772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Kicsikiraly
    ja akkor félreértettem :D
  • Lyan Kyj
    A sorozat műfajának semmi köze ehhez. Egyszerűen a látvány kedvéért szemrevaló baromságokkal színezik a jeleneteket. Prison Break-ben vannak még hasonlóan agyas megoldások.

Varázslatok erőssége: A dinnyét nem csak láthatatlanná tette, de magjából újranövesztette azt. Overpowered címen amúgy nem konkrétan csak erre gondoltam, hanem például ide sorolható még az alakváltoztató varázslat(holló), az időmegállítás, de akár a legalapabb Wizard's Fire, amiben ő amúgy is különösen jó. No és a többi trükkjéről még nem is volt szó.
    Csak azt mondom, hogy ha kicsit visszafognák a sorozatbeli karakter erejét akkor számomra sokkal élvezhetőbb lenne az.

Bár még ha csökkenne is a színvonal, a kosztümök és Bridget Regan miatt akkor is nézném tovább.

• Kicsikiraly
    ez fantasy :D ne várj semmi racionalitást. meg bonyolultabb ez annál. az nem nagy varázserő hogy láthatatlanná tesz egy dinnyét.
  • Lyan Kyj
    6. rész

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jézusom, ez a Luke-Ben Kenobi jelenet mi volt az elején? Nagyon nem tetszik, hogy ekkora varázserőt adtak Zeddnek, ennyi erővel lazán végigsöpörhetnék az egész hadsereget, Rahl-lal meg ugye a kard...na mindegy, hihetetlen mennyire irracionális az egész.
  • Bulykin
    most néztem meg a 6.részt, címe Elixir, ez egy olyan közepes rész volt, viszont olyan elixir amit a feka gyerek használt oylan nekem is kéneXD
    A harc a mágus és a Seeker között sztem kúrvajó volt, nagyon tetszett és a vége a résznek meg megint ütött, már nagyon kíváncsi vagyok mi lehet az a dolog amit el kéne mondani a Seekernek...
  • Kicsikiraly
    játszottam akinatorral (netes karakterkitaláló) kitalálta richardot de egy másik vezetéknevet tett a richard után :O nem akarom lelőni, aki olvasta a könyvet gondolom tudja miről beszélek, de nekem eléggé lelőtte a poént :(
  • Landren
    A könyv nagyon tetszett, bár az utolsó hármat még nem olvastam. A filmben a szereplők kinézetét még szokni kell, mert kicsit másképp kébzeltem őket. Az azért látszik, hogy nem túl nagy kültségvetésű a sorozat, de egész jó. A könyvben voltak igen érdekes részek, kíváncsi leszek azokat hogyan oldják meg.
  • Monoton
    Jahh annak a játéknak a szabálykönyvét szívesen elolvasnám :D
  • Bulykin
    jah:) de még milyen durván kente a zsugátXD
  • Monoton
    Mi durva volt mikor ellogott a kocsmába játszani :DDD
  • Bulykin
    én úgy megütöttem volna:D csak egyszer...
  • Monoton
    Jaja épp az előbb néztem meg :) Jó volt hangulatos, srác szerepe nekem bejött :D
  • Bulykin
    5.részt megnéztétek? engem úgy idegesített az a kisgyerek, ááXD
    Viszont az elég érdekes volt amikor azt mondta a Seekernek, h
    fél elmondani neki Kahlan h hogyan érez iránta, mert akkor a képességei veszélybe sorodák őt
    , kiváncsi vagyok h mire utalhatott...
    Meg a vége is elég ütős volt, h
    már 2000 éve elpusztult a város és oda akarnak menni

