2026
BattleForge
  • Murder3
    Engem egy idő után nem enged az új páylákra mert kiírja h kell a teljes verzió.
    pl túl vittem a 4 playas pve-t és utánn unlockolt egy új páylát amire már nem engedett.

Nekem fire decket adott.
  • pitlord
    Zargas irta hogy:
    "A demovel is nagyon jól lehet játszani... Kapásból megkapot az alapcsomagot minden színből... "
    Most játsom a demoval és annyi kérdésem lenne hogy mikor kapod meg az alap csomagot minden szinbol mikor végigvitted a pve kampányt a demoban mert nekem csak nature van alapbol meg persze egy ilyen tutorialdeck ami 5-6 kártyalapbol áll.De a kettőn kivül nincs másfajta kártya semerre akkor gondolom lockolni kell oket a demoban játszható pár pve küldetés során,jolgondolom?
  • Murder3
    öö 1 vmit még mindig nem értek.

kezdésből 16 kártyát kapunk minden típusból.
    Én megnéztem minden tipusból össz-vissz 20 kártya van.

Akkor ha veszek egy tome-t packet abba kb 20 kártya lehet ami még nincs meg?
    Mert 160 körüli kártyánk lehet igaz?
  • Lumania
    Nekem csak akkor olvassa fel, ha először megyek arra a küldetésre. Másodszor már nem, biztos úgy gondolja már hallottam akkor minek koptassa száját :-).
  • ToCsEk
    nálam van hang is.
  • navahok
    Aki a demóval nyomja annak beszélnek a hősök mikor tudatják a küldetéseket, nekem csak a chatben megjelenik a leírás de semmi beszédhang, pedig a bétában semmi gond nem volt vele.
  • ToCsEk
    igen :) én legalábbis így csináltam és minden jó :)
  • Murder3
    No most rendeltem meg az 576-ból a játékot.

Remélem hamar kihozzák.

Szóval elég majd csak a kódot beírni és jó lesz a demo kliensel is?
  • navahok
    Kössz így már érthető :)
  • Pio
    Alul van kis zászló. De ha INNEN MÉSZ RÁ akkor elvileg alapból angol lesz.
  • navahok
    Megnéztem ha USD-be veszed a játékot, nem Bf pontot, úgy a legolcsóbb kb 5620 Ft. