Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
FAIL<#szomoru1>#szomoru1>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nekem egyik ismerõsöm is hasonlóan halt meg,
Bele esett a beton árokba, beverte a fejét, kómába esett majd pár hét múlva meghalt. Bár azt mondják orvosi mûhiba vagy nem tudom mi volt mert már elkezdett ébredezni már etetni is tudták meg minden, és akkor intenzívrõl kirakták osztályra és éjszaka megfulladt...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Hegyrõl lefelé jött. Látatlanba senki nem mondja meg hogyan volt. De el tudok képzelni olyan lejtõt ahol a biciklis felgyorsul 60km/h-ra.
egy kanyarban kisodródott
Kevés az akinek van gyakorlata ilyen nagy sebességû kerékpározásban. Talán Õ is felgyorsult aztán jött a kanyar amit felfelé tekerve még olyan egyszerû volt bevenni. Gyorsan lefelé gurulva meg lehetetlen. Zéró távolságon megállni fejjel vagyis beverni valamibe ami nem puha viszont kemény hát az durva.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Vagy csak lehet hogy én vagyok most túl jókedvemben, hogy ilyeneken szórakozok?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Volt annó egy eset amikor egy srác(?)meghalt egy sípályán mert leszedett egy oszlopról valami szigetelõszivacsot vagy mit ..és lecsúszott a dombról a szivaccsal de pont annak az oszlopnak csapódott neki ahonnan leszedte a szigetelõszivacsot..és meghalt..na ez fail...de a bringás csaj..lehet hogy aludnom kéne nem kötekedni???😊
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W