Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
utana meg az adatlapoldal az mar megint szines😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
...
És a zsebtolvajok? Ide se szállnék be, pár, teljesen más kultúra! Ezt mi meg sem értjük! :/
(Kell magyaráznom az LCD monitorok mûködését?)<#idiota>#idiota>
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.