19
-
#19 Anyád az!!! -
Lordgyurma #18 ez egy szar -
#17 A cikkből csak az mard ki, hogy a WiiFit-es BalanceBoard-dal pedig a dobot kezelheted. Szétröhögtem magam a fiamon amikor nyomta a dobolást :-) -
JeD #16 snorbi: "Akkor arra nem tudom, mit mondasz, hogy én néha előveszem a CCS64-et"
Azért ez már tényleg gáz. Miért nem Vice-ot használsz? -
xAlterego #15 Az a lényeg, hogy a jobb grafika teljesen fölösleges.
Már a Wii is képes arra hogy felismerhető alakzatokat jelenítsen meg, és az átlagembernek ennyi bőven elég. Néhány "vájtszemű" gamer nem így van vele, de hát hülyeség lenne csak az ő kedvükért drágább konzolt készíteni.
Pont olyan hülyeség, amit a másik kettő el is követett. Egy xbox360 kb. ugyanennyibe kerül, mert a Microsoft lenyomta az árát, de olyan költséges elkészíteni, hogy gyakorlatilag ráfizetnek minden egyes eladott konzolra. Ezzel szemben a Wii már a kezdetektől nyereséges.
Játékból is többet adnak el világviszonylatban, mint a másik kettőre, vagyis jó sokat. -
#14 Biztos mindenki warezol wiire, mert ha megnézed a www.slagerlistak.hu oldalt, akkor wii/ds játék nincs is benne a top 40ben, mind pc játék van, meg néhol x360/ps3/psp. Wiire/dsre mindenki warezol legalábbis magyarországon. -
snorbi #13 Ha már a Wii-nél tartunk: valaki el tudja nekem magyarázni, hogy miért nem rakott bele a Nintendo jobb grafikát? Odáig eljutottam, hogy maga az alapgép így olcsóbb, de ha valaki vesz egy Wii-t, akkor ezt szerintem kb. leszarja, hisz egy játék nálunk 12e+. Vagy mindenki warezol valahogy? :)
Sosem volt még konzolom, szal nem "érzem át" a dolgot :) -
snorbi #12 Akkor arra nem tudom, mit mondasz, hogy én néha előveszem a CCS64-et -
xido #11 Na most azért nem mindegy,hogy zeneÍRÓ vagy zeneSZERKESZTŐ a program..előregáyrott riffeket a botfülű is egymás mellé tud tenni...hangokból összerakni saját muzsikát..na az a nem mindegy... -
#10 Nem igazán, volt Nesem, Snesem, pcm (az első félrelépésem). gamecubem, majd wiim, de sok jrpg x360ra jön, és 45ezer forintot megért a dolog, tehát x360. Annyira azért a wiit sem kell leírni, sok jó játék jön ki wiire is főleg japánból. -
xAlterego #9 Na ja, elvégre azok az igazán értelmes emberek akik jókor nyomják meg a négy gomb egyikét, aki inkább tényleg saját zenét játszik, az csak valami hülye lehet...
Ez a játék egy Guitar Herohoz képest az, mint ami egy novellaíró pályázat egy helyesírás-ellenőrző versenyhez képest. -
#8 Akkor ez a Wii csak amolyan félrelépésed? ;-) -
#7 Van mindenem (ps3mat és gamer PCt kivéve) -
#6 Újabb jó játék a szellemileg <= 8 éveseknek. -
#5 Ne haragudj nem is figyeltem, hogy neked Wii-d van... fogadd mély és őszinte részvétem. -
#4 Mindhárom játék hülyeség, duplaplusz nemjó. -
Radi #3 Most miért? Képzeld csak el, aranyos virágos réten, madárcsicsergés közepette a kis bandád játssza az Unforgivent -
#2 Miről is beszélsz?
NEM egy kategória! Ez egy nagy nulla, elmegyenge sérült idiótáknak vagy 4 éveseknek.
Hogy lehet egy Black Sabbath-ot összehasonlítani ezzel:
"megszokott hangszerektől kezdve egészen a kutyaugatásig és macskanyávogásig terjedő eszköztár segítségével."
Ez egy nagy duplanulla. -
#1 Nem is tudom, inkább a monster hunter 3mat várom wiire, de a gitar hero/rock band és egyéb őrült ritmusjátékfanok örülhetnek...