2026
BattleForge
  • Juliano82
    persze hogy lehet. egér középső gomb.
  • nyirog
    a kamerát lehet forgatni ebben a játékban?
  • nyirog
    nekem volt benne egy rakás varázslat :D, de j költséges a használatuk egy csomó orb kell nekik -.-, meg az egységeknek is amiket kaptam asszem 2 db volt
  • ricsa008
    már hirtlenenem tudom de nem nagy cuccok voltak inkább védő dolgok
    egység talán 1-2 volt
  • ollie
    És mely lapok voltak benne?
  • ricsa008
    semmit
    legalábbis én nem katam egy 8 laoból álló paklit kap mindenki egy egyedi kódnak köszönhetően de pontot nem
    5 gyakori 2 ritkább és 1 nagyon ritka lap van benne
  • ollie
    Hopp, most olvastam, hogy ajándék pontok minden guru olvasónak. Ez mit jelent? Mennyi BF pontot adnak a játékhoz?
  • ollie
    Csak nem rajta van az ingyenes verziója?
  • nyirog
    én is a guruhoz kaptam, bejön meg minden csak nem elég erősek a lapjaim, egy twilight óriással szemben nem..., amúgy Nyifi néven vagyok ha valaki gondolja fel vehet a barátai közé :D
  • ricsa008
    na most vettem meg a gurut most próbálom majd ki
  • kifli
    hali, kell valakinek steames battleforge special edition olcsón? plusz kártyák vannak benne. Ha érdekel valakit írjon rám és mondok egy árat.
    Videókarihoz adják de nekem nem kell...
  • Murder3
    Miylen jó lenne 1 FarCrx2 kezelhetőségű editor...
  • De8Vent
    map editor készítésekor nem nagyon erőltették meg magukat a tervezők
  • ollie
    Hát, a community már hónapok óta követeli a map editort. Egyébként azzal lehet olyan pvp mapot is csinálni, melyen vannak "semleges" npc-k is. És ígérik, hogy az igazán jó mapok bekerülhetnek a játékba.
  • DarkBlade
    Én még játszani is lusta vagyok... nem hogy pályát csinálni.
    Meg az ilyen szöszölés távol áll tőlem. :D
  • Hurkans
    Ami mit mutat? hogy lusták pályát csinálni...
  • DarkBlade
    Nemcsak hogy jön, már itten is van a map editor.
  • Hurkans
    Sajnos de új pálya kevés ellenben most az új 120 lapba kb 1-2 értelmes van amik csak az eddigi ellenfelek kártyává alakítása ami szerintem elég gyér...és igen nagyon sötét a helyzet...
  • Pio
    Annó sokan azok közül, akik nem vállaltuk be a játék megvételét pont az attól való félelmünkben döntöttünk így, hogy a modell alkalmas arra, hogy folyamatos lehúzásba csapjon át. Ezek szerint tényleg így lett vagy azért még nem ennyire sötét a helyzet...?
  • Mescalin
    Helló mindenkinek!
    A játék nagyon jóra sikeredett (legalábbis számomra), a béta óta tolom, de azért van vele pár problémám. Amit nem tudok máig megérteni, hogy miért nem csinálnak több PvE pályát a játékhoz (a mostaniak oda-vissza megvannak experten több különböző deckkel). A külföldi sajtó is ezért fikázza leginkább a játékot, biztos csináltak normális editort a játékhoz, mellécsapnak pár szinkronhangot esetleg egy-két plusz animációt és kész is egy új map. Most látom a hivatalos battleforge oldalon, hogy jön az editor, így talán elindulhat egy olyan folyamat, hogy a játékosok által elkészített művekből egy idő után a minőségibb mapeket átemelik az alkotók a tényleges játékba. Gondoljatok a warcraft3 editor is mekkora őrület volt, és milyen ötletes pályákat kreáltak egyesek, szinte új stílust teremtve (pl DOTA és társai).
    A másik, csinálhatnának olyan Pvp mapeket ahol a rush nem érvényesül annyira pl. semleges frakciót betolnak a map közepére. Számtalan egyéb Pvp módot is lehetne csinálni még, és nem kell hozzá nagy ész, csak beültetni pár régi bevált játékmódot. Szerintem ha az EA nem csak az új paklik kiadásával foglalkozik (a pénze mondjuk ebből jön), akkor némi kreativitással új életet lehelhetne a játékba.............
  • De8Vent
    ok köszi 576-ban majd akkor rá kérdezek
  • Hurkans
    vagyis nem számítógépes hanem elektronikai(pl: saturn,electro world)
  • Hurkans
    576,CD-Galaxis meg szinte az összes számítógépes bolt szerintem még tesco,auchanba is...
  • De8Vent
    hol lehet még venni Magyarországon belül bf-t venni +64-kártyával meg 3000 bfp-al??
  • Mester
    Sziasztok

