772
Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...
A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell
Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!
-
scyry #132 Már le lehet tölteni a netről a 15. részt.
16.rész-09.03.21.
17.rész-09.03.28.
18.rész-09.04.25. -
scyry #131 Más fórumokon 20 részt emlegetnek. -
scyry #130 Nem 20 részes lesz az 1. évad? -
#129 "Mikorra várható a folytatás?" ezt hogy érted? még nincs vége az évadnak... -
scyry #128 Mikorra várható a folytatás?
Hol lehet letölteni a sorozat zenéjét? -
#127 értem én, hogy a film élvezhetősége érdekében el lehet térni a könyvtől, na de ennyire?
Ez a Michaeles vonal is, pffffff -
#126 nagyon húzzák már az az érzésem, ebben a részben is(14.) csak visszafelé haladtak...mondjuk jó rész volt, és kíváncsi leszek majd arra h megmentik e a családját. Zed vissza mennyé'!!!:D:D:D:D hiányzik... -
#125 jaaa az:D -
Cat 02 #124 Most nem ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A régi kereső a csajnak, fogták az ledőltek a mezőn és a többi már jön magától :D -
#123 hö?
btw. enne a résznek is filler szaga volt, de ez jobban tetszett mint az előző:) Kahlan és a Seeker a kriptában adta neki rendesen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kíváncsi vagyok Zed hova viszi azt a dobozt(nem jut eszembe a neveXD), és amíg ő távol van addig vajon Kahlanék kettesben csinálnak e vmit -
Cat 02 #122 H 1másnak estek a mezőn :D -
Monoton #121 Ejj nagyon lemaradtam a sorozattal, de holnap bepotolom :D -
#120 az nem lényeg:D miért Zed hogy tud varázsolni? fantázia kell ide:D
am ez inkább olyan filler rész volt szerintem, a történetben nem haaldtunk semmit, viszont elég izgi volt, jó volt ez a sok visszaemlékezés, tetszett:) -
#119 jó kis rész volt, bár nem értem hogy a csillagok hogy kerülnének a hold elé? :D (vagy itt a hold tényleg csak egy sarló? :D)
meg olyan filler érzés volt, mintha csak egy ilyen visszaemlékezés rész lett volna, fontosabb jelenetekkel, hogy aki most kapcsolódik be az is értse. -
#118 kint az új rész, van felirat:D
itt meg egy látványos, ütős promo az 1x13ról
KATT(vigyázz spoileres!!) -
csgj #117 Hihetetlen jó sorozat! Már baromira várom a 12. részt! (21-én lesz, de utána még várni kell a feliratra :S) -
#116 unalmas volt kicsit, de mai méginkább nem jött be, hogy az elejétől tudni lehetett, hogy ki a hunyó
-
#115 11.rész csak nekem volt unalmas?:D nagyon nehezen indul be, egyszer asszem el is aludtam rajta:D:D -
#114 10.rész is fasza volt, kicsit visszavettek, de még mindig király:) azért a Zed vs Richard az ütött...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kíváncsi vagyok mi lesz az inkvizítor kisfiúval, eltudom képzelni hogyha felnő akkor egy veszedelmes, kegyetlen gyilkológép lesz:)
-
Cat 02 #113 Ahogy nézem kövi rész powás lesz. -
#112 remek
ez jó hír :) -
#111 A sorozat megkapta a 2.évados berendelést!!!
-
#110 basszus Dennaaa!!! nagyon jól nyomja, egy istennő nekem kedvenc lett:)
9.rész is faxa volt, főleg Zedd folt a toppon, kezd magára találni a sorozat, jó úton halad:D jaaa, és a 9.részben van vééérXD -
Cat 02 #109 Csak felirat nincs hozzá... -
#108 nah vééégre! 8. és 9.rész is fent van torrenten:D -
Desmond Wallace #107 Még nem. Valamikor tavasszal jön. Talán május. -
#106 az is megjelent már magyarul? -
Darkspell #105 És a legutolsó rész a Confessor ;) -
Monoton #104 A nagy oldalakon is csak a webes vacak van. -
#103 már nem tudom
beírtam a googliba, hogy: The Legend of the Seeker S01E08 torrent
eztán valamelyik oldalról letöltöttem... -
#102 honnan szedted le? EZTV-n se láttam még, sehol se...vmi gyenge webripet vagy mit láttam vhol de azt gány... -
#101 Nem rossz ez a rész, de elég nagy hiányérzetem volt végig. A könyvben Denna kb. 100 oldalon keresztül kínozta, ezt a film egyáltalán nem adja vissza. Ráadásul engem ez a disznóvisítás kifejezetten zavar. -
#100 meg az utolsó 3 rész
Fantom
I. - A mágia romlása
II. - Baraccus hagyatéka
III. - Jagang fogságában -
Desmond Wallace #99 Sajnos én is így vagyok vele. Ilyenkor már szokott lenni release. -
Cat 02 #98 Elvileg tegnap ment Amerikában, de sehol se találom o.O -
Desmond Wallace #97 Nagyon jó jelenetek kerültek fel a netre az új részből, annak akit nem zavarnak a spoilerek. -
#96 akkor jó:D -
#95 igen, sajnos lehet az jár jobban, aki nem olvasta még a könyvet. -
Desmond Wallace #94 Nem tetszik, amit láttam az 1×08 promójában. Teljesen elferdítik a könyvet. -
xem #93 Sziasztok.
A könyvek pontos sorrendje.
Az Igazság Kardja-sorozat eddig
megjelent részei:
Az Első Szabály I. – Az Igazság Keresője
II. – A Népek Palotája
A Könnyek Köve I. – Sötét árnyak ébredése
II. – A Halálhozó
III. – A kard varázslója
A Falka Vére I. – A Prelátus gyűrűje
II. – Az Álomjáró
III. – A Varázslók Tornya