Emlékmû az elsõ világháború utolsó áldozatának
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudtam hogy a bolsevikok a háború alatt nem a németek ellen hanem saját népük ellen harcoltak. Mi volt Lenin német neve? Georg Friedrich Handel? Ezt a baromságot magadtól találtad ki vagy valaki mondta? Tudom hogy vannak az országban szarházi tehetségtelen ostoba történelemtanárok, csak azt nem tudom a nyilvánvaló hazugságokkal mi a céljuk? Qui prodest?
Az a 72 is is inkább 72-30, mert az a 30 köszönhetõ az acélosnak, és nem 10.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
MJ rulz Pink Team The Only One
- Magyarország vesztesége mindkét háborúban kb. 1-1 millió katona is civil volt, a németeknél és a lengyeleknél viszont több volt a második világháborús áldozat, akkor is ha a zsidó áldozatokat nem számoljuk. A többiekrõl nem tudok.
- Ázsiában nagyságrendekkel többen haltak meg a második világháborúban, de az elsõben ott nem is volt igazi hadszíntér.
Kerestem, de nem találtam semmilyen összehasonítást, úgyhogy amit írtam az sajnos nem biztos. Aki nálam jobban tudja, kérem javítsa ahol kell.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?