Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Melyik csapat okozhat meglepetést?
Kovács Kálmán: Svájc
Svájc ki se jutott az EB re<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#falbav>#falbav><#taps>#taps>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hát bakker, akkor le kellet volna lõni a tölcsérrõl a fagyis gombócokat mint egy ember fején lévõ almát! 😄
A helyi szervezõbrigád 3 nyelven kiírt minden bekötõúton, hogy TILOS bemenni, életveszélyes, stb ...
Megy a csata nagyban, kb 40 tetõtõl talpig felfegyverkezett emberke lövi egymást, egyszercsak a csata közepén megjelenik baltaarcú anyu, baltaarcú apu, és az õ két kis pulyájuk ... Szépen kézenfogva, fagyizgatva sétálgattak, és nézelõdtek ...
Hirtelen mindenkiben meghûlt a vér, gyorsan mindenki állj!!! Kirohant a szervezõ srác, nem tudom mit mondott, de az biztos hogy csúnya volt ... Éééés!!!
A faszi volt felháborodva, hogy márpedig õ itt most nézelõdni akar ... Mi csak játszunk tovább nyugodtan, õk nem fognak zavarni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
persze nem lehet kivenni, de hát rallysokat is a kanyarban igazán menõ lekapni, hátha elüt
http://www.twitch.tv/hegii
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
😄DDD
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.