Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Pontosabban:
ÁFA-s számla igényét elõre jelezni kell, és nem kötelezõ. Nyugtaadási kötelezettség viszont tényleg van.
ON
ACER Aspire 5738ZG
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Itt csak balszerencse történt. :D
<#taps>#taps><#lama>#lama>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
letette a dobozt, hogy majd valaki megörül annak, hogy talált egy Wii-t, erre a gyerek után fut és megrugódja. Mi itt a fail?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ffff-ail.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
múltkor rendõrlámpánál elõttem álló suzuki swift hátuljára volt feltapasztva hogy V6! <#wow3>#wow3>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
#3299: semmivel sem hitelesebb, photoshoppot is le lehet fotózni