40
-
Örült kutya #40 szerintem is jó lett a film.Ami igaz az igaz: hogy nem a filmből fognak játékot készíteni, hanem a játékból készítették a filmet.
-
Permissive #39 hello. nekem spec tetszett a film. a cikk írójának valszeg nem, és itt hívnám fel a tisztelt klaviforgató figyelmét, hogy nem a filmből fognak játékot készíteni, hanem a játékból készítették a filmet.
nyílvánvaló hogy nem igazán lehet olyan filmet készíteni ami mindenki tessen, de a játék is rétegjáték.
mellesleg a karakter: azért valjuk be Mark még mindig jobban illik ide mint pl: Caprio:)))))
de természetesen itt sok oszkár díjjasrendező van aki sokkal jobban megcsinálta volna a filmet:)
végezetűl: nekem akkor is tetszett:))
bye -
Zoliz #38 Szerintem jó lett film, igaz lehetett volna egy jobb karakterszínész és több bullet time, de tökéletesen visszaadta a játék képi világát. Ennyi elég. Jöhet a második rész kis lehúzós geczyk. -
Etinger #37 Én végigjátszottam mind2 játékot és ezek után mondom, ez a film nagyon gyenge. Az egy dolog, hogy szépek a képek, a város hangulata, a havazás ott van, de ez kevés. Ettől függetlenül, mint film, ha osztályozni kellene a 4-et is csak épphogy megkapná. Olga Kurylenko aki úgy tetszett :D de ő meg nem szerepel sokat :( -
IQ Light #36 Életem egyik legrosszabb filmje. 100 Ft-ot nem ért meg... Eseménytelen, unalmas. Végig azt vártam, hogy hátha lesz már valami, de semmi. Kritikán aluli. -
#35 Szerintem nagyonjó lett a film. A játékot is szerettem, ezt is. Mellesleg látom itt is vannak okos egyének akik nem látták a filmet, de már több véleményük van róla mint bárki másnak! -
Jégkokó #34 Látom itt is vannak olyan egyének, akiknek fingjuk sincs a játék történetéről csak mentek és lőttek orrba szájba mindenkit , ja és persze az intrókat átlépkedték. Amugy meg teljesen jól visszaadta a játék hangulatát. Bár lehetett volna kicsit hosszabb is. Amugy meg ez az eddigi legjobb játékadaptáció , a hitman teljesen hülyeség volt, nah ott tényleg nem sok minden egyezett a főhős küllemén és foglalkozásán kívűl. -
#33 Mivel elég sokan írták h a film rossz, ezért inkább haverokkal megnéztük otthon. Sajnos valóban rossz lett a film. A hangulatot nagy vonalakban sikerült eltalálni, de a cselekmény, a rendezés, az akciók mind b kategóriásra sikerültek. A 40 golyót kilövök a pisztolyból, meg a hátraugrásból lövök a sörétesből dolgok meg már csak vinnyogásra tudtak késztetni.
Mivel a készítőknek minden a rendelkezésre állt. A 2 db játékból mindent ki lehetett volna emelni ami szükséges, és még jó főszereplőt is találtak. Ezeket is figyelembe véve az eredmény: 4/10. -
MJhunx0 #32 Én játszottam a Max Payne mind2 részével, és én is megnéztem a filmet.
De sehogy sem tűnik Max Payne filmnek,talán egy jelenet van benne ami úgy történt meg,ahogy játékban van.
plussz a Nevek egyeznek még.
Jó lett volna ha a Játék teljes mivoltát feldolgozta volna a Producer és akkor még esélyes lenne a 2. rész is.
De persze azokkal a szereplőkkel akik a játékban szerepeltek.
Bár ezt nem mi szabályozzuk,de jó lett volna.
Szerény Véleményem Szerint hatásosabb és követhető lehetett volna a film. -
l00ser #31 Nem hiszem, este csak bedobálták volna a kalapodba a mozijegyre valót, abból meg meg még mindig megnézhetted volna az Immigrants-et ;-) -
Radee #30 Ezek szerint felesleges lett volna szerda óta a mozi előtt sátorozni :( -
l00ser #29 Hát Ifjak, kövezettek meg, de nekem tetszett a film. Ez a misztikus vonalvezetés, hogy kaptak a valkűrök egy ilyesfajta szerepet, szóval ez nekem nagyon tetszett. Többször végigjátszottam a két játékot és most (csütörtökön láttam a filmet), újra végigjátszom őket. Nagyon sötét, ijesztő, de szerencsére nem eszetlen akció. Amikor belassult (talán sokakat ez zavart össze), nos, szerintem nem ártott a filmnekj, inkább ismerkedés volt a helyzettel, a szereplőkkel, ami szerintem fontos azoknak, akik nem ismerik a játékot.
Valaki említette a Constantine-t. Jó párhuzam, tényleg hasonló a két alkotás. Lehet, hogy Reeves itt is jobb választás lett volna Wahlbergnél, nekem nem túl karizmatikus a fickó, s ez bántott leginkább a filmmel kapcsolatban. Ha még solyamatosan 'félmosolygott' is volna, az pedig inkább ártott volna a mozinak :)
Ami igazán lenyűgözött, az a város, ahogyan megtervezték és felépítették. Kiváló cgi, nálam a fényképezés 10/10, elképesztő, tényleg!
A végét pedig egyedül vártam meg, sajnálom, hogy kiment mindenki (kb. 30 ember, Corvin, első vetítési nap). Szerintem nézzétek meg moziban, szinkronnal, kicsit hangos, de azt az egy bundle dvd árat megéri. Nálam 7/10
Adj neki egy esélyt. -
#28 benne voltak a játékba is, de ott csak említették őket -
#27 Én még nem láttam a filmet, de mikor megláttam ezeket a szárnyas lényeket a bemutatóben először hazt hittam hogy ez a Constantin második rész XD. -
morden #26 Max Payne játékot annak idején a sok bulett time effekt vitte és a hangulat, a filmben a hangulat megvolt, de talán ha 1 db ilyen mátrixos effekt volt én ezeket hiányoltam nagyon. Jah és nagyon lassan indult be a film, és köze sem volt a játékhoz a történetnek, ezek a szárnyas lények meg nem tudom mit kerestek a filmben. -
Csak77 #25 Bár, olyasmi filmje már volt Mark Wahlberg-nak, a Shooter vagymi, mindegy. -
Csak77 #24 Olyasminek kellett volna lennie ennek a filmnek a Taken! Asszem senkinek nem lenne egy rossz szava sem! ;) -
#23 Wahlbergnek nem megy jol a szeker, szarabbnal szarabb filmjei jonnek ki. -
#22 Na persze, mert ha nem MM lett volna a filmben, hanem egy általad is kultivált színész akkor jó lett volna a film? Olvass már utána, hogy túlnyomórészt nem MM miatt fikázzák a filmet, hanem hogy lassú, unalmas és kevés az akció. Ezekhez vajmi kevés köze van MM-nak. -
#21 Én már évek óta nem nézek filmeket,mert megundorodtam ettől az egész filmipartól.Ezt is csak a játék miatt néztem meg, és azt kell mondjam, hogy nem lett rossz. Egészen jól visszaadja a játék komor hangulatát. -
LizardX #20 Höhöhö, amikor annak idején kiderült, hogy Marky M. lesz a főhős, én meg elkezdtem itt sugárban hányni, bezzeg mennyire lehurrogtak. Most meg fikázik mindenki, ehh. Ez annyira nyilvánvaló volt, hogy ha Max Payne-nek ezt a faszit rakják, ott semmi jó nem várható. -
ddt500 #19 Szerintem egyszerűen csak unalmas volt. 2-3X-or ennyi akció jót tett volna neki. -
#18 Hétvégén nézem meg a filmet, és ettől függetlenül nagyon várom. Érdekel. Még ha nem is lett jó, egy igazi Max Payne rajongónak ott a helye a moziban. :) (Persze ez csak az én véleményem.) -
#17 Ez a film egy hígf*s! Aki teheti inkább töltse le, de annyit nem ér, hogy kiadjunk érte egy ezrest a moziban. Szánalmas... Akkor már inkább megnézem még egyszer a Doom-ot, abban legalább több volt az eksön, bár szánalmasságban vetekednek rendesen. -
Loverman #16 rendező és író ide vagy oda, nem azt szokták mondani hogy a produceré a hatalom, meg hogy olyan lesz a film mint amilyet ő akar, stb? hát akkor miért nem figyeltek jobban a kedves producerek, esetleg befigyel 1-2 próbavetítés, ott kiderül hogy szar, újravágják, új jelenetek, stb... -
FlyingV #15 Még ha sz@r is a film, én nem ítélnék meg Szekeres Viktor cikke alapján (melyekre ha az előbbi jelzőt használnám, az 99%ban inkább dícséret lenne, mint szidalmazás [az egy százalékot azért hagytam meg, hátha fog írni 1, azaz 1 darab értelmeset... de jobban örülnék, ha eltűnne innen.]) egy filmet. -
Yutani #14 Ma láttam a filmet, de valami katasztrófa. Az első 20 percben annyira kusza volt a film, hogy csak az mentett meg, hogy ismerem a játékot, bár ez csak kevés előnyt jelent. A végjáték is egy nagy adag kula.
