, de őt még nem mert ügyesen tudott kussolni vagy éppen fel bírta jelenteni a szomszédját, aki elég primitív volt, hogy beszopja a legképtelenebb hazugságokat és nem a saját szemének hanem az újságoknak hitt.

    Szóval akadt pár igazán elégedett ember is, persze. Nem kétlem, hogy te is közéjük tartoztál volna, ha akkor élsz.

  • szaboi
    #32
    Ennek a generációnak az egyik legnagyobb hibája, hogy francot se tud arról a korszakról, mert a szülei nem meséltek neki róla, csak talán a nagyszülei, de kevés olyan idős ember van aki szeret mesélni, nekem idős szüleim vannak, és ha leírnám az összes történetüket, több könyvnyi információt gyüjthetnék össze.

    "A Történelem az Élet TANÍTÓMESTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    (Cicero)
  • szaboi
    #31
    Jajj. Ne idézzél a nagyszüleidtől, mert ők csak két ember, akiknek meglehet hogy rossz volt. De nem csak 2 ember élt az átkosba, ezt meg te felejtetted eé. Olyan baromságot írtál le, hogy az agyam elszáll tőle, pedig most szigorlatozom történész szakon, olvass, vagy 1 könyvtárnyi anyag szól az ÁTKOS ról, de persze rendesen utánnaolvasni, az luxus. Hallomásból nem lehet megalapozni egy érvet.
    Szeretem a jó vitát, de történelemből ha feldobnak egy csavart labdát, én olyan szervát ütök vissza, hogy szétpörkölöm az ellenérveket.
  • bvalek2
    #30
    Valamiért egyesek azt hiszik, hogy rögtön a kőkorszak után jött a Rákosi-korszak, aztán tovább fejlődött az emberiség a Kádár korszakba, és most itt hanyatlunk a büdös kapitalizmusban (amit véletlenül pont a KISZ kb volt tagjai kormányoznak). Nem véletlenül hazudoztak a történelemről annak idején, most látszik az eredménye az elbutításnak...

    Nos, az én nagyszüleim még emlékeztek rá, hogy a Horty-korszak civilizáció volt, többen tudtak írni-olvasni mint most, kisebb volt a gyermekszegénység, magyarok építkeztek a saját maguk boldogulására, és hazafiak vezették az országot.

    Utána az országot letarolták az oroszok, a romokon pedig felépítettek egy gyarmatot, rabszolgákká tették a magyarokat, lerombolták a házaikat, és emeletes ketrecekbe terelték őket senyvedni, és helytartókat raktak a nyakukba, akiket elfelejtettek magukkal vinni amikor kitakarodtak.

    A problémákat amiket soroltál a kommunizmus nem megoldotta, hanem okozta. Talán köszönjük meg az oroszoknak, hogy kádár helytartó idején az emberirtás helyett a kifinomult rabszolgatartás módszereihez folyamodtak?
  • szaboi
    #29
    Ez nem ÁVH, azok az idők elmúltak.
    Történelem. Figy. ha akkor valaki ilyet követett el, elmentek hozzá a fekete ruhás emberek, és szétverték az agyát, nem volt feljelentés, és ha nem elég, golyót a tarkódba, a mostani világba az emberek jódolgukba azt se tudják mit csináljanak, de próbáljátok ki, ha egy 1 hétig nem töltitek teli a hűtőt, és csak azt eszitek ami a kertbe van, mert nincs BOLT, nincs PÉNZ, csak az VAN amit megtermelsz, és ha sokat termeltél, akkor mocskos KULÁK vagy, és jönnek padlást seperni, és persze hogy közbe kapsz párat a gumibottal, és mehetsz aztán a sóhivatalba panaszért, mert senki sincs aki meghallgatna.

    Kemény idők voltak azok, és ez a KÁNAÁN ami most van, hogy nem kell dolgoznia az embernek a kajáért, teljesen idegen ahhoz az időkhöz képest.
    Ha akkor valaki nem dolgozott, éhen döglött. Most lehet jönni, hogy sz*r kommunizmus, meg kapun belüli munkanélküliség, de a sz*r kommunizmus alatt épült egy csomó út, és vasút, és ipartelep, töredék annyiért mint most, és lehet hogy nem volt szabadság, de örültek az emberek annak a picinek ami volt, és nem akart mindenki luxust, csak azt amit megengedhette magának. Jó, sorba kellett állni csomószor még kenyérért is, és 46 ba mikor tönkrement a Pengő, csomóan haltak éhen, de akkor mentek az okosabb parasztok talicskával a városba, és visszajött a cserekereskedelem, olyan mértékbe, hogy TOJÁSÉRT lehetett B.csabáról Pestre felmenni VONATTAL!

