23
  • Etinger
    #23
    Ne mááár... SG. Komolyan kellenek ezek a bicska nyitogató cikkek? Lerágott csont, semmi új infó. Gondolom kell a sok kattintó, különböző ip címekről, hogy sasolják a reklámokat, de legalább valami újdonsággal is szolgálhatna 1-1 cikk.
  • krajcsovszkig
    #22
    Ezért 18+-os a Manhunt, mert egy 9-12 éves csökkent értelmű átlagamerikaiban agressziót válthat ki. Amúgy meg gratulálok a kísérlet vezetőinek az ötletért, hogy 18+-os játékkal kísérleteznek kilencéveseken és azt hiszik hogy értelmes eredményt kapnak... Pfff...
  • szily3
    #21
    ( <<<persze ez lehet h epp negativum:))
  • szily3
    #20
    Balfasz kolyokbol balfasz ember lesz. Ha meg balfasz ugyse nagyon erti mirol szol a jatek ^^
  • AbyssLord
    #19
    végigolvasva is ugyanaz a véleményem, mint a többieknek. ugyanis akkor nem az erőszakos játékok hozzák ki a potenciális alanyokból az erőszakosságot, hanem a környezeti behatások. tehát a suliját legyilkoló gyerek erőszakos játék nélkül is legyilkolná a suliját.
    Ez a söpörjük a szőnyeg alá a szemetet megoldás az usától az erőszakos gyerekek problémájára. Kb ahoz tudnám hasonlítani ezt a "megoldást", mint a globális femelegedés és környezetszennyezés "megoldását". Ugyanis usában eddig csomó tudóst fizettek meg azért, hogy de igenis nincs globális felmelegedés. Azaz ezt bebizonyítandó fizették a tudósokat.
  • Narxis
    #18
    Nem lett jobb.
  • Narxis
    #17
    Mert vasággyal együtt se vagy 40kg, mert kockultál egész életedben.
  • Narxis
    #16
    Tiltsák be í játékokat!!! Halál a játék gyártóira!!!
  • bender93
    #15
    Tehát mi jólneveltek vagyunk.
  • bender93
    #14
    Nevelés kérdése.Én is játszottam a doom-al meg a mortal kombattal mégsem rúgom le senkinek a fejét vagy lovöm meg.Szóval attól függ milyen környezetben élünk:ha állandóan csak erőszakot lát(a való életben) akkor lehet hogy erőszakos lesz az illető.
  • daneelolivaw
    #13
    ti suták,el se olvassátok a cikket,csak pár mondatot belőle. sztem teljesen korrekt kutatás,egyetértek vele. ők is megmondták,h egészséges,normális gyerekből nem lesz ámokfutó,csak a szélsőségesnél,ez olvasható a cikk második felében. ajj
  • Lobsterman
    #12
    Ó és mennyire igaz. Vagy várjunk csak? 12-13 éves koromban játszottam a Doom-al és a Mortal Kombattal. Még verekedni sem verekedtem életemben, még általánosban sem. Miért van ez? :S
  • AzUs
    #11
    Engem az ilyen cikkek ösztönöznek durvaságra
    Halál a gyermekvédőkre
  • zola2000
    #10
    Miért van mindenki úgy oda a wiis manhunt2től, amikor sokkal durvább lett az x360as ninja gaiden 2. Még jó hogy a vérPCs magyarországon nem játszik "senki" ilyen durva játékokkal :)
  • szily3
    #9
    Az ilyen cikkektol tenyleg felmegy bennem a pumpa. Manhut 2 nyolc eves korba???
    Hath basszus nem csoda, hogy agresszivak lesznek a kiskolkok. En keremszepen 8 eves korom ota jatszom fps-ekkel meg hasonlo "durvasagokkal", megis egy szolid kis tag vagyok aki Anonim Mc-t hallgat (bocs, de ez kellett ide ). Vannak ellenben olyan tagok, akik azt se tuggyak mi az, de a bicskat szurnak bele mindenkibe.
    Sokkal fontosabb tenyezok, mint hogy a kisgyerek minel jatszik:
    1. Altalanos muveltseg (foleg olvasottsag kerdese).
    2. Szulok magatartasa (na igen-igen...).
    3. Iskolai behatasok (sok tarha kozott nehez mas lenni)
    Szal seggarc begyepesedett kutatok, mielott ilyen felmereseket vegeznek, legalabb par jatekot vegigtolhatnanak, ozt ha ok nem erzik a keszteteset kimenni az utcara es gyakni, akkor a gyerekek se fognak kest ragadni...
