Késik a GTA IV és a Saints Row 2 is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tehát pcn is jobb PCs gamepaddal nyomni"<#rinya>#rinya>
én SA-t próbáltam gamepaddal, de akárhogy igyekeztem, sokkal barátságosabb maradt számomra az egér+bill
Tehát konzolon is jobb egér+bill mint gamepaddal<#idiota>#idiota>
én SA-t próbáltam gamepaddal, de akárhogy igyekeztem, sokkal barátságosabb maradt számomra az egér+bill
Tehát konzolon is jobb egér+bill mint gamepaddal<#idiota>#idiota>
Az feltûnt valakinek, hogy az Intel C2 Quad 2.4 és az AMD Phenom X3 2.1 nem egy kategória, ahogy a Gf8600 és az ATi 3870 sem? Szóval elég érdekesen van ez az ajánlott gépigény... Emlékeztek a San Andreas megjelenésére? Ott pont azzal "villogtak" a fejlesztõk, hogy egy mobil 9700-as ATi-val is lazán megy notebookon. Azért valami demót adhatnának, hogy le lehessen tesztelni vele a gépet...
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Jah, ha csak a játékokat nézzük, megéri a konzol. De én nem vennék azért 45-ért x360-at + még net, ami fõképpen csak játékra jó, és akkor még a játékok is drágábbak. Gépen még mindig több dolgot lehet csinálni. Játékoknál meg ki lehet választani a megfelelõ irányítást (bill-egér, joystick, kormány, gamepad, stb.). A legjobb ilyennél szerintem, ha lehet gamepad-al is meg bill-egérrel is (külön aj ármûveket és külön az embert. Idõnként célozni kell, ami nem jobb gamepaddal. Armed Assaultban illetve a Mercenariesben nagyon jól lehet mind a 2-t használni, sajnos korábbi GTA-kban, Driver-ekben nem volt erre így lehetõség. Remélem ebben lesz.
zola2000, annyiban igazad van, hogy ha valaki csak ezért fejlesztene PC-t (mint én), annak lehet, hogy jobban megérné a konzol...azonban nekem világéletemben idegen volt a konzolos és gamepados világ, Neked valószínûleg épp ellenkezõleg, ez mondjuk nem is baj! 😊
Nekem pont szokatlan a gamepados változat, de lehet, hogy ezt is meg lehet szokni. Tizenegy-két éve még csak billenytûzettel nyomtam az FPS-t, mert elég volt hozzá, késõbb kicsit nehéz volt megszokni a plusz egerezést. Valószínû a gamepadot sem lenne túl nehéz, de évek óta nem játszom szinte, csak szökõévente, amúgy meg másra kéne egy stabil, új, erõs PC. De a konzolosokat is maximálisan meg tudom érteni, fõleg, ha sokat játszanak.
Nekem pont szokatlan a gamepados változat, de lehet, hogy ezt is meg lehet szokni. Tizenegy-két éve még csak billenytûzettel nyomtam az FPS-t, mert elég volt hozzá, késõbb kicsit nehéz volt megszokni a plusz egerezést. Valószínû a gamepadot sem lenne túl nehéz, de évek óta nem játszom szinte, csak szökõévente, amúgy meg másra kéne egy stabil, új, erõs PC. De a konzolosokat is maximálisan meg tudom érteni, fõleg, ha sokat játszanak.
FPShez még jó, hogy sokkal jobb a bill+egér, de a gtahoz jobb a gamepad. Tehát pcn is jobb PCs gamepaddal nyomni.
Mellesleg akinek most van megfelelõ pcje, annak igaz hogy olcsóbb megvenni a játékot, de akinek nincs, annak olcsóbb pc fejlesztés helyett x360 arcade 45ért.
Mellesleg akinek most van megfelelõ pcje, annak igaz hogy olcsóbb megvenni a játékot, de akinek nincs, annak olcsóbb pc fejlesztés helyett x360 arcade 45ért.
A
most akkor még is jó a négymagos proci , eddig azt mondták hogy semmire sem jó itt meg az van az ajánlott konfigban <#fejvakaras>#fejvakaras>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nálam még mindig olcsóbb 10ezerért egy GTA4 PC verzió mint 50+ ezerért egy Xbox.
Mellesleg shootert egérrel kell játszani nem kontrollerrel, akár TPS akár FPS rõl van szó.
Mellesleg shootert egérrel kell játszani nem kontrollerrel, akár TPS akár FPS rõl van szó.
Nem nagy cucc egyik játék sem,sajnos. Talán a Saints Row-ért kár,mert az legalább szórakoztató hosszútávon is.😊
azt nem dobják ki PCre, lusták is, meg szarnak is rá.
meg keresik az okokat a fejüket a homokba dugva.
meg keresik az okokat a fejüket a homokba dugva.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Legalább már tudom, hogy hamarosan milyen konfigurációt kell vennem...
Mindenesetre meglátszik, hogy az eufória fizikai motor alá kell a cpu, mi lett volna, ha kijön a star wars:force unleashed pcre is, aminek sokkal durvább a fizikája...
A