A noteszgépek megelőzték az asztali konfigurációkat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem akinek programozáshoz kell(pedig ezek nem a "számítógépekhez nem értõk) azoknak tökéletesen megfelel vagy vebfejlesztésre:/
Viszont aki msn ezni iet vesz meg azért h megnézzek a wiwjét stb... az megérdemli h egy fejleszthetetlen géept kapjon 😊 aki jáccani akar meg legyen okos 😊
gamer laptop sztem eleve halott ötlet max vesz egy hordozható házat de a magyar "gamer" ek nemhiszem h kiadnának 2* annyit és egy fele akkora teljesítményû gépért csak azért mert könyebb 😊
bb
Amúgy ha megnézed nem sokkal drágábbak mint egy desktop PC konfiguráció.
AMD-ét felejtsétek már el!
Volt két jó évük még úgy 8-9 éve, ez gyakorlatilag felfogható szerencséenek is, azóta meg sem tudták közelíteni az INTEL-t.
A laptop az informatikával ismerkedõ vagy az egyetemre divatból járó csajok céleszköze.

Kicsi képátló, gyenge aksik, zsúfolt billentyû, alkatrészek cserélhetõségének erõs lekorlátozása, fix input-output, leszámítva max egy pcmci kártyát.

Kiegészítõ eszköznek talán jó, de amúgy elég ciki, hogy az eladások a desktop PC közelébe értek.

Ez is olyan "trendi", mint a konzolos ócskavasak😊
Sanyix
De. Ugyanarra, mint az asztali pc... mindenre.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
gondolom amd-t akartál írni, mert az a leggyorsabb, néha még a desktop gépet is veri 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tetsuo
szerintem tudja mire valo, csak o jatszani is szeretne, ahoz kene vennie meg egy konzolt is, ahoz meg egy HD-tvt.. mert kb ez a 3 valtja ki az asztali konfigot.
Te <#lama> . 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ha kell a teljesítmény és olcsóbban akkor kétségkívül csak az INTEL változat a nyerõ, mert még gyengusabb videokártyával is csúfosan ráver az AMD zsír új ZM-XX Puma platformjára.
GX620 INTEL/NV9600 128bit... vs GT735 AMD/ATI3850 256bit...
Azért nálunk sem túl drágák már, csak ugye nálunk játékra vesznek pc-t és asztalit mert a gamer laptop elég drága. A tengerentulon meg inkább a konzolon játszanak. A laptop meg minden másra jó és hát íróasztal se kell hozzá:-)
csak Európában drágák, szóval mindössze odébb kell állni pár sarokkal 😊
Narxis
Fingod nincs arról, hogy mire való a laptop, ugye?<#lama>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Laptopba is lehet tenni komoly videochipet pl.: msi gamer notijai, igaz drága. Dehát a jenkiknek van pénzük....

Gerygrey
Arra amire kitalálták õket, teljesen jók. 1024*600-as felbontásban netezésre nem kell 9600GTX.
Sanyix
szarokrá, még mindig túl drágák, és túlszar videochip van bennük.