96
Egy elegáns,és olcsó telefon a Samsung-tól.
-
cibuu #96 sziasztok
j700v telefont ki lehet kóddal függetleníteni?ha igen,hogy? -
#95 Kipróbáltam S5230-cal, működik. :D Jópofa. -
#94 Több samsung modellnél működő LCD teszt:
Hívószámoknál: *#0*# have fun -
#93 Nekem is,. de nem hordom mindig magamnál. :P Mobilomat meg igen. xD -
#92 ki mondta hogy fényképezésre akarom a memóriát? :D
Van digi fénygépem :P, a memória MP3ra kell :D -
#91 @biomage
Hibának nevezném, hogy muszáj bővíteni a memót különben nem ér semmit az egész. A kamera elmossa a képet amit készítesz mindig, még akkor is, ha csak rettentő kicsit rezeg a kezed, gyakorlatilag ha megmoccansz xD És még alacsony felbontás, kicsinek mondható képernyő, dehát tudjuk, nem csúcskatgória, tehát aki ilyen készüléket vesz, az tudja mire vállalkozik. Amúgy nekem bejön a teló, igényeimnek teljesen megfelelő, stabil, pofás, elegáns. -
#90 eladó 1 ilyen készülék 8000ftért.
megkímélt állapotban,vodás,nemgaris.
írjatok nekem! -
#89 Kösz :) -
#88 asszem 15MB körül van benne, tehát "nem túl nagy" Én vettem hozzá alapból 2GB-os Micro SD kártyát.
a "Flight mode" azt jelenti, hogy van benne "offline mód" ez annyit takar, hogy a hálózatot nem használja, de a telefon többi dolga működik. Tehát olyan, mintha "nem lenne térerőd", csak ezt te kapcsolod be. Azért "Flight" mód, mert Repülőgépen ugye nem lehet mobilt használni - ott ezt a módot kell aktiválni elvileg.
EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution)
A GSM továbbfejlesztett adatátviteli módja a 2,5 generációs rendszerek közé tartozik. Úgynevezett többszintű moduláció alkalmazásával a maximális adatátviteli sebesség elérheti akár a 473 kbps-t, de már az átlagos 120-as tempó is megfelel a vezetékes ISDN sebességének.
az a Brand meg nem tudom milyen környezetben volt, lehet arra utal, hogy 3 sávos ( Tri-Band) vagy, hogy 2,5G -s.... nem tudom pontosan :D -
#87 azért kérdeztem a memóriát mert a W300Iben van bővített memória alapból ami 256MB os -
#86 yo^^
hát asszem pontosan nemtom, de 12megánál többre ne nagyon számítson ha nem vesz vagy kap hozzá memóriakártyát, én vettem:D
avi-t nem játsza, én mindig átkonvertálom a vidiket 3gp-be:)
flight mode meg edge meg a brand foggalmam sincs h mi lehet, nekem magyarXD de lehet h a menünek a beállítása, h hogyan jöjjön elő vagy nemtom(mert ilyet is lehet:D)
sztem annyival jobb a W300Inál h szebb legalábbis nekem jobban tetszik, de ahogy elnézem ugyanazokat tudja:) -
#85 nem irtam oda melyik telefont veszi
Samsung J700 -
#84 Yo
Nem tudtam lebeszélni a tesomat hogy vegyen egy ilyen telon, úgy hogy most lenne pár kérdésem.
Hány MB memoria lesz alapból a telon ha vodafontól venném?
Képes lejátszani az Avi fájlt?
Milyen hibái vannak?
És mik ezek? "Flight mode" "EDGE" "Brand"
Ja és menyivel jobb ez a telefon Sony W300Inél? -
#83 Ja, meg samsung pc studioval főképp. -
#82 hát bluetooth vagy kábellel:) -
teki777 #81 Hali!
