Mindent lemosnak a videójátékok Angliában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ahol van lóvé szarásig... "
Pontosítsunk arra, hogy több pénzhez alacsonyabb árak vannak. Jóval több pénzhez. Szombaton, amikor megjelent a Bully, gondoltam megveszem, aztán úgy döntöttem hogy megvárom hogy lejjebb menjen az ára. Jelenleg 19.99-be kerül, az forintban talán 6500 körül lehet? Otthon mennyibe kerülhet?
Wii-re és X360-ra most "akciósan" 12600-ért látom, de konzolokra mindig drágább. Na de nem 2x annyiba kerül...
Pontosítsunk arra, hogy több pénzhez alacsonyabb árak vannak. Jóval több pénzhez. Szombaton, amikor megjelent a Bully, gondoltam megveszem, aztán úgy döntöttem hogy megvárom hogy lejjebb menjen az ára. Jelenleg 19.99-be kerül, az forintban talán 6500 körül lehet? Otthon mennyibe kerülhet?
Wii-re és X360-ra most "akciósan" 12600-ért látom, de konzolokra mindig drágább. Na de nem 2x annyiba kerül...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
annyi dátum van már, hogy jólvanazúgy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#eljen>#eljen>
ki nem szarja le? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lesz is belõle tizedannyi eladás mint konzolokon.
De "fellendíti" újra a proci és videokártya piacot.
De "fellendíti" újra a proci és videokártya piacot.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT