Lenyomná az Eee PC-t az Acer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha átverés lenne, nem vinnék úgy mint a cukrot. Kicsi, könnyû és vannak típusok, amik 7-8 órát is elmennek. Sokban ssd van, amit lehet dobálni nyugodtan az ágyra. Ezekbõl egyiket sem teljesíti egy hagyományos laptop ennyi pénzért, de még 2x áron sem nagyon. Teljesítményhez meg ott az asztali gép, az meg töredék áron porba aláz akármilyen "csodalaptopot".
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
szóval követik az õsi válságpolitikát = ha nem megy a biznisz, vásárolj piacot.. <#wink>#wink>
õket is megvették nemrég: Etencorp
lehet az ilynen AIO cuccok elõnyeivel akarják kiegészíteni a netbookjaikat, aminek így már lenne értelme több ember számára is, + úgytudom elsõsorban az orosz piacra akarnak termelni..
õket is megvették nemrég: Etencorp
lehet az ilynen AIO cuccok elõnyeivel akarják kiegészíteni a netbookjaikat, aminek így már lenne értelme több ember számára is, + úgytudom elsõsorban az orosz piacra akarnak termelni..
Nekem sajnos melóra harmatos, játszani reménytelen, ára meg horror. Nem én vagyok a célközönség szvsz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
igen
Csak én érzem, hogy ezek a netbookok, subnotebookok egy marha nagy átverés?
A gagyit adjuk majdnem annyiért, mint az igazit biznisz?
A gagyit adjuk majdnem annyiért, mint az igazit biznisz?
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!