33
  • Zoltanius
    Nincs sztori, ahogy a harmadik Shrekben sem volt. Húzzunk le mégegy bőrt szindróma.
  • IMYke2.0.0.0
    Korábban már írtam, egyetemen filmklubot vezettem egy barátommal.
    Amikor a megvásárolt "Madagascar"-t levetítettük egy azt már régen, warez verzióban megnéző, úgy 50 fős társaságnak - egyetemisták lévén mindegyik ugye több volt, mint 18 éves -, öröm volt nézni, hogy még mindig ugyanúgy dőltek a poénoknak.
    Az "I Like To Move It"-ot meg a kis terem nem bírta ki: mindannyian "riszáltunk" ordítva!!!
    Felnőttek is szórakozhatnak jól kisgyerekeknek szánt filmen.

A 2. részhez nem volt még szerencsém, de engem rettenetesen érdekel, s ha tehetem, meg is fogom nézni!
    Addig meg: "riszálom így is, úgy is..."
  • Mcsiv
    néha olyan érzésem volt a cikk olvasása közben, mintha a cikkíró igazából csak végigtekerte volna a filmet és itt-ott belepislogott a történetbe, hogy tudja miről van szó. A többi elemzéssel viszont egyetértek.
  • hpteso
    megvan. motomoto az. !! ahhh de nagy=)))) Elkezdi glorianak: Jómegnőtté .... kislááány. meg kesobb mikor búcsúznak :))) Aztán lássalak méég .... nem lesz nehéz, mert van benned .... anyag. :))
  • vax
    a pingvinek is nagyon jók benne. Kár hogy csak ritkán és rövid időre jelennek meg.
  • vax
    Hát, hát. Szerintem is klasszissal jobb volt az első rész története.
    Az öreg csaj meg a bagázsa véleményem szerint hagyható lett volna, mert fárasztóvá és unalmassá tette, nem használt a történetnek. A repülős rész viszont jó volt.
  • hpteso
    Az elso tenyleg jobb volt. Ezt tegnap neztem meg. Van benne egy nagy dagadt vizilo, az a csavo kesz. Amiket mond nem semmi, na meg ahogy mondja.
  • DonMaros
    Még b@tépve is gyenge volt, az első jobb volt
  • winnie
    de épp ez a lényeg, nem? a 18-40 közöttiek is formálhatnak véleményt, amivel egy másik 18-40 közöttinek adnak támpontot, miszerint megéri-e megnézni ezt a filmet. a kicsiknek pedig minden vicces - a madagaszkár amúgyis sokkal szélesebb közönségnek szól. a 10 éven aluli korosztálynak (így címezve) sokkal másabb mesék szólnak.
  • Scamp
    Ez tetszik :) 18-40 közti emberek húznak le egy olyan animációs mesét aminek a legnagyobb része (saccra 80-90%-a) a 10 év alatti korosztálynak szól. Van benne pár poén amit a nagyobbaknak szánnak, ezeket a részeket értékelik is a felnőttek mert tudnak rajta nevetni, de a többi a kicsiknek vicces. Határozottan mondom hogy a kisebb korosztály számára viszi a pálmát az első és a második rész is. :)
    (Nekem tetszett egyébként.)
  • sandor4
    láttam, gyenge
    a pingvinek viszont jók, mind az 5 perc, amíg ők szerepelnek...
    summa: drága ehhez még a mozijegy
  • Adam II
    Én már a reklámjától frászt kapo. Jó, hogy nem lakom nállatok mert már megőrültem volna.
  • PetruZ
    Jahm, a hülye magyar cím miatt kevertem a kettőt. :)
  • knor
    Nekem az 1. sem jött be igazán, de a 2. az aztán végképp nem. Nálam - az első része óta - a Shrek a nyerő. Poénos, ötletes, minőségi, szerethető.
  • DjDano
    Hát bármennyit is vitatkoztok, a népítélet(IMDB) a cikkírónak ad igazat... Azon kívül persze mindenkinek szíve joga nem egyetérteni vele :)
  • Rosco
    Nem értem a cikk íróját. Nem felnőtteknek készülnek ezek, mégha - sajnos - egyre többször a poénokat nekünk is szánják (valamiért nekünk is meg kell nézni :-). Viszont miért fáj neki az "I Like To Move It" szám magyar fordítása? Amikor sláger volt, hánytam tőle, egy idióta énekes hörgött-szürcsögött rá. A két kislányomnak ez a Madagaszkár legjobb része, a végén kétszer kell megnézni/hallgatni, mert táncolnak ár. Hol érdekli őket a szöveg?! Nekik köszönhetően hetente 3-szor látom a Madagaszkár 1-et. Ez megy 6 hónapja. Ez azt jelenti, hogy több mint 72-szer láttam eddig, és 144-szer hallottam legalább a szóban forgó zene magyar verzióját. És a cikk írót idegesíti?! Én ezzel alszom, és kelek Viktor. És még nincsenek rajtam látható jelei. :-)
  • opeca
    Én csak azt nem értem milyen emlékezetes momentumot vár a cikkíró egy animációs mesétől???
  • opeca
    Szerintem teljesen rendben volt a mese. Jó poénok, könnyen emészthető sztori, pont jó játékidő, igazi poénos limonádé, amilyennek lennie is kell.

Elő részt szerintem is überelte.
  • HarryProf
    Nekem is tetszett, jól szórakoztam rajta.
  • ScarY MAN
    igyvan :) barátnővel néztem és nekem tetszett és az elmondásai alapján neki is :)
    legjobb rész az elején amikor a kis Alex nyomja a "húúú háááá húúú hááá" témát xD
  • god25
    Azért volt 1-2 jó poén. Kár, hogy az oroszlánkirály történetéhez marhára hasonlít.
  • Loverman
    az első király volt... Szerinted. Teddy, Teddy, már megint elfelejted hogy egy ember szubjektív véleménye nem egyenlő az abszolút igazsággal, ezért nem tudtál mást csinálni mint idejönni és baszogatni a cikkírót.
  • TeDDyRuSh
    "Mintha csak megfordult volna egy régi trend, de a Madagaszkár folytatása is könnyedén felülmúlja az első részt. Na, nem mintha nehéz lett volna. "

Viktor, Viktor, már megint nem nézted meg egyiket sem...az első király volt a második felejthető. Ha kicsi is, de bukta lesz...
  • kalapos01
    Az Open Season Sony-animáció. Van Barnyard 2 is például (az sem Dreamworks), de ezek már kihagyják a mozis fázist és mennek DVD-re meg tévére.
  • Dakkon
    sztem az első sem volt egy nagy szám... de hát ízlések és pofonok. én egy shrek 1 szintű poénkavalkádot vártam tőle, aztán csalódtam. nem azt kellett volna. tom.
  • snorbi
    Nagyságrenddel rosszabb, mint az első rész. Túl összevissza volt a sztori, a bölcsességek és tanulságok nyomatása pedig a humor rovására ment. Volt pár jó poén, de összességében gyenge...
  • PetruZ
    A harmadik bekezdéshez: van már Open Season 2 is, év végén, januárban indul, bár kisebb hype-pal, mint korábban, és inkább DVD-re készült ez is. Mivel az oroszoknál már adták, felbukkant máshol is...
  • azirafael
    Határozottan rókabőr nyúzás volt az első részhez képest. Egyszer nézhető, de könnyen felejthető. A pingvinek karácsonyi akciója eddig mindent vitt.