90
  • zrinyi86
    #90
    Sziasztok!Most vettem meg az eredeti Far cry 2 őt.Hiába írom be helyesen a serialt nem tudom a game-t aktiválni,még manuálisan sem az unlock oldalán.Vmiféle Securom probléma lehet? Haverom is ugyan így járt neki sem működik,2 rossz serial meg szerintem kizárt.Aki találkozott hasonlóval kérem válaszoljon!Előre is kössz...
  • gyuri35
    #89
    Sziasztok!Töröltem a vinyómat,új oprendszer,stb.nem tudom újratelepíteni a játékot!Az ablak bejön,rányomok a telepítésre de nem történik semmi!!!Van valakinek tippje mi lehet a baj???
  • Samanoske
    #88
    39%tól egy kicsit beindul és változatosabb lesz!
  • Csalo1981
    #87
    Bocccccccs

    a Kod nem Far2 hanem fc2
  • Csalo1981
    #86
    Szevasztok!!!!!!

    Akinek van kedve este 8 körül Lan party FC2

    hamachi Far Cry 2 Hun 2
    kod far2
  • Samanoske
    #85
    Sztem is uncsi minddig csak egy helyen vannak főküldik oda mindig el kell menni,gyenge ai,lehetne több épület,újratermelődő ellenfelek se pozitív,egyhangú ismétlődő pl:elmész gyógyszertért jaj elfogyott de menj ide....és kapsz,nincs fedezék odamegyek vhova 3-4 ember továbbmegyek ugyanez és ált.ugyanúgy nyírom ki mind.Idő után a környezet is uncsi,viszont a lálng meg a leégett szavanna nem semmi meg a napszakváltozás is pozitív!
  • ditomaso
    #84
    A STALKER miér lenne ugyan színes?? Sztem pont az a lényge, h ilen kicsit szürkés, sötét...ez adja a hagulatát. ahogy ennek is megvan a saját színvilága.
  • droidka
    #83
    A lángszóró az nagyon ott van a szeren!!! Állandóan azzal gyakok.(Meg a gránátvető is elég durva). Ilyen jól még egyik játékban sem láttam megcsinálva a lángszóróóóóót, hatalmas bozóttüzeket lehet csinálni, ahogy ég minden, a fák az emberek, az valami eszméletlen gyönyörűűűűűűű!!!!!Piromániásoknak kötelező játék!!!

    Sok olyat csináltam, hogy Dragunovval vállon lőttem a tagot, és attól nem hal meg, csak lebénul, de még él, és akkor sokszor a mellette lévő bozótot felgyújtottam és nem tudot elfutni..:) Ilyenkor a földön feküdve pisztollyal lő ránk, ha közel megyünk. Volt olyan, hogy a társai felkapták a tűz elől és odébb vonszolták... De ha machetével megsebesítjük és a földön fekszik, akkor lehet csinálni egy állat gyomorszúrós kombót!:) Poén!

    Tetszett az is, hogy a kilőtt kocsikat meg lehetett javítani! Én pont azt szeretem, hogy el kell kocsikázni a térkép másik végébe, számomra attól lesz reálisabb.Meg így ugye el is lehet gázolni az ellent, ami szintén poén! (Stalkert is pont azért hanyagoltam, mert hogy reklámozták, hogy Btr-80, meg egyéb járművek így, meg úgy, azt pont azokat hagyták ki belőle, ami nekem a lényeg!)

    Bár a Far Cry 2-be meg jobb lett volna több, mélyebb szerepjáték elem, mert hosszabb távon már nekem is kezd tényleg kicsit unalmasabb lenni. Pl.: egy minimális kereskedelem: némi drogot, alkoholt, kaját, mezőgazdasági termékeket, fegyvereket, gyógyszerereket, üzemanyagot, ásványokat stb. azért néha simán lehetett volna fuvarozni a járműveken! Pl.: horgászol pár halat, lősz némi vadat, oszt' lőszerért, stb.eladni:). Ezekkel azért még fel lehetett volna dobni a hangulatot!

