17
  • Drawain
    Hát én mikor megjelent Kvájcsengkéjn majdnem hanyattdobtam magam :D
    Egyébként a film minden hibáját feledtetik számomra a Kung-Fu paródiás részek :)
  • djnaras
    Nekem frankón teccett, szrtem érdemes megtekinteni... jó kikapcsolódást nyújt, és a poénok sem olyan rosszak... (no télleg "laposabb" mint a tök alsó, de ez igazán nem válik a kárára)... sőt, még némi komoly mondanivalót is csempésztek bele az alkotók Carradine - on keresztül...:) Szal jó szórakozást hozzá...:)
  • mcganyol
    nekem spec nagyon nem tetszett. dehát ízlések és ízléstelenségek :)
  • lamer the true
    Nekem is tetszik a figurája. Úgyhogy majd meglássuk :)
  • BaltásRém
    Én imádom a Rob Sneider filmeket !
    Azért, mert ellentétben sok vígjátékkal, mint csupaszpisztoly...(ez most csak hasraütött), vagy akármelyik,vele ellentétben fordítva működnek a filmben a dolgok.
    Nem a főhős az "ostoba", nem szimplán az ő hülyesége vezet a poénhoz, hanem ellenkezőleg ! Egy hétköznapi normális átlagember kerül mindig olyan kiélezetten ellehetetlenített szituációba, hogy annak csak irónikus lehet a végkifejlete.
    Szal szerintem nem egy sablon-vígjáték.

• winnie
    a magyart érdekes ezzel a plakáttal összehaosnlítani:)

• CaptainRumi
    hát az eredeti címben (big Stan) és ezen a plakáton semmi sem utal börtönfilmre...
    itthon kellett valami "jó" cím, hogy beüljenek rá...
    én csak azon csodálkozok, hogy nem Tök fegyenc lett -.-
  • isthun
    Jobb volt,mint a Lúzer SC!Így tovább...
  • AZTA
    Ja igen, az meg egy vicc hogy amerikában a jó filmek mellett rengeteg hulladék is van..ez is simán elfért volna akárhogy is kritizálják.
  • AZTA
    Csontdaráló 2? A helyszínt leszámítva nem sok közös van bennük. Meg azért az jobb is volt :D
  • cyberdj
    A film legnagyobb erénye David Carradine saját paródiája! Kár, hogy ez a hozzá értő kritikusnak nem tűnt fel...
  • Braghar
    Közel sem annyira rossz a film, mint amennyire a kritika lehordaj. Aki akar egy kellemes kis kikapcsolódást az nyugodtan nézze meg. Nem ez lesz élete legjobb filmje, de szerintem nem is fogja megbánni.
  • Yutani
    Sőt, azt mondom, a Tökös csaj sokkal jobb volt ennél a filmnél, bár számomra sokat nyomott a latba Anna Faris és Rachel McAdams is, mert nélkülük (főleg előbbi) sokkal gyengébb lett volna az a film.
  • Yutani
    Egy kis kikapcsolódásnak teljesen jó, majd aztán 5-10 év múlva megint elő lehet venni megnézi. Én kedvelem Rob Schneidert (tegnap vettem észre, hogy játszott egy mellékszerepet a Demolition Man-ben is), bírom az agyament filmjeit, meg azt az idétlen figuráját.

Egyébként szerintem a 'Tökös csaj' egy jó film volt a maga nemében, és abban is kvázi főszerepet játszott.
  • robertone
    Én nem éreztem a közepesnél gyengébbnek, egyszernézős vígjátéknak nagyon is szórakoztató, nem lesz legenda belőle, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megnéztem.

Végig könnyen emészthető, kikapcsolódós film pár beteg poénnal amiket én nem szoktam kedvelni, de ezek nem ütötték ki a biztosítékot még nálam sem.
    Én nem vártam túl sokat tőle, így nagyon kellemes csalódás volt.
  • Narxis
    Nekem nagyon tetszett. Amúgy nem nagyon birom Robot, de ez a filmje tényleg jó.
  • bandypappa
    Szinészként sokkal többre tartom Robot mint sandlert. Vannak jó poénok a filmben, egy kis dráma is, egyszer meg lehet nézni.