• Bulykin
    Egy kis érdekesség: méltányos Seeker nyitány
  • Bulykin
  • Gubberx
    np :)
  • Kicsikiraly
    közbe meglett (google a barátom, wikipédia a barátnőm :D) de azért kösz :D
  • Gubberx
    Kahlan
  • Kicsikiraly
    meg ennek a végén az a kis spoiler (gondolom csak könyvet nem olvasottaknak spoiler) Zedd szájából :D mondjuk sejtettem hogy valami ilyesmi lesz, vagy hogy Kahlan testvére vagy hasonló :D (btw, néhány helyen Kaylan-nak olvastam, akkor most Kahlan vagy Kaylan?)
  • Bulykin
    a 4.rész jobb volt mint a 3., egy kis bepillantást kaptunk a Seeker múltjába...a következő rész elég ütősnek ígérkezik, lesz benne egy kis krapek fasza képességgel
  • T2029
    Az első dupla rész jó volt, a folytatás már kevésbé. Sajos sok lényeges dolgot megváltoztattak a regényhez képest. Nekem ez az epizodikusság nem nagyon tetszik.
    Találtam még róla kritikákat magyarul:
    http://teddike.freeblog.hu/archives/2008/11/06/Legend_of_the_Seeker/
    http://desmondwallace.freeblog.hu/archives/2008/11/03/Legend_of_the_Seeker_premier/
    http://rhynnhosei.blog.hu/2008/11/10/legend_of_the_seeker_kritika
  • Kicsikiraly
    www.hosszupuskasub.hu
  • Gubberx
    Van esetleg ehhez már felirat valahol?:)
  • Kicsikiraly
    ááá nemigaz pont ma akartam megnyitni :D

a sorozat, végre vmi értékelhető fantasy :)
  • Gubberx
    wááá meg kell néznem, a kedvenc regénysorozatom, sajnos az utolsó 3 kötetet még nem olvastam :/ Terry Goodkind FTW :)
  • Bulykin
    jöhet, ez jobb^^
  • Monoton
    http://www.legendoftheseeker-plus.com/

Itt van rengeteg kép, videó, információ a sorozatról.
  • Monoton
  • Bulykin
    értem, köcce^^
  • Jabar
    Igen tudom hogy mondják nem emlékeztél rosszul, a D'Hara-i katona mondja ezt Michaelnek hogy megijedjenek de Kahlan elmondja hogy ki ő valójában amikor Zed-el elmesélik Richardnak a Kereső és a saját történetét csak ott nem térnek ki arra hogy Valójában mi is és hogyan működik az Inkvizítor.
    Gondolom ez is azért lett kicsit leegyszerüsítve mert túl sok lett volna és nem fér bele a sorozatba (bár remélem majd jobban elmagyarázzák a filmben is később hisz a lehetőségük megvan rá).
    Csak azért írtam le hogy tiszta (tisztább) legyen és véletlenül sem kijavítani szeretnélek! :)
    Aki meg nem olvasta a könyvet és szereti ezt a stílust tegye meg mert megéri. (bár ebben nagyon megosztottak a vélemények, nekem nagyon tetszenek a könyvek)
  • Bulykin
    de asszem mondják Kahlanra h ő egy boszorkány
  • Jabar
    Kahlan nem boszorkány hanem Inkvizítor (a sorozatban nem említik de Inkvizítor Anya, azaz a legmagasabb rangú Inkvizítor) ami nagy külömbség mivel lesz benne boszorkány is (pl Shota).
    Ettől függetlenül jól összefoglaltad és örülök a topiknak, egyik kedvenc könyv sorozatom.
  • Jabar
    sztm elég jópofa lett bár nagyon átírták az eredeti történetet de remélem jó lesz a többi rész is.
    sárkányt meg hol láttatok az 1. részben? :)
    (bár Chase azt mondja sárkány de csak azért mert nem ismeri, az egy gár volt :) )
  • solikka
    Jó sorozatnak ígérkezik, még csak az eslő 10 perces trailert láttam de jónak tűnik, szeretem az ilyen fantasys középkoros varázsolgatós dolgokat :)
  • Bulykin
    muti meg, hátha jobb:D
  • Monoton
    :D Pont most csinaltam enis egy bannert :D
  • Monoton
    Amugy ugyanott forgatják ahol a Xena t :DD Ismerős szereplők felbukkanhatnak majd. (volt is már)
  • Bulykin
    3 rész volt eddig:D hozz pendrájvot vagy újraírhatót^^
  • Monoton
    3
  • karajjj
    hány rész van már? :D
    meg holnap szóljál suliba, hogy kérjem el tőled :\