Kegyenc fegyenc - Csontdaráló 2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát én mikor megjelent Kvájcsengkéjn majdnem hanyattdobtam magam 😄
Egyébként a film minden hibáját feledtetik számomra a Kung-Fu paródiás részek 😊
Egyébként a film minden hibáját feledtetik számomra a Kung-Fu paródiás részek 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Nekem frankón teccett, szrtem érdemes megtekinteni... jó kikapcsolódást nyújt, és a poénok sem olyan rosszak... (no télleg "laposabb" mint a tök alsó, de ez igazán nem válik a kárára)... sõt, még némi komoly mondanivalót is csempésztek bele az alkotók Carradine - on keresztül...😊 Szal jó szórakozást hozzá...😊
nekem spec nagyon nem tetszett. dehát ízlések és ízléstelenségek 😊
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Nekem is tetszik a figurája. Úgyhogy majd meglássuk 😊
Én imádom a Rob Sneider filmeket !
Azért, mert ellentétben sok vígjátékkal, mint csupaszpisztoly...(ez most csak hasraütött), vagy akármelyik,vele ellentétben fordítva mûködnek a filmben a dolgok.
Nem a fõhõs az "ostoba", nem szimplán az õ hülyesége vezet a poénhoz, hanem ellenkezõleg ! Egy hétköznapi normális átlagember kerül mindig olyan kiélezetten ellehetetlenített szituációba, hogy annak csak irónikus lehet a végkifejlete.
Szal szerintem nem egy sablon-vígjáték.
Azért, mert ellentétben sok vígjátékkal, mint csupaszpisztoly...(ez most csak hasraütött), vagy akármelyik,vele ellentétben fordítva mûködnek a filmben a dolgok.
Nem a fõhõs az "ostoba", nem szimplán az õ hülyesége vezet a poénhoz, hanem ellenkezõleg ! Egy hétköznapi normális átlagember kerül mindig olyan kiélezetten ellehetetlenített szituációba, hogy annak csak irónikus lehet a végkifejlete.
Szal szerintem nem egy sablon-vígjáték.
a magyart érdekes ezzel a plakáttal összehaosnlítani😊

hát az eredeti címben (big Stan) és ezen a plakáton semmi sem utal börtönfilmre...
itthon kellett valami "jó" cím, hogy beüljenek rá...
én csak azon csodálkozok, hogy nem Tök fegyenc lett -.-
itthon kellett valami "jó" cím, hogy beüljenek rá...
én csak azon csodálkozok, hogy nem Tök fegyenc lett -.-
Jobb volt,mint a Lúzer SC!Így tovább...
Ja igen, az meg egy vicc hogy amerikában a jó filmek mellett rengeteg hulladék is van..ez is simán elfért volna akárhogy is kritizálják.
Csontdaráló 2? A helyszínt leszámítva nem sok közös van bennük. Meg azért az jobb is volt 😄
A film legnagyobb erénye David Carradine saját paródiája! Kár, hogy ez a hozzá értõ kritikusnak nem tûnt fel...
Közel sem annyira rossz a film, mint amennyire a kritika lehordaj. Aki akar egy kellemes kis kikapcsolódást az nyugodtan nézze meg. Nem ez lesz élete legjobb filmje, de szerintem nem is fogja megbánni.
Sõt, azt mondom, a Tökös csaj sokkal jobb volt ennél a filmnél, bár számomra sokat nyomott a latba Anna Faris és Rachel McAdams is, mert nélkülük (fõleg elõbbi) sokkal gyengébb lett volna az a film.
Nothing to say
Egy kis kikapcsolódásnak teljesen jó, majd aztán 5-10 év múlva megint elõ lehet venni megnézi. Én kedvelem Rob Schneidert (tegnap vettem észre, hogy játszott egy mellékszerepet a Demolition Man-ben is), bírom az agyament filmjeit, meg azt az idétlen figuráját.
Egyébként szerintem a 'Tökös csaj' egy jó film volt a maga nemében, és abban is kvázi fõszerepet játszott.
Egyébként szerintem a 'Tökös csaj' egy jó film volt a maga nemében, és abban is kvázi fõszerepet játszott.
Nothing to say
Én nem éreztem a közepesnél gyengébbnek, egyszernézõs vígjátéknak nagyon is szórakoztató, nem lesz legenda belõle, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem.
Végig könnyen emészthetõ, kikapcsolódós film pár beteg poénnal amiket én nem szoktam kedvelni, de ezek nem ütötték ki a biztosítékot még nálam sem.
Én nem vártam túl sokat tõle, így nagyon kellemes csalódás volt.
Végig könnyen emészthetõ, kikapcsolódós film pár beteg poénnal amiket én nem szoktam kedvelni, de ezek nem ütötték ki a biztosítékot még nálam sem.
Én nem vártam túl sokat tõle, így nagyon kellemes csalódás volt.
Nekem nagyon tetszett. Amúgy nem nagyon birom Robot, de ez a filmje tényleg jó.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szinészként sokkal többre tartom Robot mint sandlert. Vannak jó poénok a filmben, egy kis dráma is, egyszer meg lehet nézni.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.