Castle (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

25 és 30 körül - lazán kihagyták az egészet
Fenrir
Miért, mi a reteknek fordították? Én nem néztem magyarul egy részt sem.

A halál csupán a kezdet...

HiPPoNaX
Persze az ominozus "Apple, apple, apple..." poent meg veletlenul sem lettek volna kepesek a szinkront irok megtartani, pedig aztan nem szoviccrol van szo.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Fenrir
A híres "Apple, apple, apple..." az 101-bõl 😄

Ez meg a Kitten 😊

junkie-n ezt írta valaki:

"Az új évadban viselt lazább fazonú ruhái miatt azonnal elkezdetk pletykálni arról, hogy Stana Katic terhes. Ma hajnalban volt egy két órás élõ chat-je a rajongóival (idén már másodszor), ahol persze rákérdeztek. A válasz:

i am pregnant… you didn’t know? i’m giving birth to a baby basketball in about 48 hours… watch out for it on twitter 😉"

amúgy szerintem is jobb volt az elsõ évados
Fenrir
Ebben a harmadik évadban Beckett ruhái erõsen kezdenek hasonlítani Peggy Bundy-éra, az elsõ évadban jobbak voltak a választások. Mondjuk nekem rövid hajjal is jobban bejött mint hosszúval, ezért nálam az 101 az etalon.

van felirat hosszún

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Teppik Amon
Jó volt ez 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

HiPPoNaX
Azert remelem, lesznek ennel jobb reszek is az evadban :]

röviden: jó lett az évadnyitó 😊
Fenrir
Egyszer láttam egy X-akták részt eredeti nyelven, furcsa volt, hogy nem Rékasi és Nárai beszélt benne.

Már csak 6 nap és kezdõdik a harmadik évad.

Montanosz
én a buffyt próbáltam szinkronosan ledarálni de feladtam az elsõ évad közepén mert állandóan rángatódzott meg olyan idegesítõn nyivákolt a magyar szinkronja hogy kinyilt a bicska a zsebembe...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Teppik Amon
Dúrva
Mondjuk én a DR House-t néztem végig magyarul aztán lemaradtam 2 részrõl, így "beszereztem" eredeti nyelven (+felirat) a maradékot..és nagyon furcsa volt hogy a szereplõk nem a megszokott hangon szólnak.

Fenrir
A Battlestar Galactica-t kezdtem el nézni szinkronosan, de miután másodszor is meghallottam a hajó nevét mint "Csillagközi" azon nyomban töröltem is a fájlokat és leszedtem angol nyelven. Egy katasztrófa annak a fordítása.

HiPPoNaX
Ugyanezert neztem en is felirattal, mert a szinkronokat sajnos ismerem :] Bar a Veronica Mars szinkronjahoz kepest ez egyenesen egy muremek, azt annyira elcsesztek, hogy helyenkent meg a sztori sem allt ossze miatta.

Fenrir
Sajnos nagyon kevés sorozatnak vagy filmnek van jó szinkronja, mostanában már sajnos jobban megéri felirattal megnézni õket mert a minõsége a fordításnak annyira gyenge.

Gondolkoztam is, hogy a Castle-t magyarul vagy angolul nézzem-e meg és egyáltalán nem bántam meg, hogy az utobbival döntöttem mert egy csomó poént le sem lehet fordítani magyarra vagy csak nagyon gagyin/érthetetlenül.

HiPPoNaX
Az csak az egyik baj, hogy furcsak a magyar hangok, de a fordito sincs a helyzet magaslatan. Az elso reszben a napraforgot sikerult napszemuvegnek forditania (a hulla arcan veletlenul sem napszemuveg volt persze, hanem napraforgo), a masodik reszben a mosodat mosdonak. Es gondolom ezert fizetest is kapott 😄

Fenrir
-What's got 2 thumbs and a date with a prostitute?
-This guy!!!

-F*ck!
-I mean, I owe you a dollar..
-She is a minor!
-I said I owe her a dollar!

