Ismét visszahívják a Sony akkumulátorait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki még "játszik" ezzel a sz*rral???
A Sony név sem garancia már... :S
A Sony név sem garancia már... :S
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
kihagytam egy b betût..
\"The voices are back... Excellent.\"
heralyz17 -
ugye még véletlenül sem az vagy, aki az index.hu minden cikke után elõszeretettel szemeteli ezzel a sz*rral tele a commenteket? ha igen akkor remélem nagyon gyorsan kivágnak az oldalról és jó lenne, ha magadra robbantanál egy löszfalat. csak úgy, poénból.
mindenki mástól elnézést kérek az offenzív tartalmú hozzászólásomért.
ugye még véletlenül sem az vagy, aki az index.hu minden cikke után elõszeretettel szemeteli ezzel a sz*rral tele a commenteket? ha igen akkor remélem nagyon gyorsan kivágnak az oldalról és jó lenne, ha magadra robbantanál egy löszfalat. csak úgy, poénból.
mindenki mástól elnézést kérek az offenzív tartalmú hozzászólásomért.
\"The voices are back... Excellent.\"
tudod ám kivel és hol...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
herbalyz17, jo lenne ha nem terjesztenel spam-et legalabb ezen a forumon...
A sony aksik esetenben pedig en szemely szerint tervezesi hibara gyanakszom, tehat szerintem az osszes azonos techologiaval gyartott aksijuk gyanus.
A sony aksik esetenben pedig en szemely szerint tervezesi hibara gyanakszom, tehat szerintem az osszes azonos techologiaval gyartott aksijuk gyanus.
http://mezotr.myminicity.com
katt rá h többet tudjatok
katt rá h többet tudjatok
sony, = <#csodalk>#csodalk><#nezze>#nezze><#shakehead>#shakehead>
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.