6
-
Komolytalan #6 "yitva lesz a Media Markt Megapark (Budapest, XX.ker. Mártírok útja 292.) és a székesfehérvári Media Markt"
Szövegértés ugyebár...
Egyébként elég sok bolt nyitva volt még ezeken kívül, volt pár vidéki is. Koránt sem teljes lista itt:
http://blackravens.net/2008/11/10/this-is-madness/
Én spec reggel 9-kor vettem meg a saját példányomat (meg az asszonyét, meg a munkatársamét, így a 3-ra volt plusz kedvezmény is, 1 pizzányi kb) Asszony hazavitte telepítené, én meg robot estig, aztán indul az ereszd el a hajamat:-)
Amúgy arról nem szól a fáma, hogy Westendben volt buli is, nem csak epikus sorban állás - jelmezverseny (indulók kb fele csaj volt), meg hasonlók. -
#5 jaja.. egy könyvnél még megértem.. de itt.. -
#4 "Nagyon sokan vannak, akik meg fogják venni éjfélkor."
Kár volt bezáratni azt a lipótmezői intézményt... -
rudymester #3 Nem ez az első eset. Nagyon sokan vannak, akik meg fogják venni éjfélkor. Nagy DVD megjelenésekor meg sokszor a beszállító a hibás.
zOMG: Egy vidéki és egy pesti bolt szoftvereladásai között hatalmas különbség van. Tudom, dolgoztam mindkettőben. Lehet a következő WoW kiegészítőnél már több áruház lesz nyitva. -
zOMG #2 Persze csak a pestieknek mert az országba máshol nem élnek emberel... egyébként nem érdekel a játék csak mindig pest pest pest unalmas kicsit... -
janivankenobi #1 Ekkora felhajtást egy játéknak ez röhej, na ne má, hogy ezért ennyire törik magukat. Pf... Persze mikor nagy film dvd premierje van akkor van, hogy napokat csúsznak a megjelenéssel, röhej. De hülye azért nem vagyok...