Az erőszakos játékok durvaságra ösztönzik a gyerekeket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne mááár... SG. Komolyan kellenek ezek a bicska nyitogató cikkek? Lerágott csont, semmi új infó. Gondolom kell a sok kattintó, különbözõ ip címekrõl, hogy sasolják a reklámokat, de legalább valami újdonsággal is szolgálhatna 1-1 cikk.
Ezért 18+-os a Manhunt, mert egy 9-12 éves csökkent értelmû átlagamerikaiban agressziót válthat ki. Amúgy meg gratulálok a kísérlet vezetõinek az ötletért, hogy 18+-os játékkal kísérleteznek kilencéveseken és azt hiszik hogy értelmes eredményt kapnak... Pfff...

( <<<persze ez lehet h epp negativum😊)

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

Balfasz kolyokbol balfasz ember lesz. Ha meg balfasz ugyse nagyon erti mirol szol a jatek ^^

végigolvasva is ugyanaz a véleményem, mint a többieknek. ugyanis akkor nem az erõszakos játékok hozzák ki a potenciális alanyokból az erõszakosságot, hanem a környezeti behatások. tehát a suliját legyilkoló gyerek erõszakos játék nélkül is legyilkolná a suliját.
Ez a söpörjük a szõnyeg alá a szemetet megoldás az usától az erõszakos gyerekek problémájára. Kb ahoz tudnám hasonlítani ezt a "megoldást", mint a globális femelegedés és környezetszennyezés "megoldását". Ugyanis usában eddig csomó tudóst fizettek meg azért, hogy de igenis nincs globális felmelegedés. Azaz ezt bebizonyítandó fizették a tudósokat.

Narxis
Nem lett jobb.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Mert vasággyal együtt se vagy 40kg, mert kockultál egész életedben.

Narxis
Tiltsák be í játékokat!!! Halál a játék gyártóira!!!

Tehát mi jólneveltek vagyunk.<#vigyor3>
Nevelés kérdése.Én is játszottam a doom-al meg a mortal kombattal mégsem rúgom le senkinek a fejét vagy lovöm meg.Szóval attól függ milyen környezetben élünk:ha állandóan csak erõszakot lát(a való életben) akkor lehet hogy erõszakos lesz az illetõ.
ti suták,el se olvassátok a cikket,csak pár mondatot belõle. sztem teljesen korrekt kutatás,egyetértek vele. õk is megmondták,h egészséges,normális gyerekbõl nem lesz ámokfutó,csak a szélsõségesnél,ez olvasható a cikk második felében. ajj

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Lobsterman
Ó és mennyire igaz. Vagy várjunk csak? 12-13 éves koromban játszottam a Doom-al és a Mortal Kombattal. Még verekedni sem verekedtem életemben, még általánosban sem. Miért van ez? :S

Engem az ilyen cikkek ösztönöznek durvaságra<#violent><#violent><#violent>
Halál a gyermekvédõkre<#gun><#gun><#gun><#gun>

zola2000
Miért van mindenki úgy oda a wiis manhunt2tõl, amikor sokkal durvább lett az x360as ninja gaiden 2. Még jó hogy a vérPCs magyarországon nem játszik "senki" ilyen durva játékokkal 😊

A

Az ilyen cikkektol tenyleg felmegy bennem a pumpa. Manhut 2 nyolc eves korba???
Hath basszus nem csoda, hogy agresszivak lesznek a kiskolkok. En keremszepen 8 eves korom ota jatszom fps-ekkel meg hasonlo "durvasagokkal", megis egy szolid kis tag vagyok aki Anonim Mc-t hallgat (bocs, de ez kellett ide <#mf1>). Vannak ellenben olyan tagok, akik azt se tuggyak mi az, de a bicskat szurnak bele mindenkibe.
Sokkal fontosabb tenyezok, mint hogy a kisgyerek minel jatszik:
1. Altalanos muveltseg (foleg olvasottsag kerdese).
2. Szulok magatartasa (na igen-igen...).
3. Iskolai behatasok (sok tarha kozott nehez mas lenni)
Szal seggarc begyepesedett kutatok, mielott ilyen felmereseket vegeznek, legalabb par jatekot vegigtolhatnanak, ozt ha ok nem erzik a keszteteset kimenni az utcara es gyakni, akkor a gyerekek se fognak kest ragadni...
<#violent><#nezze>

