338
-
#138 3x22 Nagyon jó volt! Imádom ezt a nőt ^^
Lassan évadzáró, ugye? Érezni hogy valami készül. Az ajtós jelenet..hát FFFFFUUUUU :D
Meg a vége... Nagyon jó. -
#137 Az teny, de nagyon rohogtem a megoldasi modon :D -
Renegade #136 03.17
Mekkora 24 tribute
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Where is the bomb? + a két katona neve Evan BAUER és JACK Cochran -
paly90 #135 még poénos is lett:D
szerintem k*rva jó rész volt -
#134 Zs kategória vagy sem, valahogyan meg kellett oldania az íróknak ezt a "problémát". -
#133 En komolyan nem ertem az irokat. Mintha nem erdekelne oket, hogy akar kicsit is logikus-e, amit az altaluk irt karakterek tesznek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor pedig 0:00-nal letepte az OSSZES vezeteket a bombarol, ami ettol nem robbant fel, hat az nem kicsit zs kategorias huzas volt :D -
#132 3x17. uhh. Jó volt, jó volt! De a vége már megint... :D -
#131 Aki nem látta még a 3x16-ot az ne is nézze meg hanem próbálja meg kibírni a jövőhét hétfőt mert ez egy dupla rész és nagyon xar várni még egy hetet, a folytatáshoz :) -
paly90 #130 de jó ám:) -
#129 3x16 is jó volt!
"You han't heard of the Serenity?" Aztán az a nézés :D -
#128 ezek kozul valamelyik? -
wendi1106 #127 3x14 részében nem tudja valaki hogy mi a címe az első fél percben játszott számnak ? -
#126 3x14. Aranyos. Kötepes rész, de jó volt. -
#125 Ez az köszönöm! -
#124 2x07 elejen, amikor guitar herozik? Billy Idol - Dancing with myself -
#123 Amit tegnap játszott Castle zenét annak mi a neve?:) -
#122 Abszolut osszeraktak ezt a reszt :] Remeljuk ezzel elindul felfele a tortenetvezetes, mert a 3. evad eddig elegge harmatos volt. Mondjuk az epizodok cserebereje se tett neki tul jot valoszinuleg. -
ldavid #121 geez.. rendesen megijedtem az elején a kávés jelenetnél
jó rész volt -
#120 3x13?! "That was amazing."
És tényleg ^^
Kemény rész volt amúgy, tetszett. Minden tekintetben. -
#119 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Castle a 12. reszben szakitott az exnejevel, viszont Beckett mar a 11. reszben azt hitte, hogy meghuzta a szinesznocsket, azert ezt elsore nem tudtam hova tenni :] -
ldavid #118 11-ben volt valami utalás a 12-re? én nem vettem észre semmit -
#117 Bar a "Nikki Heat" egyes reszei azutan valtak logikussa, hogy elolvastam, eredetileg forditott sorrendben terveztek leadni a 3x11 es 3x12 reszeket :] -
#116 ja ez jó rész volt -
#115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a Beckett-klón megkérdezte Beckett-től, hogy Castle homokos-e ő meg erre kiköpte a kávét és nézett nagyot az priceless :D -
#114 Tényleg nagyon jó volt! 9e-t a 10ből legalább ért. Szerintem. -
ldavid #113 az :) -
tomi555 #112 Nagyon jó volt ez a rész:) -
#111 Azert az utalas a Firefly-ra ismet csak eleg jo volt :] -
#110 Sajnos egy kicsit ellaposodott ez az évad. Én főleg Castle és Beckett "csatájára" vagyok kíváncsi amibe néha beleszól Ryan és Esposito is, nem igazán izgat úgy, hogy ez az n+1-edik tucatkrimi. A második évad nagyon jó volt, a legjobbak között volt a 202 amiben fogadtak, hogy ki oldja meg a bűntényt hamarabb, ott volt a múmiás rész meg pl a dominás. Na ezek azok amik egyelőre hiányoznak innen. Ezeken konkrétan szétröhögtem a fejem, most csak 1-1 poént sütnek el aztán kész.
Remélem később ki fog alakulni, hogy mit is akarnak ettől az évadtól mert számomra kezd kicsit lapos lenni. -
#109 Valóban nagyon jó volt! -
ldavid #108 3x09 hatalmas! :) -
#107 Humoros, aranyosban láttam az előbb:
miért rossz a szakmunkásnak címmel
XD XD XD XD -
ldavid #106 előbbi lesz az szerintem
#104: jó kérdés -
ldavid #105 az nem kasza, csak lecserélték, majd folytatják később. a coolon nem hiszem, hogy egyáltalán elkezdik a 2. évadot -
#104 3x05-höz egy érdekes kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Manolo a végén mondja hogy követte az ügynököt és kiderült hogy nyomozó. Akkor miért vallja be az elején hogy ő már látta azt a fickót a nővel? Pont ezért nyírta ki a csajt! Ezen a nyomon indulnak el végülis a Beckették. Nem látom értelmét miért tette. -
#103 ehhh :( -
Suffering #102 Rtl klub elkaszálta a Castle-t. Innentől kezdve péntektől lehet majd nézni a coolon 3/4-ed 7-től. az 1. évadot adják :( -
#101 Szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!19:06nál csinálja, vagy még az elején 04:10nél -
#100 Én is azért kezdtem a Castle-t, Nathan Filon egy nagyon jó karakter színész (mintha rá szabták volna Capt. Reynolds-ot) és valahogy nagyon hasonlít Rick is hozzá.
Backett pedig kiváló partner mindehhez.
summa summarum, nagyon jó ez a sorozat! :) -
#99 Én speciel tényleg szerettem a Firefly-t :D