Továbbra is eladó a lenti account, az összérték bőven 20k bfp fölött van.
    Az accért 16000 Ft-t kérek.
    Amit kinálni tudok;
    1008 lap
    6078 BFP
    Upgrade level 1: 140 u2:122 u3:26 (régen elég sokat és magas szinten pvsp-ztem tehát az akkor fontos pvsp kártyák nagyrésze u3-as és charge-os).
    Sokat nem számít ;p de collection solo pvsp stat:180/49 tome pvsp stat:44/1 2v2 collection 223/28.
    A kártyákról;
    promo kártyák(gyűjtői kártyák max upgrade-el és charge-al ha jól tudom)
    promo firedancer
    promo lyrish knight
    promo harvester
    promo razorleaf
    Fire Rare
    mortar tower
    mine
    2db scythe fiends
    2db wildfire
    4db giant slayer
    4db virtuoso
    4db inferno
    comet catcher
    Fire ultra rare
    2db voodoo shack
    shadow rare
    dreadcharger
    embalmer's shrine
    motivate
    shadow mage
    shrine of greed
    2 aura of corruption
    cultist master
    3 ashbone pyro
    fallen skyelf
    4 soulshatter
    death ray
    alter of chaos
    plague
    shadow ultra rare
    Church of negation
    infect
    shadow worm
    frost rare
    ice guardian
    ice shield tower
    2 home soil
    skyelf templar
    3 war eagle
    frost crystal
    area ice shield
    timeless one
    skyelf sage
    shrine of martyrs
    ward of the north
    skyelf commander
    2 battleship
    worldbreaker gun
    ice tornado
    frost ultra rare
    mountaineer
    frost shard
    dreadnought
    nature rare
    mana wing
    mark of the keeper
    hurricane
    2 spikeroot
    shrine of memory
    parasite
    fathom lord
    deepcoil worm
    wheel of gifts
    grove spirit
    revenge
    2 colossus
    2 lifestream
    2 mind control
    nature ultra rare
    parasite swarm
    timeshifter spirit
    mindweaver
    enligtenment
    primeval watcher
    A játékok neten rendeltem elő (direct2drive) ebből kifolyólag doboz nincs hozzá. Jelenleg nincs bankkarim(;p) ezért elsősorban Budapest ill. BP környéki személyes "átadás" érdekelne.

Érdeklődni
    [email protected] email címen
    vagy itt priviben
  • Juliano82
    Köszönöm.
    Csakmert inkább PVE-zek. Átlagba napi 1 pvp-meccsem van és azt vettem észre ezzel a napi egy meccsel nem tudok elmozdulni a 12-es levelről. Akkor rákapcsolok mert 15 level kellene a claim upgr. kivásárlásához.
  • ollie
    Az ELO pont automatikusan csökken inaktivitás esetén, értsd ez alatt azt, hogy nem PvP-zel. Továbbá, külön vannak nyilvántartva a 1vs1 és a 2vs2 ELO pontszámok, sőt, utóbbi esetén külön van nyilvántartva minden csapattársad esetén. Tehát ezért nem nő a saját ELO pontszámod akkor, ha 2vs2-őt játszol.
  • Juliano82
    Sziasztok!
    valaki segíthetne..nemértem ezt a PVP-szintlépéses dolgot. Van hogy nem lépek be két napig és 1-2000-el kevesebb az ELO-m. Lehetséges ez?
    2v2 ben miért nem adódik hozzá a megszerzett ELO pontszám a saját ELO pontokhoz? akkor ez alapján Ha valaki csak 2v2 ben játszik akkor nem is fog soha a PVP rank-ja növekedni?
  • Alvess
    Hi ha valakinek van fölös nature lapja az akkár küldhetne is ha tényleg fölös.
    Nick:XSakonX

Előre is thx
  • Belton
    Lenne Eladó BFP kb 6-7000ezer.
    Ha erdekel valakit Pm itt Sg forumon olcson adom mint mindig
  • lammaer
    A common (gyakori) kategóriás lapokat meg tudod venni a játékbeli aranyért (gold), 3-500 Gold / darab áron.

Például ennél a gyereknél:
    http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=19034

Nézz körül a hivatalos fórumon:
    http://forums.battleforge.com/forum/forumdisplay.php?f=41

Először csak 1-2 kártyával kezdd a vásárt, hogy lásd jól működik e az illetővel a biznic. Nem konkrétan vele, de más hivatalos fórumon előforduló illetőtő én vettem jópárat.
  • tucsok63
    köszi valakinek aki küldött egy swiftclawot
  • Belton
    Ingame erre szoktam instant 0 - castingal Ignort tolni XD
    Csak itt nem lehet FFS.
  • tucsok63
    hi elég ciki kérdést teszek fel anyukám nem engedi h rendeljek bfp-t és hát csak neki van bankkártyája ugyh azt szeretném kérni ha valakinek van valamien fölösleges lapja ezt elküldené
    TrabiRaider névre
  • Belton
  • Juliano82
    hali..
    Igen Belton igazad van. De kilett volna játszva a dolog, tisztára lett volna mosva a BFP...:)
  • ollie
    Nézd meg a PayPal account history-dat.
  • Belton
    WoW7 ért Bann jár :) illegális onnan venni.
    Továbba fel keresnek ingame és ugy kapod meg a pontokat.
    Ennel igy muxik de mazli kell hozza hogy ne bannoljanak.
    Nem veletlen olyan olcso ott a BFP wow gold stb ...
  • Juliano82
    Szia! Köszönöm,, hogy segitesz...Szóval ezt a levelet kaptam..
    "Dear Peter,
    This is the customer service from wow7s.com. i apologize that we didnt serve you approvingly.Now we have refunded u ,your money has been sent back to your account.Please check your bank account or paypal account asap.Sorry again for any inconvenience we caused .Wish we can do business successfully next time ,thank you very much for your time
    Best regards"
    Akkor most hova várjam szerinted a pénzt? Illetve ezeknek kb. mennyi az átfutási idejük? csakmert a levelet 7-8 órája kaptam, pénz meg sehol..:S Azért is vagyok igy ki mert elég kétes oldalról rendeltem...:S (wow7s.com). Tudsz tanácsot adni?
  • ollie
    Ha refund-ot kapsz, automatikusan visszakerül a lóvé a számládra. Ha nem refund, hanem csak egyszerűen visszautalás, akkor a paypal számládra kerül rá, és neked kell továbbutalnod a rendes számládra. A PayPal egy normális, online bank, és ott ugyanúgy van számlád. De, utóbbi esetben rosszabbul jársz, mert lesz transzfer meg átváltási költség.