    A hülye ellenséges dzsipek elég idegesítőek. Az elején jól jött volna a saját gépembe egy társ, aki kezelné a géppuskát. Elég idegesítő, irreális, hogy nincs hangja, szinte alig hallható a kocsik motorja! (Elektromos autók vannak Afrikában, vagy mi?) Sokszor volt úgy, hogy állok, oszt' egyszercsak ott terem a hátam mögött 2 méterre egy dzsip, ami lő rám (ha el nem ütött mindjárt)! De ahogy lett gránátvetőm, azzal már a kocsiból gyors kiugorva könnyedén el lehetett intézni a szemétkedőt! (A forgótáras gránátvető főleg iszonyat kemény!!! De a sima M-79 is kira!)

    Szóval nekem nagyon bejött a játék, főleg a lángszóró miatt!!!
  • droidka
    #82
    Igen, nekem is volt ez az elmosódás a fákon, de ahogy lentebb is mondták, az élsimítás kikapcsolása megoldotta. De aztán bűvészkedtem valamit a beállításokkal és az AA-t is vissza lehetett kapcsolni. Talán nem kell minden effektet ultra highra állítani? Max. very high-ra. És szerintem így is jól néz ki.
  • Zoliz
    #81
    mondtam már te naon hue, kapcsold mán ki az antialiasingot (meg ne kérdezd hol kell)
  • janivankenobi
    #80
    Nekem bejön a játék, magam részéről 92%-ot adok rá. Leköt és nagyon tetszik a fegyverek viselkedése. Közben Stalkerezem is és mindkét játék teljes mértékben lenyűgözött, bár a Stalker kicsit jobban bejön (95%).
  • kicsizoz
    #79
    Elkezdtem játszani a fallout3-mal, és hirtelen a lenti vita olyan értelmetlenné és távolivá vált... Igaz más stílus, de azt hiszem erre vágytam, lehet azért mert PC-re írták, nem konzolra mint ezt. (vagy más miatt, de mindegy is)
  • kiralytigris
    #78
    Jó lenne ha valami használható választ kapnénk,mert maga ajáték nagyon bejön. De ezekkel a növényekkel annyira illúzióromboló, hogy nem tudom beleélni magam.

    Segítségeteket előre is köszönöm
  • kiralytigris
    #77
    Az előbb kicsit furán fogalmazatam igaz,de most adok képet is. Szerintetek mitől van ez?

    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/FarCry2+2008_11_02+10_51_09_35.jpg

    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081104205057FarCry2+2008_11_02+10_51_33_50.jpg
  • rambo109
    #76
    Szerintem a grafika jó, DE a játék maga unalmas.
  • Sanyix
    #75
    Ja egyébként a vórhed sztem jobban nézett ki, az ai maradt iqlight, bár egyik sem az én játékom, jobban szeretem a történetes, sötétebb, hangulatosabb játékokat (stalker-shoc, halflife), mint az ilyen rambo szimulátorokat, fogyatékos ai ellen :D
  • Sanyix
    #74
    "színtelen, "szagtalan" STALKER,"

    höhö majd ha hazaérek feltöltök neked pár "színtelen" "szagtalan képet". Mondjuk amikor a felkelő nap fénye sárgásan világítja meg a tájat, mikor a horizont mögött lebukott nap rózsaszínes vöröses fényben világítja meg a felhőket, mikor korom sötét éjszaka van, és mikor csak a hold fénye világítja a tájat sápadt fényével :D ja meg megpróbálok képet csinálni egy blowout vöröses, naranccssárgás fényeiről, ha addig túlélem, bár max egy game over felirat lesz a képen. Ja persze zuhogó esőben szürkés lesz a táj, dehát a valóságban sincs másképp... na meg az agyperzselő közelében a vörös erdőben is hígfosszinű és szemcsés a kép, tele hallucinált mutánsokkal, az se színtelen :D
  • Garrett27
    #73
    Tökéletesen egyetértek veled! A siránkozók meg gyűlölködők nem fogják megérteni, úgyhogy kár kérdezned attól az egynéhány örökös elégedetlenkedőtől, hogy mit tennének jobban. Próbálnának ők jobbat alkotni, na azt megnézném magamnak!