Legjobb részek, Nathan Fillion nagyon nagy arc 😊

Teppik Amon
Óóó lemaradtunk a halott angyalos twitteres mókáról :\ (nem mintha twitterelnék 😉

amúgy meg véletlenül láttam a magyar prómóját ma a tv-ben. Fúú de furcsák a magyar hangok. :o

Fenrir
😊

Fenrir
No én is végignéztem a második évadot, jelenleg ez az egyik legjobb sorozat, Nathan Fillion és Stana Katic állati jót alakít benne, de nekem pl bejönnek azok a részek is amikor Castle meg az anyja szólogat be egymásnak. Jók a karakterek, jók a történetek és jól van kivitelezve. 2x24 pedig no comment, szeptember 20 szerencsére nagyon közel van 😊

na megnéztem a 2. évadot is,nagyon bejövös és nagyon város...
elég durva volt a vége😊

Üdv!
megnéztem az elsõ részt,nagyon tetszett habár eddig nagyon hajaz a Mentalistre.....bár lehet véltozni fog a késöbiekben😊
elkezdem daralni😊

Ez valami szörnyû 😄 Nem tudom eldönteni, hogy Beckett vagy Castle hangja a rosszabb 😄 Meg aztán a magyar fordítás ehhh...
szinkron :/
Teppik Amon
tudtommal nem. Pedig igazán jó sorozat szerintem.

Teppik Amon
megnéztem én is a 24es részt. hát FFFFFFFFUUUUUUUUUUUU..KKK
"see you in fall"

nagyon jó rész volt! Nagyon jól játszott Beckett..imádom ezt a nõt 😊
de messze van az õsz.

kirol
Magyar adón ezt nem adják sehol?

Jó kis évadzáró volt😊

Teppik Amon
azt nem néztem.
Viszont lányok is írhatnának hogy õk hogy élik meg Rick nõügyeit 😄
Mert ugye olyan mint egy Lõrincz L László könyvsorozat, mindegyikben valami másik nõvel kavar.

Szerintem Demming, ha csak ot nezzuk eleg semleges karakter, igazabol nincsen akkor szerepe, amiben megmutathatna a szineszi kvalitasait, tehat amiert esetleg nem szimpi az nem onmaga, vagy a szineszi jateka miatt van, hanem a kialakult helyzet miatt. Mert ugye mi Castle-nak drukkolunk.. Persze ezt valoszinu az irok is tudjak es ez csak egy kis atmeneti kavaras, de nem biztos, hogy szukseg volt ra. Kicsit olyan 3. evados Chuck-os utoerzesem van tole😊

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Teppik Amon
Én nézem, és tetszik! Bár ez a másik nyomozó srác nem szimpi (tehát jól játsza a szerepét 😊 ) pláne a történtek után.
A felirat meg annyira nem hat meg, angol felirattal szoktam nézni a sorozatok nagytöbbségét.

Nekem most nincs idõm nézni. Sajna most minden sorozat áll nálam.

REAL MADRID

Na mi ez a nagy pangas Castle korul ? Magyar feliratok elmaradnak, kommentek nincsenek...pedig allitolag (es tenylegesen is) jo a sorozat, bar az elmult par resz, meg a Demminges vonal valahogy nem volt az igazi szamomra. De meg hatra van az szezonfinale, kivancsi vagyok mit lepnek benne es merre.

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Teppik Amon
utolértem maga, most végeztem a 23-assal. Uhh, de milyen vacak vége volt :\
Mármint nagyon ott volt! De hát... :\
Na mind1, kíváncsi leszek hogy alakul 😄

Teppik Amon
Hát.. most hogy fogok tudni aludni? Nagyon várom a következõ részt!

Húú ez a 17. rész nagyon ütött😄

Montanosz
Ha vége lesz az évadnak lehet megint ledarálom az elsõvel együtt)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Teppik Amon
14es is megvolt. Jókat mosolyogtam rajta 😊

Én most kicsit lemaradtam a sorozattal 😞

REAL MADRID

Teppik Amon
13as megvolt? Végre haladtunk kicsit a "fõ szállal" is.

Teppik Amon
😄 Jó rész volt, na 😊

Amint megláttam az 1 új üzenet jelzést tudtam h valaki ezt írta be 😄DDD

Lakatos csávó is mekkora volt már 😄D

REAL MADRID

Teppik Amon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oxford?

😄 Jóóó jelenet 😊

jaja <#hehe>

REAL MADRID

sadvagabond
hátapám!mekkorát röhögtem most a hatos elején!az a jelmez,a kikacsintás...isten volt. 😊))

Nekem eddig ebben az évadban az a rész tetszett a legjobban amikor fogadtak a nyomozásra 😄

REAL MADRID

Én magyar felirattal nézem, ezért késõbb tudok hozzászólni. 😄

REAL MADRID

Teppik Amon
6os rész nagyon jó volt, idáig talán a legjobb! Lehet ezt még fokozni?

Teppik Amon
5ös rész szintén ütött! Csak én nézem ezt a sorozatot, vagy mi?