A híradónál mák, hogy a kisebbek elõbb ennének céklás spenótot kelkáposztamártással, mint hogy végigüljenek egyet, az esti filmek korhatárjelzései viszont tényleg problémásak. A Dr. House pl. 12-es karikával van ellátva, ha jól emlékszem, mégis röpködnek benne a vulgaritá-- nem, elnézést, fordítva: röpködnek benne a vulgaritások, és _mégis_ 12-es a karikája. Aminek így abszolút semmi értelme, sõt inkább káros, hisz pokolian félrevezetõ. Úgy látszik, a kereskedelmi tévék csak a végleteket ismerik: Fábry f_szozhat 12 évesek elõtt, a Halálos fegyvert meg 18-as karika ellenére is szarrá vágja a kedves felelõs, innen csókoltatom (a negatív karmáját). Mindezek után hogy is lehetne elvárni, hogy komolyan vegye az ember a korjelzéseket? (Mondjuk betartatni a gyerekkel attól még nem árt.)

zola2000
Én meg alapból nem értem, hogy pl az összes filmnél, rajzfimél van korhatárjelzés, de pl a híradóhoz nincs, pedig az is megérdemelne egy 12-es karikát. Egyébként most csinálják 12es korhatárra a Mortal Kombat vs DC universe játékot, remélem sikere lesz, és a kiadók rákapnak, és rájönnek, hogy lehet durvaság helyett inkább "viccesebb" kivégzésekkel, jobban kidolgozott harcmûvészettel is játékot eladni.

A

Inkább ez az amerikai szar <értsd ez alatt: összes amerikai dolog amit az európai emberke felfog> bassza szét a kisgyerekeket elméjét 😄
Ottvan hollywood. Olyan egyhangú unalmas szar filmek készülnek... De mind mirõl szólnak? VÉR,PISZTOLY,ÖLD A NÉGERT,VEREKEDJ,GYILKOLJ,ÖLJ,PUSZTITS,VÁGD LE A FEJÉD,LÖDD FEJBE,DROG és még sorolhatnám. És igan Gilgameshnek igaza van a híradó is egy nagyon durva dolog. Úgyhogy ne megint a rohadt játékokra kennyék már a hülyeségeiket. 6 éves korom óta játszok konzolal & pc ,most 19 vagyok és semmilyen gondom nincs. Nem vagyok aggressziv,nem drogozok,nem gyilkolok és nem viszek véghez semmi olyat ami a hírben szerepelt. Na ilyenkor mivan?
Szóval Manhunt 2-re kényszerítették a 9-12 éveseket? Pöcs bajuk van az ilyeneknek? És még csodálkoznak...

Kötve hiszem, hogy a mai számgépes GYEREKjátékok károsabbak lennének a gyerekre, mint a GYEREKfilmek vagy a híradó. A játékprogramok dobozán lévõ 16- és 18 plusszos pecséteket pedig tessék mán komolyan venni, istenkém, hát dísznek vannak ott? Közröhely. Szvsz a szülõk nagyrésze nem képes felfogni, hogy játékok érett korosztálynak is készülhetnek, utólag meg már hiába szörnyülködnek. Tegye fel a kezét, aki még nem látott alsó tagozatost GTA-zni, anyukáékkal a szomszéd szobában!

Ehhez a hozzászóláshoz még nem ittam eleget. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

karcsi
qrvatatad erozakos enutyan nem
minygya otametyeg amerigaba es jolpitcsanrukom szokesbakandcsal aki ijetmont huje amerigaijak
nemikaz nemvatyok erozakos ety csomoijen lovoltoszos jadekot jaccok es meksenem

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

Adam II
Én meg az ilyen cikkektõl válok erõszakossá. Tiltsuk be õket.

GNARL-HÖRR-BEÜ-BEÜ!!!!!!!!!!!!!!!<#duma>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia