16
  • DjDano
    Én a tv2-t csak gagyi 2-nek hívom :D Egyébként egyetlen műsoruk van ami tényleg színvonalas az a Napló
  • Adamul
    A játék határok nélkült én is nagyon szerettem de az az m1 (akkori mtv1)-en ment (úgy emléxem)
  • Mcsiv
    vicc, érdekes hogy a forumozók körében 10-ből 9-en azt mondják hogy a beugró jó volt, beállok 11.-nek és azt mondom jó volt. Ezzel szemben "a nézettségi adatok azt mutatják hogy" bukott a műsor. Van 800 box kis hazánkban, amit elvileg folyamatosan rotálnak, ismerősnél mégis 3-4 éve ott dekkol;), isten tudja, milyen aberáltak között osztogatták szét, hogy a beugró bukik a győzike meg nyer;)
  • Garrett27
    nah én meg má megörültem, hogy a tv2 megszűnik... nálunk mostanra már senki sem nézi ezt a szennycsatornát..
  • Fabio Capello
    Fort Boyard :D

TV5-ön (francia) még mindig aktívan megy :)

Én a beugrót nagyon szerettem, de persze ami jó műsor, azt muszáj levenni, merhogy nincs elég nézettség... nem este 11kor kell adni bazz
  • smaszi
    Hol vannak már a régi jó kis vetélkedők...változnak az idők, változnak az emberek, és ez alól a tv sem kivétel...:(
  • barnie1990
    Kedvenc volt nekem is :)
  • diablo1336
    játék határok nélkül! az igen az volt az igazi szorakoztató müsőr :D főleg h a magyarok jópárszopr alázttak benne. nagyon bírtam
  • NSC
    A Beugró most is megy csak az m1-en.asszem 21.00-tól péntekenként
  • urobee
    Lehetne újra Játék határok nélkül. Még elég kicsi voltam mikor ment, nem is tudom miért állt le, de beindíthatnák újra, vagy valami hasonlót. Van annyi sokféle. Youtube is tele van ilyen játékokkal, meg Eurosporton is ment régen a "Viking". Azt látta már valaki? Szerintem király
  • rudymester
    Egy jó műsoruk volt, a Beugró és azt is megszűntették. Számomra az szórakoztatóbb volt mint ezek az eröltetett nagyköltségvetésű sz*rok.
  • berserk87
    Én régebben (kb. 5-6 éve) jobban szerettem a tv2-őt, jobb sorozatokat(pl.: Csillagkapu, Jóbarátok) jobb a filmeket és jobb sajátkészítésű műsorokat adtak. Nekem régen nagyon nem volt szimpatikus az rtlklub a betelefonálós műsora, a valóvilág, a barátok közt és az igénytelen sorozatok miatt(pl.: mindenféle német, délamerikai és amerikai pl.:Medicopter, Esmerelda, Elveszett világ vagy Sína a dzsungel királynője(az utóbbit rosszul írtam le:P)).

Most ami nagyon bosszant az a betelefonálós műsor a tv2-őn, amiben úgy mennek le az adások, hogy egyetlen egy ember se nyer. Egyik csoporttársam mesélte, hogy betelefonált ebbe a műsorba, mert a műsorvezető állandóan azt mondogatta, hogy miért nem telefonál be senki, közben persze folyamatosan érkeztek be a hívások, csak őket nem kapcsolták be az adásba. Hihetetlenül manipulatív egy műsor, ha még egy szerintem értelmes embert is így átvernek, akkor még mennyi emberrel történhet meg ugyanez. Amit még nagyon szerettem benne az az, hogy műsor közben, mindig sikerül nekik olyan játékost visszahívniuk akik nem szóltak bele a telefonba(szerintem ez is átverés). Szerencsére csak nagyon ritkán láttam ezt a műsort és soha nem is telefonáltam be. Csak még annyit, hogy az idősebb krosztály fokozottan veszélyben van ezek miatt. Az én nagymamám (aki sajnos már nincsen közöttünk) is még régen elkezdett betelefonálgatni(semmit se nyert), mert olyan könnyüek voltak a kérdések, hogy még ő is tudta a választ. Szerencsére hamar leállították őt az unokatestvéreimék.
    Amúgy szerintem, most hihetetlenül leromlott a színvonal a tv2-őn, nem is tudok olyan műsort a Doktor Houseon kívül ami tetszik. Talán még a hal a tortán jó, néha viccesre sikerülnek a részek.
  • AZTA
    Ja a sok okos mérnem azon gondolkodik hogy nem kéne minden műsorral 10-100millákat bukni..
  • akyyy
    régen pedig olyan jó műsorok voltak. mint pl fort royal asszem, vagy a tégla. meg votl valami balatoni valóságshow is.
  • Barpi
    A TV2 nem, hogy 2010-re nem, de 2110-re sem lesz piacvezető. A megaszart hozták fel egyik sikeres produkció példának, de elfelejtették megemlíteni, hogy az RTL-nél eközben sugárzott Celeb-et, és a SZEL-t, másfélszer annyian nézték. A TV2-nek nincs egy normális műsora. Sorban buknak a nagy költségvetésű „saját” (a fene tudja honnan összelopott) műsorok. XXL, 10, az a szöszi, és még sorolhatnám. A Hal a tortán meg megverte a 10 éve toppon lévő BK-t néhány alkalommal. Gondolom mekkora jutalmakat osztogattak a TV2-nél ekkor. :) Megcsináltuk! Igaz azóta bukunk mindennel, nem kicsit, …
  • immovable
    blablabla

tán buknak a műsorok? :)