Barátnőm, akinek köze nem volt a játékhoz, véleményezte: egyszer nézhető. De többször ne, mert nagyon gagyi lett.
Szegény Wahlberg, mihez adta a nevét... -
#13 Oromoda helyett az AVP2-rol is irhattal volna egy ilyen szep lehuzo cikket - amit ebben a 120e fo"s varosban a legnagyobb mozi masodik vetitesen osszesen 3-man neztunk meg (es vegigsirtuk). Akkor azt hittem, hogy nem tudsz lehuzo cikket irni... Ezek szerint tevedtem. -
lamer the true #12 Kicsit rágyúrhattak volna max painkiller zabálására + a valkűrös jelenetekre. Pl: az elején megkapta volna ezt a drogot = sok drogos valkűr meg csata, max nem is tudja valóság e vagy csak hallucináció de darál mindenkit rambót megszégyenítve. (Bár amióta rambó papa szlötyivé lőtte valami ráktudja melyik ország könnyű gyalogos ezredét nehéz felülmúlni ebben :) )
No mindegy ha legközelebb valami jót akarnak majd szólnak nekem :) -
#11 Basszus, egyetlen olyan film, amire tényleg vártam, erre...pff... -
csoola #10 egyedül azt remélem, h van oylan rendezö, aki nem kontár és VÉGIGjátszotta a két játékot, aztán a másodikbol esetleg lesz mégegy film, ami tükrözi Max Payne világát, nem kell, hogy végiglöjék mint a játékot, hanem ha a játékbeli lövöldözéseket lerövditjük, már egy nagyon jo filmet kapnánk azt hiszem... -
#9 Most néztük meg a Corvin-ba.
Nagyon gyenge eresztés. 10-es listán max. 4, de csak mert Max Payne a cime. Egyébként 2.
VodMarci jól irta: "Mire az igazi Max Paynes akció elkezdődik,vége a filmnek."
-
#8 Tök igaz, egy kalap kaki lett a film, kár érte :( -
berserk87 #7 Tetszett a cikk. Én is vártam a filmet, de eddig sajnos nem sok jót hallottam róla. Azért még megnézem. Imdb-n is csak 6.0-et kapott, szóval nem lett rossz film, inkább csak átlagos. -
#6 Kiváncsi leszek a játékosoknak készülö DVD változatra. -
vodMarci #5 Hallottam hogy nem sikerült jól a film,kíváncsi voltam hogy miért nem és mivel a Max Payne két játékát nem egyszer vittem végig így tegnap megnéztem a filmet.
Sajnos ténleg nem a legjobb adaptáció lett.A történet szinte teljesen át van írva.A játék és a film csak a nevekben hasonlít,és a történetnek egy apró részében.Vannak még benne dolgok amik nagyon nem tetszettek,de nem akarom őket lelőni mert utána jön a szidás hogy miért írtam le.
Sztem aki a játékot nem látta egyszer se,annak lehet hogy jobban bejön a film,de aki a játékot többször nyomta,annak ez a film kevés.Mire az igazi Max Paynes akció elkezdődik,vége a filmnek. -
#4 sokmindenkinek nem jött be. -
Ajnasz #3 Mintha a cikkironak nem annyira jott volna be a film, jol vettem ki a szavaibol? :) -
#2 én ma akartam volna megnézni, mert az előzetese elég ütősre sikeredett. De így tényleg nem hangzik túl jól a dolog, lehet hogy letöltésre ítéltetik :( -
#1 Kár érte...
A játék nagyon ütős volt mind sztoriban, mind képi világban (értsd: képregény). A Noir York feelinget meg nem hinném, hogy sikerült jól eltalálni.
Látta már vki. moziban, btw?