Fifa Manager 09
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HFM11 VÉGRE felkerült a netre!
23:10 óta fent van itt:
http://www.gamemanager.hu/
@
Most lesz a corvinban egész vásznas játéklehetõség, rászánjam egy vasárnapom vagy ne?
A 2009-est hol lehet letolteni?
Lenne néhány kérdésem, amihez az EA fórumán és a terméktámogatáson belül sem kaptam választ...
Elõször is a 08-hoz. Rengeteg hiba van a játékban. Pl. a nem top ligák játékosainak szintje köbö 20-30, ami egy magyar NB3-nak sem felel meg. Inkább a megyei 2-nek... Ezt, át lehet állítani editorral, de csak akkor mûködik az átállított átlagszint, ha van hozzá bajnokság is. Nos, az editorban lehet létrehozni bajnokságot. Én meg is tettem, de ezekután a játék kidob, ha elindítanék egyet. Tehát úgy sz@r ahogy van.
+ a második patch szintén kidob, ha elindítom a játékot, pedig teljesen EREDETI.
Az lenne a kérdésem, hogy a 09-ben kijavították-e ezeket a bõdületes hibákat? Játékosok megfelelõ szintje a különbözõ országokban, játszható ligák létrehozása editorban... és lehetséges-e játszani az EREDETI játékkal...
Üdv. J.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Játszottam/játszok a FIFA Manager 09-el...többször el kezdtem, nem egy szezont vittem végig és egészen biztos, hogy nem kóser valami mert minden egyes idény végén kirúgtak sikerektõl és pénzügyi helyzettõl függetlenül. Ráadásul akkor is ugyanez történik amikor klubot alapítok, szezon végén ugyanúgy kirúgnak...kirúg a saját klubom 😊 Ha bárkinek van valami ötlete, akkor kérem írjon, szívesen venném ha megtapasztalhatnám, hogy milyen a 2., 3., 4....szezon 😊
Köszi
Üdv
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
csupan ezert kerdeztem ....
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ha nyerek,örülök!Ha vesztek,akkor kést köszörülök!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Asszondja nekem hogy rakjam be a DVD-t a meghajtoba... De benne van es elkezdi az utolso reszt telepiteni, majd amikor befejezte megint mondja hogy rakjam be es elolrol ugyanezt ... Most mi a baja? Asztali gepre felment siman ...