Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Csak ha már betette a képet, akkor érdeklödök, hogy mit kell nézni rajta...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Én mai napig imádok hintázni... ismerem azt az érzést, amikor már vízszintben vagy... és fúú! Elég parás!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

végre a megfelelõ helyre került
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.