Éjszakai nyitva tartás három Media Markt áruházban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"yitva lesz a Media Markt Megapark (Budapest, XX.ker. Mártírok útja 292.) és a székesfehérvári Media Markt"
Szövegértés ugyebár...
Egyébként elég sok bolt nyitva volt még ezeken kívül, volt pár vidéki is. Koránt sem teljes lista itt:
http://blackravens.net/2008/11/10/this-is-madness/
Én spec reggel 9-kor vettem meg a saját példányomat (meg az asszonyét, meg a munkatársamét, így a 3-ra volt plusz kedvezmény is, 1 pizzányi kb) Asszony hazavitte telepítené, én meg robot estig, aztán indul az ereszd el a hajamat:-)
Amúgy arról nem szól a fáma, hogy Westendben volt buli is, nem csak epikus sorban állás - jelmezverseny (indulók kb fele csaj volt), meg hasonlók.
Szövegértés ugyebár...
Egyébként elég sok bolt nyitva volt még ezeken kívül, volt pár vidéki is. Koránt sem teljes lista itt:
http://blackravens.net/2008/11/10/this-is-madness/
Én spec reggel 9-kor vettem meg a saját példányomat (meg az asszonyét, meg a munkatársamét, így a 3-ra volt plusz kedvezmény is, 1 pizzányi kb) Asszony hazavitte telepítené, én meg robot estig, aztán indul az ereszd el a hajamat:-)
Amúgy arról nem szól a fáma, hogy Westendben volt buli is, nem csak epikus sorban állás - jelmezverseny (indulók kb fele csaj volt), meg hasonlók.
"Nagyon sokan vannak, akik meg fogják venni éjfélkor."
Kár volt bezáratni azt a lipótmezõi intézményt...
Kár volt bezáratni azt a lipótmezõi intézményt...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem ez az elsõ eset. Nagyon sokan vannak, akik meg fogják venni éjfélkor. Nagy DVD megjelenésekor meg sokszor a beszállító a hibás.
zOMG: Egy vidéki és egy pesti bolt szoftvereladásai között hatalmas különbség van. Tudom, dolgoztam mindkettõben. Lehet a következõ WoW kiegészítõnél már több áruház lesz nyitva.
zOMG: Egy vidéki és egy pesti bolt szoftvereladásai között hatalmas különbség van. Tudom, dolgoztam mindkettõben. Lehet a következõ WoW kiegészítõnél már több áruház lesz nyitva.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
Persze csak a pestieknek mert az országba máshol nem élnek emberel... egyébként nem érdekel a játék csak mindig pest pest pest unalmas kicsit...
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Ekkora felhajtást egy játéknak ez röhej, na ne má, hogy ezért ennyire törik magukat. Pf... Persze mikor nagy film dvd premierje van akkor van, hogy napokat csúsznak a megjelenéssel, röhej. De hülye azért nem vagyok...