    Nem győzöm hangsúlyozni, hogy végre valami, ami grafikailag túl jól sikerült és ami miatt most már jobban vágyom Afrikába! (a malária és moszkítók meg a többi ellenére )
  • Danecay
    #72
    Tényleg undorító ahogy kinéz és full pixelaz egész:





    A képeket nem én csináltam, a játék topicjából linkeltem.
  • Garrett27
    #71
    Nem volt, és nem is lesz...ízlések és pofonok
  • Danecay
    #70
    Ez bizony az optimalizáció részét képzi és "LOD"-nak hívják, azt viszont érdekesnek tartom, hogy nálad ez ilyen szembetűnő. Én ebből eddig nem tapasztaltam semmit, úgy értem nálam nem látható a modellek, textúrák cseréje közeledve hozzájuk, ilyen mértékben biztos nem.
  • vasziszdasz
    #69
    A Stalker fényévekkel jobb ennél.
  • Garrett27
    #68
    Nekem ez a játék úgy bejött mint egy falat kenyér! A színek végre változatosak, semmi túlszínezett Unreal 3 vagy színtelen, "szagtalan" STALKER, hanem csak és kizárólag gyönyörű környezet szépen kidolgozott levelekkel, domborzattal, vízeséssel. Amikor lövök, a növények, szálak stb eltörnek mint a valóságban, ha jó a szélirány, a molotov koktélt nem kell feltétlen jól elcélozni, helyes irányba eldobva, a szél által a tűz utoléri a láb alól eltenni kívánt személyeket.

    5.1 realisztikus hanggal, ami ma már természetes, bár nem mindegyik játék használja ki a legjobban, itt bejön, de nagyon is! Amikor eső felé vet az időjárás, az az érzésem támad, hogy az nekem dolgozik, hiszen az ellenfél kevésbé vesz észre. Így odúkból, rejtekhelyről levadászhatom őket probléma nélkül. A feeling hatalmasan jóra sikeredett, és nem is volt várható más..

    A kiválló grafika, végre olyan, ami nem rontja a szemet és igyekszik nagyon megközelíteni a realisztikus szemléletet, ahogyan azt egy maláriával fertőzött bérgyilkos láthatja, itt-ott elhomályosodó, elmosódó, sokmindent éreztető jelenetek egészítenek ki.. egyszóval, VÉGRE egy játék amelynél nem unatkozom. Mindennek ellenére, hogy az NPC-k néha butuskán nem akarnak észre venni, lézengenek, máskor meg nagyon igyekszenek, még arra is jut nekik, hogy ha éppen rosszkor szállok ki a kocsiból, autójukkal sietnek elütni. Itt még lett volna min dolgozni a programozóknak..

    Nekem 8/10, ahogyan ezt egy Far Cry játéktól el is lehetett várni.

    U.I.: A cikk utal rá, hogy állatok ritkán vannak. Nos, talán nem sokan figyeltek fel rá, hogy Afrikában manapság nagyon megritkult az állatvilág, és rohamosan csökken, nagyobb számban szinte csak rezervátumokban találhatóak ragadozók. Ez talán sejtet valamit, és vagy nagyon ráérzett erre a problémára az író, vagy más, véletlen okozta.
  • Nwis86
    #67
    hát én rohadtul vártam ezt a játékot kíváncsi voltam, hogy milyen lesz ez a új környezet és történet de 3óra játék után uninstal:) az évezred csalódása számomra:( és ezért kéne kiadnom pénzt, viccnek is rossz:)

    a grafikáról meg annyit, hogy sokan dicsérik de nem tudom hogy mit:( élettelen fakó csúnya színek! amik iszonyatosan zavarnak... 2048 x1536 ba minden maxon +driverből 4x AA 16x AF és még így se tetszik... nem is beszélve arról hogy pl a hordókat 10 méterről még 6szőgletesnek jeleníti meg ha közelebb megyek akkor már szép, és ez minden tárgynál így van:S

    2 jó pontot tudok adni az egész játéknak 1 az optimalizáció mert nagyon jól megy, 2 a tűz terjedése az nagyon tetszik:)

    hordó
    1

    hordó 2
  • kicsizoz
    #66
    Örülök kérdésednek, de nem olvasol figyelmesen, ezért idézek a beírt szövegemből:
    "másfél óra játék után uninstall lett belőle"
    "lehet később változik a játékban, de az első térképen szabadság nincs."

