Az erőszakos játékok durvaságra ösztönzik a gyerekeket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Ez a söpörjük a szõnyeg alá a szemetet megoldás az usától az erõszakos gyerekek problémájára. Kb ahoz tudnám hasonlítani ezt a "megoldást", mint a globális femelegedés és környezetszennyezés "megoldását". Ugyanis usában eddig csomó tudóst fizettek meg azért, hogy de igenis nincs globális felmelegedés. Azaz ezt bebizonyítandó fizették a tudósokat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Halál a gyermekvédõkre<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
A
Hath basszus nem csoda, hogy agresszivak lesznek a kiskolkok. En keremszepen 8 eves korom ota jatszom fps-ekkel meg hasonlo "durvasagokkal", megis egy szolid kis tag vagyok aki Anonim Mc-t hallgat (bocs, de ez kellett ide <#mf1>#mf1>). Vannak ellenben olyan tagok, akik azt se tuggyak mi az, de a bicskat szurnak bele mindenkibe.
Sokkal fontosabb tenyezok, mint hogy a kisgyerek minel jatszik:
1. Altalanos muveltseg (foleg olvasottsag kerdese).
2. Szulok magatartasa (na igen-igen...).
3. Iskolai behatasok (sok tarha kozott nehez mas lenni)
Szal seggarc begyepesedett kutatok, mielott ilyen felmereseket vegeznek, legalabb par jatekot vegigtolhatnanak, ozt ha ok nem erzik a keszteteset kimenni az utcara es gyakni, akkor a gyerekek se fognak kest ragadni...
<#violent>#violent><#nezze>#nezze>
A
Ottvan hollywood. Olyan egyhangú unalmas szar filmek készülnek... De mind mirõl szólnak? VÉR,PISZTOLY,ÖLD A NÉGERT,VEREKEDJ,GYILKOLJ,ÖLJ,PUSZTITS,VÁGD LE A FEJÉD,LÖDD FEJBE,DROG és még sorolhatnám. És igan Gilgameshnek igaza van a híradó is egy nagyon durva dolog. Úgyhogy ne megint a rohadt játékokra kennyék már a hülyeségeiket. 6 éves korom óta játszok konzolal & pc ,most 19 vagyok és semmilyen gondom nincs. Nem vagyok aggressziv,nem drogozok,nem gyilkolok és nem viszek véghez semmi olyat ami a hírben szerepelt. Na ilyenkor mivan?
Kötve hiszem, hogy a mai számgépes GYEREKjátékok károsabbak lennének a gyerekre, mint a GYEREKfilmek vagy a híradó. A játékprogramok dobozán lévõ 16- és 18 plusszos pecséteket pedig tessék mán komolyan venni, istenkém, hát dísznek vannak ott? Közröhely. Szvsz a szülõk nagyrésze nem képes felfogni, hogy játékok érett korosztálynak is készülhetnek, utólag meg már hiába szörnyülködnek. Tegye fel a kezét, aki még nem látott alsó tagozatost GTA-zni, anyukáékkal a szomszéd szobában!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
minygya otametyeg amerigaba es jolpitcsanrukom szokesbakandcsal aki ijetmont huje amerigaijak
nemikaz nemvatyok erozakos ety csomoijen lovoltoszos jadekot jaccok es meksenem
menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia