Samsung SGH J700V Black Pearl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
j700v telefont ki lehet kóddal függetleníteni?ha igen,hogy?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hívószámoknál:
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Van digi fénygépem :P, a memória MP3ra kell :D
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Hibának nevezném, hogy muszáj bõvíteni a memót különben nem ér semmit az egész. A kamera elmossa a képet amit készítesz mindig, még akkor is, ha csak rettentõ kicsit rezeg a kezed, gyakorlatilag ha megmoccansz xD És még alacsony felbontás, kicsinek mondható képernyõ, dehát tudjuk, nem csúcskatgória, tehát aki ilyen készüléket vesz, az tudja mire vállalkozik. Amúgy nekem bejön a teló, igényeimnek teljesen megfelelõ, stabil, pofás, elegáns.
megkímélt állapotban,vodás,nemgaris.
írjatok nekem!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
a "Flight mode" azt jelenti, hogy van benne "offline mód" ez annyit takar, hogy a hálózatot nem használja, de a telefon többi dolga mûködik. Tehát olyan, mintha "nem lenne térerõd", csak ezt te kapcsolod be. Azért "Flight" mód, mert Repülõgépen ugye nem lehet mobilt használni - ott ezt a módot kell aktiválni elvileg.
EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution)
A GSM továbbfejlesztett adatátviteli módja a 2,5 generációs rendszerek közé tartozik. Úgynevezett többszintû moduláció alkalmazásával a maximális adatátviteli sebesség elérheti akár a 473 kbps-t, de már az átlagos 120-as tempó is megfelel a vezetékes ISDN sebességének.
az a Brand meg nem tudom milyen környezetben volt, lehet arra utal, hogy 3 sávos ( Tri-Band) vagy, hogy 2,5G -s.... nem tudom pontosan :D
hát asszem pontosan nemtom, de 12megánál többre ne nagyon számítson ha nem vesz vagy kap hozzá memóriakártyát, én vettem:D
avi-t nem játsza, én mindig átkonvertálom a vidiket 3gp-be:)
flight mode meg edge meg a brand foggalmam sincs h mi lehet, nekem magyarXD de lehet h a menünek a beállítása, h hogyan jöjjön elõ vagy nemtom(mert ilyet is lehet:D)
sztem annyival jobb a W300Inál h szebb<#hehe>#hehe> legalábbis nekem jobban tetszik, de ahogy elnézem ugyanazokat tudja:)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Samsung J700
Nem tudtam lebeszélni a tesomat hogy vegyen egy ilyen telon, úgy hogy most lenne pár kérdésem.
Hány MB memoria lesz alapból a telon ha vodafontól venném?
Képes lejátszani az Avi fájlt?
Milyen hibái vannak?
És mik ezek? "Flight mode" "EDGE" "Brand"
Ja és menyivel jobb ez a telefon Sony W300Inél?
Hogy tudok a telóra doc.fájlokat feltenni? Köszi
A hívólista törlõdik autómatikusan egy idõ után?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
am azért, mert J700nak kell egy .jad fájl is a .jar mellé...
Ez miért van?
Honnan és hogy szerezhetnék rá neki játékot?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Akkor nem próbálkozom tovább. De azért elég bosszantó, hogy ott van benne a kártya nekem meg állandóan jelez hogy megtelt a memória, meg persze az is hogy nem lehet a kártyán lévõ dolgokat hozzárendelni csengõhangnak, hívóképnek ...stb.
Amúgy ezeket leszámítva eddig meg vagyok vele elégedve, fõleg az aksija tetszik, mert egész sokáig bírja.
Bulykin!
Rosszul emlékszel:D egyrészt nincs olyan hogy beállítások/memóriakártya
viszont olyan van hogy: beállítások/memória beállítások/memóriakártya beállítások/alapértelmezett memória beállítása ,de ha erre rányomok akkor csak leformázza a kártyát, de változatlanul nem oda menti a fényképeket. Meg van olyan is, hogy beállítások/memória beállítások/alapértelmezett memória, de itt is csak a kékfogat lehet a memkártyához rendelni meg a WAP-os letöltéseket és a hangrögzítõt.
Elõre is köszönöm a további válaszokat!
A válaszokat elõre is köszönöm!
Igyekszem spórolni, kicsi gépem van.
De ha kell, akkor marad természetesen mindegyik.
am meg nem foglal olyan sokat sztem, vagy csak zavar?<#vigyor3>#vigyor3>
A PC Studio ennyi mindent pakolt fel. Kell ez, vajon, mind a mûködéséhez,vagy törölhetek valamit belõle?

a beallitasokban nezd at. Beallitasok > Telefonbeallitasok > Nyelv > Magyar
****Egy kerdesem lenne a zenelejatszoval kapcsolatban. Nem tudtam eddig megoldani azt, hogy a sajat zeneim lejatszasa kozben menut tudjak valtani. Amikor jatszom le a szamokat, akkor nem tudok mashol navigalni.
Radional szimplan ki tudok lepni a menube, barhova mikozen a lejatszas folytatodik. Amikor a sajat zeneimet jatszom le, akkor kilep a zenelejatszobol is, barhova probalok menni. En nem vettem eszre eddig es van ra valami megoldas, vagy adjam fel?
Koszi
És még amikor elõször bekapcsolta flip nyitás záráskor hangot adott.
Most meg nem nem tudja valaki hogyan lehet beállítani a menüben?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv: birogyula
btw: ez a teló tudja olvas a .doc állományokat, szóval puskázáshoz kiválóan használható:D:D tapasztalat^^
Mission Impossible 3 nemtom kinek van meg de én elakadtam. The Veil nevû küldetésen nemtok áramot vezetni az ajtóban. Tudtok segíteni?