10
 • Kurfürst
  #10
  Jó kis gép lesz ez, tetszik. A kihajtható LCD kijelző is nagyon jó funkció, hiányzott a bridge gépek óta (pl földközeli fényképezéskor, vagy a tömeg feje fölött).

  Ára kb. mennyi lesz? A tudása alapján olyan 250-re saccolnám.
 • babajaga
  #9
  "A szűrők hatása az LCD-kijelzőn tekinthető meg komponálás közben, melyek az alábbiak: Pop art, Lágy fókusz, Halvány és világos szín, Világos tónus, Szemcsés film "

  Ezek az opciók teljesen feleslegesek egy fényképezőgépbe rengeteg program van amikkel elő lehet állítani és ezerszer jobban láthatóan egy nagy monitoron.
 • babajaga
  #8
  Nem is tudtam hogy konstruktívan lehet körbebólogatni.
 • babajaga
  #7
  Amikor olyan gépre aminek a külsejét vékony fémlemezzel borították azt írja az ismertető hogy fémházas, az ismertetőben nem tudnak különbséget tenni hogy mi a váz, mi a ház mi a burkolat és mi a borítás az mi? Műszaki hozzánemértés vagy épp a vásárlók félretájékoztatása, vagy mindkettő egyszerre?
 • babajaga
  #6
  Ami rossz, felesleges azt nem szóvátenni vagy butaság vagy hozzánemértés. Kilenc képarány az több mint felesleges látszattudás.Pontosan az a baj hogy ilyenekre sokan rábólogatnak és számtalan fals információ téveszme kering, ezek nemnekem okoznak kárt vagy hátrányt, én fotós alapismereteken már jópár évtizede már túl vagyok.Gyári műszaki adatlapok tele vannak hibákkal lényeges adatok hiányoznak, gyári gépismertetőkben nem műszaki tulajdonságok vannak ismertetve, valósan hozzáértéssel, hanem kábítással nagyotmondással vannak tele. Erre bólogatni, mire jó?
 • Cat #5
  babajaga, ha egyszer megpróbálnád, hogy konstruktívan szólsz hozzá, nem pedig szavakon lovagolsz, apróságokon kötözködsz, hidd el, nem baszogatnának ennyien. Ha az életben is ilyen vagy, ritka kiállhatatlan alak lehetsz.
 • babajaga
  #4
  "Kilenc különböző képméretarány közül választhatunk, a standard 4:3-mon mellett adott például a filmszerű 16:9 és a középformátumú 6:6 is."

  Amiből a legtöbb teljesen felesleges. És 6x6cm-es képméret volt nem képarány. Teljesen felesleges négyzetalakú képformátumot használni mert aki 6x6-ot használt az is vágott a képből.
 • babajaga
  #3
  "Az elődeinél nagyobb, 12,3 megapixeles szenzorral készített képek"

  Nem a szenzor nagyobb, az adott. Nagyobb a pixelszám.
 • kjasfhasdfasd
  #2
  jó gépnek néz ki, az ptikája is tetszik, jó a fényereje.
  csak attól félek, hogy nem is lesz olcsó.
  véleményt majd akkor alkossunk, ha látunk tesztfotókat!

  ja, és:

  Not Found
  The requested URL /kep/2008_11/1110olympus8.jpg was not found on this server.
 • Gabe Dearborne
  #1
  Nem rossz kis gép. De azért maradok a Canonnál.