Hogy tudok a telóra doc.fájlokat feltenni? Köszi
-
Sabee01 #80 Eladó egy J700-as , fél éves , topaz gold szín , számlával , garival , tartozékokkal , tokkal-vonóval , 1GB-os micro SD van benne , nagyon szép újszerű állapotban 12 rugó fix. Jó kis telefon csak van egy LG choky-m is és azt jobban szeretem , nincs szükségem 2 telefonra. Szóval ha vkit érdekel itt jelezheti. thx -
#79 Nem. csak annyit tudok, hogy a doc. fájlokat olvassa a teló. :) Fizkiára Word-ben írtam egy puskát,és rátettem a telóra. Ugye a telón van számológép, és azt használtam, közben meg-megnézegettem a opuskát. :D Nagyon mini, de lehet olvasni a betűket. xD Mondanom sem kell, 5-öst írtam. xDDD -
#78 valami nyelvi csomagot lehet rakni telóra?:D nem nagyon hallottam még ilyenről, de jó lenne:D:D tud vki vmit erről? -
#77 nemtok róla xD -
#76 hát nagyon jó ez az oldal... :)
Vmmi Marios game amúgy nincs a telóra? :D -
#75 ööö...sajna nem, de szerintem a beállításokban van memóriatörlés és mindent vissza lehet állítani az eredeti állapotba ha jól tudom...ha meg nem akkor passz:D -
#74 és esetleg valami olyan kódot tudsz mondani ami minden resetel a telón???????Mint pl: egy formázás.???????? -
#73 eh, passz, azt se tudom mire jó ez a kód:) -
#72 sziasztok nekem j700-as telóm van és sikerült valahogy ezt #*7337# a kódot beírni és már vagy 1hete csak azt írja ki hogy keresés és korlátozott szóval nem találja a hálózatot/operátort !!Van valami ötletetek????????????,pls életmentő lenne.............. -
#71 a JAR fájlokhoz egyébként JAD Maker kell. Behúzod a JAD Makerbe a JAR fájlt, és csinál belőle JAD-ot. Aztán mind2 fájlt a telóba másolod, és a JAD-dal telepítesz. Amúgy valszeg a Sony Ericssonodnak nagyobb a képernyője mint a J700-nak, az is számít. -
#70 nem hiszem,sztem addig nem amíg te nem törlöd. -
#69 És még egy kérdés!
A hívólista törlődik autómatikusan egy idő után? -
#68 olvass vissza, már volt róla szó, linkeltem is asszem egy oldalt...
am azért, mert J700nak kell egy .jad fájl is a .jar mellé... -
#67 Barátnőmnek ilyen telcsije van és a Sony e.v630-am ról küldtem neki játékot és nem lehet telepíteni mert nem ismeri fel.
Ez miért van?
Honnan és hogy szerezhetnék rá neki játékot? -
#66 nem gyengén sokáig bírja az aksi, van úgy hogy 3 napig úgy hogy egész délután megy a zene a fülembe, király nagyon! -
RobinMasters #65 Köszi a választ Chaos Team!
Akkor nem próbálkozom tovább. De azért elég bosszantó, hogy ott van benne a kártya nekem meg állandóan jelez hogy megtelt a memória, meg persze az is hogy nem lehet a kártyán lévő dolgokat hozzárendelni csengőhangnak, hívóképnek ...stb.
Amúgy ezeket leszámítva eddig meg vagyok vele elégedve, főleg az aksija tetszik, mert egész sokáig bírja. -
#64 Sajna a telcsivel készített cumókat csak a telcsi memóriájába rakja, neked kell őket esetleg átpakolni utána a memóriakártyára esetleg a géppel összekötve.... -
#63 akkor olyat nem si lehet sztem:D -
RobinMasters #62 Még mindig nem oldódott meg a problémám, hogy hogyan lehet beállítani hogy a fényképeket, videókat egyből a memória kártyára mentse a telefon!
Bulykin!
Rosszul emlékszel:D egyrészt nincs olyan hogy beállítások/memóriakártya
viszont olyan van hogy: beállítások/memória beállítások/memóriakártya beállítások/alapértelmezett memória beállítása ,de ha erre rányomok akkor csak leformázza a kártyát, de változatlanul nem oda menti a fényképeket. Meg van olyan is, hogy beállítások/memória beállítások/alapértelmezett memória, de itt is csak a kékfogat lehet a memkártyához rendelni meg a WAP-os letöltéseket és a hangrögzítőt.
Előre is köszönöm a további válaszokat! -
#61 beállítások/memóriakártya ha jól emlékszem:D -
RobinMasters #60 Abban tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet beállítani azt hogy a fényképeket, videókat kapásból a memóriakártyára mentse és ne a telóba?!
A válaszokat előre is köszönöm! -
harcsy #59 Köszönöm.
Igyekszem spórolni, kicsi gépem van.
De ha kell, akkor marad természetesen mindegyik.
-
#58 kell mind, különben nem tette volna fel:D
am meg nem foglal olyan sokat sztem, vagy csak zavar? -
harcsy #57 Sziasztok!
A PC Studio ennyi mindent pakolt fel. Kell ez, vajon, mind a működéséhez,vagy törölhetek valamit belőle?