Obama: internetes forradalom a politikában

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vajon kiki
tehettek is nekem az obamáddal egy szivességet ! <#action><#beka3>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Sir Quno Jedi
E-elnök!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ziipp
Kell a flame, igaz-e?

A feketék faji alapon választottak. Úgy is mondhatnám, rasszisták. Vajon hogy történhetett meg, hogy ilyen sokan mentek szavazni? Oké, netes-csetes generáció, nagyszerû kampány, bla bla, de az eddig távol maradók gerincét a brikettek alkották.

A fehér szavazók a közvélemény kutatások és egyéb hasonlók alapján a programok meghallgatása után gondos mérlegeléssel szavaztak, míg a fekák csak lementek ikszelni egy Obamára, mert mégis csak tesóról van szó, még akkor is, ha az anyai ágon fehér.

McCain megpróbált mindent. ("Nem is USA-ban született, hanem Kenyában, stb.") Sarah Palin elõbányászása nagy húzás volt, kicsit késõbb kellett volna elsütni, akkor talán meg van neki a Fehér Ház. Utólag persze okos az ember.

Alexease
Rahatasunk nincs, de mivel Amcsi politikai-, gazdasagi- es katonai nagyhatalom, igy nem mindegy, hogy odaat kikivel van😉 Sot, mivel a legkissebb nemzetkozi, es egy nagyobb belpolitikai, gazdasagi dontesuk erosen kihat mas nemzetekre, igy talan azis logikus lenne, ha meg mi is szavazhattunk volna, ki legyen ott az elnok😄DDDDDD
DjDano
Azért a média elég sokat foglalkozott a 2 jelölt programjával ami alapján már ki lehetett alakítani a szimpátiát. Ami meg számomra nem meglepõ, a jobboldali/konzervatív jelölt (McCain) ugyanolyan mocskos kampányt folytatott Obama ellen, mint ami kis hazánkban ment a 2006-os választásokkor. Úgy látszik ez jobbos hagyomány.

DjDano
Te valami fizetett idióta vagy itt a fórumon? Vagy csak rasszista....

ziipp
Valamit félreértesz szerintem.

Ravkin
Internetcenzúra ? Jöhet !

Windows 7

ziipp
Mondjuk azt én sem értem, amikor idehaza az amerikai kampányról beszélnek, hogy ki kinek szimpatikus, kinek kéne nyernie, stb. Hát kérdem én, van egy fikarcnyi ráhatásunk is az amerikai választásokra? NEM. Akkor meg? Nem tehetünk mást, mint rábólintunk, ami ott történik. (Ezt még a választások elõtt találtam ki, csak most jutott eszembe.)

ziipp
Azt még elfelejtettem közzétenni, hogy szerintem nem választják meg újra. Egyszeri lehetõség volt az Internettel elõnyt szerezni, illetve itt van a gazdasági válság, és koránt sem biztos, hogy Mr. HopeForChange és stábja kezelni tudja majd.

Még egy érdekes gondolat. Rengeteg pénzt tettek Obamába. Nem volt még ilyen költséges választási kampány az amerikai történelemben. Felmerül a kérdés, hogy miképpen hozza majd el a nagy megújulást, ha a mostani támogatói majd benyújtják a számlát cserébe a belé ölt pénzekért? Vajon nem csak egy újabb - ezúttal fekete márványból faragott - bábuval állunk szemben?

Ravkin
Hát igen magyarországon nem éppen divat sikeresnek lenni, ha valaki mégis az inkább ne ismerjük el, titkoljuk el, vagy ha már az sem megy, terjesszünk róla hazugságokat.

Én már a vodkára is rászoktam.

Windows 7

És már meg is érkezett a South Park legújabb epizódja a választásokhoz..
http://www.southparkstudios.com/guide/1212/
Összeesküvés elméletek rulez 😄D

Érdemes megnézni hozzá a beszédeket is.
baracké:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/us_elections_2008/7710079.stm

https://twitter.com/foodlfg

ziipp
Nagyon szívesen lennék én is ilyen szakértõ, aki csak úgy szakért, és nem mellesleg elég jól keres. Szívesen állapítanék meg evidens dolgokat, amivel mindenki tisztában van.

Egyébként egy dolgot nem emeltek ki nekünk a kedves szakik, mégpedig azt, hogy Obama fekete. Sokkal kevesebb tesó ment volna el szavazni, ha csak két fehér csóka gyûrte volna egymást a végkifejletben.

vajon kiki
eleinte szimpatikus volt , de arra semmi szükség hogy itt nyomorult, válságokkal küzdõ kishazánkban is folyamatosan sztárolják <#levele><#kocsog><#boxer>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

← ElőzőOldal 2 / 2