    Arra gondolok, hogy ha más felé akartam menni, meg akartam kerülni egy tábort, nem lehetett. A hegyek falat képeztek, és csak arra mehettem, amerre a játék írói akarták. A térkép ugyan nagy volt, de folyton azt éreztem, hogy a 20%-ánál többet nem is lehet megközelíteni, csak az utak pár méteres körzete és az ellenőrző pontok valamint táborok területe. A crysis első részében mindig körbejártam a tábort, feltérképeztem a helyzetet, ez alapján választottam taktikát, itt erre esély sincsen, egy tölcséren odavezetnek, ahova akarják, és onnantól ész nélkül lő rám mindenki... Erre gondoltam, amikor azt írom, hogy hiányzik a szabadság. A fenti két idézetet szem előtt tartva!!
  • Rosta
    #65
    hát én maxra raktam sőt 1600x1200-ban toltam és úgy is fos volt
  • Gascan #64
    Egyébként, hogy már a témához is hozzászóljak ... első végigjátszásra nekem tetszett a Far Cry 2. Valóban Afrikai hangulat, nekem átjött és el tudott ragadni a hangulata.

    Régóta először volt olyan érzésem, hogy nem tudom kiszámitani az ellenség következő lépését, ami jó pont a játéknak. A grafika nekem jobban tetszik mint a Crysisban, és hozzátéve hogy ez a játék ezerszer jobban fut még egy jó pontot megérdemel.

    Viszont az év játéka az én szivemben a Dead Space. Egyszerűen klasszisokkal jobbnak tartom minden eddig megjelent játéknál. Az egészet úgy játszottam végig, hogy kerüljek már le erről a hajóról... ilyen érzést még egy játéknál sem éreztem! :)
  • Gascan #63
    Szerintem ebben a játékban pontosan akkora szabadságot kapsz mint a való életben. Ettől több szabadságot már csak redbullal nyerhetsz :)
  • Dark Angel 666
    #62
    azért pixeles , mert úgy van megcsinálva hogy csak élsimítással legyen jó a kép
  • Rosta
    #61
    nemtom mért mondja mindenki h kurvajó a grafikája egy nagy fos minden tök pixeles, a crysis-hez képest a béka segge alatt van, szerintem még az első rész graf-ja is jobb volt mint ennek...az izének
  • kiralytigris
    #60
    Szerintetek miért van az hogy mindent megjelenít teljes pompájában, a növényeket meg nem( vagyis megjeleníti,de olyan mintha préselték volna). Szóval a lombkorona egy lap, de a levelek árnyéka a helyén van. videókártyám Sapphire radeon 4870. Még a catalyst hotfix-et is felraktam. Így crysis után egy kicsit fura mert ott nem volt gond a levelek normális megjelenítésével.
  • haxy27
    #59
    csak egy szó szar.
  • Narxis
    #58
    Teljesen igazad van.
  • URH
    #57
    "Aki a szabadságot mondja, nem értem hiszen nekem pont az ellenkezője a bajom, egy ösvényjátékról van szó, szabadon semmiképpen nem mehetek csak a kijelölt ösvényeken, igaz annyi változás van a szokásos "ösvényjátékokhoz képest, hogy több ösvény is van, de ettől ez nekem nem szabadság... (lehet később változik a játékban, de az első térképen szabadság nincs."

