Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#vigyor3>#vigyor3><#guluszem1>#guluszem1><#vigyor3>#vigyor3>
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kellemetlen... de
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.