18
-
#18 Amúg szopacs, mert bebukott ,m ert IGENIS van warez a konzolokon is, mely mutatja a konzolos eladásokat Európa-30.000, Amerika 60.000 ... Szóval nincs itt warez? ejnye...Nektek meg nem lesz PhysX, valós fizika :D -
#17 kár hogy jó szar a keresés itt, és napokig tartana megtalálni, de még benne van az adatbázisban az a cca 1 éves flém, amin a ps3 only mirrors edge-re verted magad a többi majommal... -
#16 Csak én nem látom a cikkben hogy mikorra tolták el? -
bakagaijin #15 Mert a konzolon nincs warez. És moddolt konzolok sincsenek :).
Én igazán azt nem értem miért fontos megvenni a megjelenés napján. Fél év alatt a felére esik a játékok ára, és addigra a bugokat is talán kijavítják :). Ez az általános hozzáállásom :). -
xido #14 haveromék x360 demot próbálták és az álluk leesett tőle:) -
cateran #13 Haha,nem verte magát..ááá nem..:D ....Sanyix kommentjeit látva kezd az az érzésem lenni,hogy tudathasadásom van és ő is én vagyok:D -
Cyberdevil #12 12 óra, ebben vajon az összes útvonal benne van, mert gondolom nem csak 1 lesz? -
#11 Nem verte magát erre senki. Felfokozott Sony gyűlöletedben már hallucinálsz. -
#10 naja, ez majdnem teljesen biztos :) -
marcinger #9 Nekem holnap hozza a futár PS3-ra:P:P -
lokko #8 minden PC-s megjelenés direkt van késleltetve a mostani konzolgeneráció mellett, mivel a PC warez komolyan képes csökkenteni az eladásokat konzolos tájékon is ... -
#7 Lesz itt szarvihar -
#6 Ez az a játék amire verték magukat a ps3 vérfanbolyok, hogy úúúú milyen szép, meg úúú mekkora játék, és csak ps3-ra lesz hahaha.
Azt mostmá mindenre jön, és nem is olyan szép... -
#5 nembaj a gta4 alig több, mint 3 hét mulva jön -
#4 A 12 óra manapság normális. Ha tömény a dolog akkor bőven elég lesz -
FoodLFG #3 Nincs hozzá pályatervező egyébként ? Az sokat tudna dobni a játékon. Mondjuk konzolon gondolom senki sem fog pályát tervezni. :DD
Egyébként lehet, hogy csak azért ilyen rövid a játék, mert még akarnak majd hozzá kiadni kiegészítőket is..
Oni:
http://www.youtube.com/watch?v=0UJ8KjdfmbU -
FoodLFG #2 Engem ez a játék az Oni-ra emlékeztet.
A hangulat a Mirror's Edge-ben is nagyon szupernek tűnik a videók alapján. Az, hogy halasztják pedig engem nem zavar, mert úgyis csak egy-két év múlva fogok vele játszani.
A Budapest géjm sóra pont azért mentem ki, hogy játszhassak vele, de basztak kirakni.. (bár egyébként is béna volt az egész rendezvény) -
nohea #1 Kíváncsi lennék az indokra, bár vhogy van egy sejtésem... De 12 óra??? Ez mégis hogyan? Azzal együtt, hogy minden irány és tárgy meg van jelölve? Vagy a segítségek kikapcsolt állapotában mérték ezt az időt? Mondjuk így is, úgy is elég nevetséges...