    Te miről beszélsz? Mennyit játszottál vele félórát?
  • kicsizoz
    #56
    Hát saját véleményem: (sajnálom)
    Kölcsönbe elhozta haverom, felraktam, nem vártam sokat.
    1) grafika eszméletlen, nagyon jó, állam leesett a földre.
    2) felvezető rész "taxival reptérről a szállodáig" zseniális!
    3) játék kettes alá!
    másfél óra játék után uninstall lett belőle, a grafikai motor kiváló, remélem ír rá valaki rendes gamét is.

    Ami hazavágja a játék részét szerintem:
    - A dús 90%-ban homlokomig érő növényzetben én nem látom az ellent, de ő mindig lát, elbújni nem lehet, a legnagyobb bokron keresztül is 100 méterről pontosan eltalálnak.
    - Aki a szabadságot mondja, nem értem hiszen nekem pont az ellenkezője a bajom, egy ösvényjátékról van szó, szabadon semmiképpen nem mehetek csak a kijelölt ösvényeken, igaz annyi változás van a szokásos "ösvényjátékokhoz képest, hogy több ösvény is van, de ettől ez nekem nem szabadság... (lehet később változik a játékban, de az első térképen szabadság nincs.
    - Ellenőrző pontokat minek tették be szerintem senki sem érti, ha non-stop megtámadnak kérdés nélkül...
    - ütközetek során 0 taktika, mindenki megrohan én meg rambo-zok.

    Még egy pozitívum a végére azért: nem töltöget, igaz lehet ez az ösvény játék stílusnak hála, de remek megoldás, várom hogy több progiban is megoldják valahogy!
  • mad363
    #55
    érdekes módón más háborus témát feldolgozó játékba meg tudják oldani hogy ne legyen ilyen unalmas .a kérdésedre nagyon egyszerű a válasz hogy mit csináltam volna másképp...egy lényegesen story orientáltabb játékot. fasznak kell az a nagy szabdság egy játék legyen filmszerű ragadjon magával a világa stb stb ez utobbi az Fc2nek is sikerült a játék első 10percébe utána már kezdett elvesznia végén meg már nem is volt.és az a fene nagy polgárháború miröl szól?arról hogy csak és kizárolag engem lönek? hol egy civil vagy valami nem militarista ember?
    ne is kételkedj abba hogy ezt messze jobban meg lehetet volna csinálni.
  • debut12
    #54
    Szebb ez, mint a Crysis??? Bruhaha. Szerintem meg épp "csúnyább". Azért 1 évvel ezelőtti játékot nem sikerült überelni... Játékélmény... Unalmas a sok mászkálás miatt.
  • Zoliz
    #53
    A játék szép szép, de főleg a második térképen már iszonyatosan unalmassá válik, valahogy az évek alatt a környezet megalkotása mellett a kreativitás kiveszett a fejlesztőkből. Mondjuk nem csodálom ez csak egy csiri-viri játék. Az Assasin Creedhez tudnám játékmenetben hasonlítani, ami szintén rettentő monoton és unalmas.
  • PeterGee
    #52
    Nekem bejön a gém.
    Azokhoz akik szerint unalmas egyhangú a gém, vagy fantáziatlanok a küldik lenne egy kérdésem. Egy lövöldözős FPS-ben milyen küldetéseket akartok ami nem kapcsolódik a lövöldözéshez? Mit szeretnétek egy polgárháborús övezetben csinálni? Táncot oktatni? XD Mindenki sír, hogy nem jó így. Most akkor én csak azt kérdem mit csináltál volna máshogy?

    Nekem nem is tünt fel, hogy nincsenek civilek. Bár nem csodálom amilyen a helyzet a térségben.

    Nem tökéletes gém, de én vagyok vele.
  • TheZsenyka
    #51

    Jól illik a sorba: Assassin's Creed, Far Cry, Gears of War 1 és 2 és (bár ezzel nem fog mindenki egyetérteni) a Halo sorozat. Szubsztancia nélküli "mindless shooter" kategóriába tartoznak (jó, az AC mindless hack & slash). Dead Space az már valami. Minden perce izgalmas volt. Vagy a Fallout 3. Az első Half Life, de még a második sem volt rossz. Doom 3 már határeset, de még elment szódával.