Max Payne - A legenda porba hullott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
nyílvánvaló hogy nem igazán lehet olyan filmet készíteni ami mindenki tessen, de a játék is rétegjáték.
mellesleg a karakter: azért valjuk be Mark még mindig jobban illik ide mint pl: Caprio😊))))
de természetesen itt sok oszkár díjjasrendezõ van aki sokkal jobban megcsinálta volna a filmet😊
végezetûl: nekem akkor is tetszett😊)
bye
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Mivel a készítõknek minden a rendelkezésre állt. A 2 db játékból mindent ki lehetett volna emelni ami szükséges, és még jó fõszereplõt is találtak. Ezeket is figyelembe véve az eredmény: 4/10.
De sehogy sem tûnik Max Payne filmnek,talán egy jelenet van benne ami úgy történt meg,ahogy játékban van.
plussz a Nevek egyeznek még.
Jó lett volna ha a Játék teljes mivoltát feldolgozta volna a Producer és akkor még esélyes lenne a 2. rész is.
De persze azokkal a szereplõkkel akik a játékban szerepeltek.
Bár ezt nem mi szabályozzuk,de jó lett volna.
Szerény Véleményem Szerint hatásosabb és követhetõ lehetett volna a film.
Valaki említette a Constantine-t. Jó párhuzam, tényleg hasonló a két alkotás. Lehet, hogy Reeves itt is jobb választás lett volna Wahlbergnél, nekem nem túl karizmatikus a fickó, s ez bántott leginkább a filmmel kapcsolatban. Ha még solyamatosan 'félmosolygott' is volna, az pedig inkább ártott volna a mozinak 😊
Ami igazán lenyûgözött, az a város, ahogyan megtervezték és felépítették. Kiváló cgi, nálam a fényképezés 10/10, elképesztõ, tényleg!
A végét pedig egyedül vártam meg, sajnálom, hogy kiment mindenki (kb. 30 ember, Corvin, elsõ vetítési nap). Szerintem nézzétek meg moziban, szinkronnal, kicsit hangos, de azt az egy bundle dvd árat megéri. Nálam 7/10
Adj neki egy esélyt.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://avp2010.b13.hu/
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Gaming is believing.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Barátnõm, akinek köze nem volt a játékhoz, véleményezte: egyszer nézhetõ. De többször ne, mert nagyon gagyi lett.
Szegény Wahlberg, mihez adta a nevét... <#wilting>#wilting>
Nothing to say
No mindegy ha legközelebb valami jót akarnak majd szólnak nekem 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Nagyon gyenge eresztés. 10-es listán max. 4, de csak mert Max Payne a cime. Egyébként 2.
VodMarci jól irta: "Mire az igazi Max Paynes akció elkezdõdik,vége a filmnek."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sajnos ténleg nem a legjobb adaptáció lett.A történet szinte teljesen át van írva.A játék és a film csak a nevekben hasonlít,és a történetnek egy apró részében.Vannak még benne dolgok amik nagyon nem tetszettek,de nem akarom õket lelõni mert utána jön a szidás hogy miért írtam le.
Sztem aki a játékot nem látta egyszer se,annak lehet hogy jobban bejön a film,de aki a játékot többször nyomta,annak ez a film kevés.Mire az igazi Max Paynes akció elkezdõdik,vége a filmnek.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...