  • Gilgamesh
    #8
    A híradónál mák, hogy a kisebbek előbb ennének céklás spenótot kelkáposztamártással, mint hogy végigüljenek egyet, az esti filmek korhatárjelzései viszont tényleg problémásak. A Dr. House pl. 12-es karikával van ellátva, ha jól emlékszem, mégis röpködnek benne a vulgaritá-- nem, elnézést, fordítva: röpködnek benne a vulgaritások, és _mégis_ 12-es a karikája. Aminek így abszolút semmi értelme, sőt inkább káros, hisz pokolian félrevezető. Úgy látszik, a kereskedelmi tévék csak a végleteket ismerik: Fábry f_szozhat 12 évesek előtt, a Halálos fegyvert meg 18-as karika ellenére is szarrá vágja a kedves felelős, innen csókoltatom (a negatív karmáját). Mindezek után hogy is lehetne elvárni, hogy komolyan vegye az ember a korjelzéseket? (Mondjuk betartatni a gyerekkel attól még nem árt.)
  • zola2000
    #7
    Én meg alapból nem értem, hogy pl az összes filmnél, rajzfimél van korhatárjelzés, de pl a híradóhoz nincs, pedig az is megérdemelne egy 12-es karikát. Egyébként most csinálják 12es korhatárra a Mortal Kombat vs DC universe játékot, remélem sikere lesz, és a kiadók rákapnak, és rájönnek, hogy lehet durvaság helyett inkább "viccesebb" kivégzésekkel, jobban kidolgozott harcművészettel is játékot eladni.
  • SpecterMATWRZ
    #6
    Inkább ez az amerikai szar [értsd ez alatt: összes amerikai dolog amit az európai emberke felfog] bassza szét a kisgyerekeket elméjét :D
    Ottvan hollywood. Olyan egyhangú unalmas szar filmek készülnek... De mind miről szólnak? VÉR,PISZTOLY,ÖLD A NÉGERT,VEREKEDJ,GYILKOLJ,ÖLJ,PUSZTITS,VÁGD LE A FEJÉD,LÖDD FEJBE,DROG és még sorolhatnám. És igan Gilgameshnek igaza van a híradó is egy nagyon durva dolog. Úgyhogy ne megint a rohadt játékokra kennyék már a hülyeségeiket. 6 éves korom óta játszok konzolal & pc ,most 19 vagyok és semmilyen gondom nincs. Nem vagyok aggressziv,nem drogozok,nem gyilkolok és nem viszek véghez semmi olyat ami a hírben szerepelt. Na ilyenkor mivan?
  • Gilgamesh
    #5
    Szóval Manhunt 2-re kényszerítették a 9-12 éveseket? Pöcs bajuk van az ilyeneknek? És még csodálkoznak...

    Kötve hiszem, hogy a mai számgépes GYEREKjátékok károsabbak lennének a gyerekre, mint a GYEREKfilmek vagy a híradó. A játékprogramok dobozán lévő 16- és 18 plusszos pecséteket pedig tessék mán komolyan venni, istenkém, hát dísznek vannak ott? Közröhely. Szvsz a szülők nagyrésze nem képes felfogni, hogy játékok érett korosztálynak is készülhetnek, utólag meg már hiába szörnyülködnek. Tegye fel a kezét, aki még nem látott alsó tagozatost GTA-zni, anyukáékkal a szomszéd szobában!
  • Csaba42
    #4
    Ehhez a hozzászóláshoz még nem ittam eleget. :)
  • karcsi
    #3
    qrvatatad erozakos enutyan nem
    minygya otametyeg amerigaba es jolpitcsanrukom szokesbakandcsal aki ijetmont huje amerigaijak
    nemikaz nemvatyok erozakos ety csomoijen lovoltoszos jadekot jaccok es meksenem
  • Adam II
    #2
    Én meg az ilyen cikkektől válok erőszakossá. Tiltsuk be őket.
  • Csaba42
    #1
    GNARL-HÖRR-BEÜ-BEÜ!!!!!!!!!!!!!!!