    Összefoglalva, nem volt a kommunizmus rossz, Kínába is bevált.
  • szaboi
    #28
    Éljen Sajtosszenya, a fórumpartizán!
  • Adamul
    #27
    Hát ez aztán jellemző korunk kormányára, mit ne mondjak, sírni azt nagyon tudnak...
  • vajon kiki
    #26
    hajrá Sajtosszenya !

    Én pedig ezt üzenem a Flecser elvtársnak :
  • Sanyix
    #25
    200 millió forintból zebrát rajzolni lehet, 10 millió forintból 50 méter lépcsőt felújítani lehet, elkúrni lehet, de a mocskos szartetveket ócsárolni nem. Annyira kellene egy jó kis tömeggyilkolás az ország vezetői között.
  • redfish
    #24
    Fletser úr a saját dugájába dőlt : az ominózus fórumot talán 20-30 ember olvasta el, de Fletser úr most elérte, hogy ezt a hozzászólást sokezer ember megismerhesse!
  • Vorpal
    #23
    Másfél millióan írják le ugyanezt ha valakit ezért meghurcolnak,
    és most az egyszer sikerül is a dolog mer az értelmiséget basszák fel.
  • WinG
    #22
    Ezt nevezik szolidaritásnak :)

    Szimpatikus lépés volt, a börtönben remélem közös cellánk lesz :D
  • Narxis
    #21
    Itt nincs, ha az kell akkor irány a Kossuth tér.
  • szivar
    #20
    "a becsület csorbítására alkalmas, valótlan tényeket állított. "

    Valótlan tények, vagy bizonyíthatatlan tények? Nem érteni jogrendszar...
  • Gauge
    #19
    Melyik fórumban írt?
  • Gauge
    #18
    Tudjátok mi a véleményem Fetser János előző ciklusbeli tevékenységéről?

    Tervek meg elképzelések. Egy megalomániás diktátor vetélt agyszüleményei, amely nélkülöz minden ésszerűséget, és csupán a látványosságra koncentrál. Haszontalan dolgok. A város tele van holt tőkével és adóssággal. Milliárdos nagyságrendű pályázati pénzeket (amelyekből jutott rendesen a Fetser-nómenklatúrának is) költöttek el olyan dolgokra, amelyek feleslegesek Folyamatosan csinálták az utakat, de sajnos itt is a minőség rovására ment a nagy kampányolás.

    Ennyi.
  • Vorpal
    #17
    Mindjárt kopognak.DDD
  • WinG
    #16
    Tudjátok mi a véleményem Fetser János előző ciklusbeli tevékenységéről?

    Tervek meg elképzelések. Egy megalomániás diktátor vetélt agyszüleményei, amely nélkülöz minden ésszerűséget, és csupán a látványosságra koncentrál. Haszontalan dolgok. A város tele van holt tőkével és adóssággal. Milliárdos nagyságrendű pályázati pénzeket (amelyekből jutott rendesen a Fetser-nómenklatúrának is) költöttek el olyan dolgokra, amelyek feleslegesek Folyamatosan csinálták az utakat, de sajnos itt is a minőség rovására ment a nagy kampányolás.

    Ennyi.
  • Vorpal
    #15
    "régi rendszerből visszamaradt mocsoknak" -- ahogy egy másik hír is mutatja és ezt sokan jól látják - Magyarországnak ideje szembenéznie a múlttal és nem 2060ig titkosítania az aktákat a tetvekről.

    Lenne vége már ennek a rémálomnak.

    Mellesleg Fideszes vagy MSZP s vagy öreg vagy fiatal - a szar alak az szar alak.
  • bigjoe
    #14
    Hol van a vélemény és szólás szabadság???????
  • Gauge
    #13
    FORRADALMAT!!!!
  • Gauge
    #12
    Miért van az, hogy egy ilyen régi rendszerből visszamaradt mocsoknak van egyáltalán szava? Börtönben helye élete végéig....
  • dBLOOD
    #11
    Sajnos tipikus hozáállás...
    Nem tetszett amit mondott, ezért levadászom...
  • mrzed001
    #10
    Ez UNDORÍTÓ!
    A helyett, hogy a rendőrség HIVATALBÓL elindította volna a nyomozást nagy összegű sikkasztás (és hűtlen kezelés) gyanúja miatt herr Fetser, nomenklatúrája, üzleti ügyei, családja és sleppje ellen (akár TITKOSSZOLGÁLATI ESZKÖZÖKKEL IS !!!), e helyett a problémákat feltáró szólásszabadságával élő fórumozó ellen indul eljárás.
    Bazze, ez már tényleg ÁVH!
    Egyes pólógyáros nagyszájú bloggereket persze 7/24 le tudnak hallgatni, de az ehhez hasonló helyi maffiózókat és keresztapákat persze nem (egy sleppbe tartoznak?)
    Undorító!
  • torcipepe
    #9
    ha ez is sérti, vegye fel velem a kapcsolatot és ne feljelentgessen. találkozhatunk, hozhat rendőrt is.
  • torcipepe
    #8
    Fetser János úgylátszik egy az előző rendszerből visszamaradt minidiktátor, bár lehet hogy inkább ő maradt az előző rendszerben és még mindig nem tudja, hogy szólásszabadság van.
    gyakorlatilag azért jelentette fel a fórumozót, mert az azt mondta, hogy elqrta "nem kicsit, nagyon".
    tfh: ő a polgármester és a falugyűlésen felszólal valaki, aki ugyanezt mondja, mint a fórumozó. mit csinál?? lelöveti helyben??
  • bertino
    #7
  • b10
    #6
    Nagyon helyesen tette, hogy feljelentette a fórumozot. A netes fórumok használói nagyon el vannak kanászodva, azt hiszik, hogy mindent lehet. Lehetni lehet, de akkor viseljék a következményeket, és készüljenek fel arra, hogy igenis be lehet perelni egy olyan fórumhozzászólás beíróját, aki olyan hozzászólás írt, amely egy vagy több embernek sértő lehet, vagy valótlanságokat állít.
  • Razgon
    #5
    Őszintén meg vagyok lepve, hogy a rendőrség nem kezdte vizsgálni a számítógép háttértárolójára telepített szoftverek jogtisztaságát(Istenem, de szép mondat:)).

    Csak úgy, szorgalomból.

    A következő választáson meg tessék elgondolkodni, hogy Fetser urat válasszák-e...

    Bár erre elég könnyű válaszolni szvsz.
  • Vorpal
    #4
    Ez elképesztő - ha ettől nem áll fejre a netes társadalom, akkor vesszen az egész.

    "ingatlanuk egyik szobájában található számítógépet bármelyikük használhatta az adott időpontban." -- akkor gondolom az összes embert be kell rángatni a rendőrségre - kihallgatni, fülüket levágni, valamelyik csak bevallja, hogy ő volt az. Elvégre egy háztartásban alig vannak 4nél többen.

    A kamerák ideiglenesen mondják fel a szolgálatot, ahogy szokták - jól megruházni - amíg a család 10enéves gyereke nem akasztja fel magát - és akkor örülne a polgármester úr.

    Gatyarohasztó szar alakok - mindig a közösségek mákvirágjait válasszák meg az emberek a vezetőiknek - úgy kell nekik, ha ezt kapják - legközelebb szavazzanak a liberálisabb nézeteket vallóra.

    És ha már liberalitás - ugye mindenki érzékeli, hogy a következő ciklusban nem lesz ilyen beszólogatás rendszer majd - ugye tetszik tudni, hogy a szólásszabadság is liberális erény.
    Amikor a liberális mocskos állat - akkor aki szól is az.
  • rnd
    #3
    "...valótlan tényeket állított..." <<< Most akkor valótlant, vagy tényeket állított?
  • BB7
    #2
    Jahogy JA? Most akkor van cenzúra vagy nincs? Most akkor van szabad vélemény nyilvánítás vagy nincs? Félelmetes, hogy emberek miket meg nem engednek maguknak! hehe! Remélem ezért a HSZért is kijönnek a "tettes gép"-hez! Szinte VÁROM őket!