Fail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
loál...ez nem fail, csak te vagy bénaXD sry, de nagyon egyszerû játék😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

- Bundesliga Fan

BB7
lol!
cicai
hogy a link nevének is a link címét adta😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

qtab986
Ebben mi a fail?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

cicai
max te😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

én úgy fordítanám a fail-t, hogy "elqrtuk"

BB7
Hogy lehet ekkora... Egyszerûen... ha arra az oldalára teszi akk. SOHA NEM FOG a palánk közelébe se menni! <#wilting><#wilting>
[ F A I L ]
hát rosszul számította ki az ívet. 😊
csúnyábban is végzõdhetett volna, egy orrtörés...

cicai

BB7
Sok debil álllat! XD
Ha láttatok már hülye embert......50-tõl:
fail

BB7
Õsrégi! A kedvencem a Nigger! XDXD
Bulykin
<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bulba
Hát ez fail <#falbav>
Akkor inkább így:
Chuck Norris Academy: FAIL

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

toysoldier
fail

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bulba
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iv1mmtXt8s4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Iv1mmtXt8s4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

BB7
lol! Szerintem ez nem feltételen Fake!
PrisonMan

BB7
Aki hülye AZ HÜLYE! XD
ez jó 😄
a hülye, még is mit várt ha páros lábbal ráugrik.

BB7
<#wilting><#wilting><#wilting> FAIL

De mit B@sztam el? <#fejvakaras>
Mind1: FAT FAIL
BB7
A második is odabasz😄

Sabcsee
az elsõ és az uccsó az kurvajó😄

kaka

flashpointer
fake, vissza a fegyvernek semmi visszarugása sincs

Emancipate yourself from mental slavement!

BB7
Szerintem FAKE! Méghozzá azért mert ha +halt a csávó, akkor a végén nem azt a képet rakták volna ki róla amit a videó elején muatattak róla!
cicai
kurvajó xD

Tuti megrendezett. Ha igaz lenne, nem adták volna le tv-ben.

ezt már rengetegszer láttam de nem tudom eldönteni, hogy igaz vagy megrendezett. esetleg valaki más tud róla valamit?

BB7
huuuuh! XD Ez ne semmi fail! De remélem FAKE!
cicai
am télleg erre célóztam😊

cicai
rendes vagy😊

BB7
Látszik! Mind1! Vitatkozni nem akarok! És téged se szeretnélek +sérteni!
cicai
öszintén mondva leszarom, mé kell ilyeneket csinálni? a faszé nem elékszik meg egy korláttal😄

am most gonosz kedvembe vaok-.-

Szerintem arra célzott, hogy aki extrém sportot ûz, az ne csodálkozzon, ha megüti a bokáját. Bár ezzel egyetértek, a csávót én is sajnálom.

BB7
MERT??? Hátte beteg vagy! meg is halhatott vna! Nagyokat szoktam röhögni az ieneken! De ezen valahogy nem nevettem! És átéreztem..mintha velem fordult volna elõ! Még úgyis h. nem tudok korizni!

Jobbat mondok: Képzeld magad mondjuk a családja egyik tagjának bõrébe akik ezt végignézték! És nekik ez a 20mp 20órának tûnt! ...
cicai
ugy kell neki

StephenKing

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

kecifélelmetes =(

asd

BB7
Huhh! Ott én is bex@rtam! XD
az elején ahogy hátracsapták a fejüket még megijedtem, mint az ördögûzõben. 😊

cicai
jesszus<#wow2>

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Ez kb olyan mint Sándor 😄 Mindenki ismeri (gondolom)

30Dani

thank you for helping us help you help us all

Jó poén