17
  • RecoPhile
    közzel 13 éve amd procim van ÉS egyetlen egyszer se éget le, szart be és sorolhatnám :)
    úgy hogy te vagy béna hozzájuk
  • Rexhawk
    Hát igen, a proccesszor tuning nem technikai analfabétáknak való :D
  • dez
    Ez a hsz mindent elmond - rólad. :P
  • Glutamin
    Sőőt, szavazzon Fletóra vagy inkább OV-ra. Csak azért mert neke dvolt valami problémád, azért nem kell másoknak is leírniuk egy adott márkát.
  • Sanyix
    én 7 év alatt 4 amd procival nem járta meg :) és a környezetemben se senki. Nálad valószínűleg egy szép kis user error volt.
  • Cefet
    Ja, ja. Semmi baj az AMD-vel. Go, go, go!
    Ha GPU-t tudnak jót csinálni, akkor talán CPU-t is, előbb-utóbb.
    Amúgy sem nagyon van különbség a kettő között, csak számolniuk kell.
  • Dömsödi
    Mi a baj az AMD-vel? Nekem előtte 3 évig Athlon Xp procim volt. (2, mert gyorsabbra is cseréltem) semmi bajom nem volt velük. Volt olyan, hogy leeasett a hütő, de akkor se döglöttek meg.
    Most intelem van, mert procit nem fél évre veszek, és az gyorsabb volt.
    Azonban pár hónap múlva már lehet az AMD lenne a nyerő.
    Addig jó amig verseny van.
  • hpteso
    :))) en mar megjartam egyszer amd vel nemreg. tobbet nem akarok vele szenvedni. aki csak teheti vegyen intelt
  • RecoPhile
    pff majom :)
  • hpteso
    pff amd.....
  • dez
    Nem éppen.
  • dez
    (Ja, egyébként még az Intel sem állt át teljesen 45nm-e, csak ott a 65nm-esek már kizárólag OEM gyártóknak mennek.)
  • GABOR16
    Azt is teszik...
    Ugyan az a mag.. csak eddig raktáron volt :)
  • dez
    Mert nem tudnak minden gyártósoron egyszerre átállni 45nm-re.

Egyébként az újabb 65nm-esek is egyre jobbak, mert az AMD az első sorozatokat már akkor kiadja, amikor még nem teljesen kiforrott a gyártási tech, és utána folyamatosan fejleszti tovább. Ezért indítanak alacsonyabb órajelekkel, és csak később jönnek a jobbak.

(Az Intel stratégiája éppen ellentétes: felfejleszti egy megfelelő szintre ahhoz, hogy kapásból a drága, magas órajelű procikkal indíthat, amit a türelmetlenebbek meg is vesznek, aztán később jöhetnek a lassabbak, miközben ő már a köv. generáción dolgozik.)
  • Sanyix
    ez új széria lesz. Gondolod hogy megpakolják a raktárat majd kiadják? Ezt általában a már rég kiadott széria megmaradt darabjaival szokták.
  • Blero2
    Mert még maradt raktáron
  • Sanyix
    minek adnak ki még 65nm-est ha már 45nm-est gyártanak?