Akciósztárok egy filmben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bosszúvágy feldolgozás?!
Állítólag fog egy filmben szerepelni Svarcival:
http://www.mommo.hu/media/Schwarzenegger_es_Stallone_vegre_egy_filmben_Kambakkht_Ishq_2008
http://www.mommo.hu/media/Schwarzenegger_es_Stallone_vegre_egy_filmben_Kambakkht_Ishq_2008
Én valami 7 mesterlövész szerûre gondoltam!Az poén lenne!Jet Li mint mexikói...<#gun>#gun>
kit érdekel a sztori, a rambo4 se sok volt, de még is ütött:-)
Micsoda eredeti, sosem látott sztori!!! Kicsattan az ötletességtõl. Nyilván majd akció közben balul sül el valami és a fogságba esett társ kimentése lesz a fõ attrakció. De! Ne legyen igazam és kapjunk egy minõségi akciófilmet!
én vmi elbaszott B akciófilmet várnék, amiben senki nem veszi komolyan magát 😄
vagy egy sima keci jó lövöldözõs akciófilmet......olyan Kommandó módra 😄
vagy egy sima keci jó lövöldözõs akciófilmet......olyan Kommandó módra 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
bírnám ha még a cobrát is feldolgozná 😊
különben egyik kedvenc színészem.
különben egyik kedvenc színészem.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Azért megpróbálhatná meggyõzni Schwarzit, hogy szerepeljenek végre együtt egy filmben. Remélem jó lesz.
kitûnõ ötlet, várjuk <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
remélem egy régivágású akciófilmet kapunk, nagyon õrölük ha régi kedvenc színészeimnek sikerük van, a sok bukta után végre sly is back a balboával és rambo4 ,remélem ez is jó lesz.
úgytudom a legtöbb filmjének õ írta a forgatókönyvét
Sly: Az utolsó akcióhõs... IGEN 😊
Pedig Swarci volt a filmben a fõszereplõ, de õ most gyúr a Pusztítóban Sly által benyögött Swarzenegger Elnöki Könyvtárra ...
Pedig Swarci volt a filmben a fõszereplõ, de õ most gyúr a Pusztítóban Sly által benyögött Swarzenegger Elnöki Könyvtárra ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
remélem jólesz, jason statham és jet li is nagyon jó filmeket csinált eddig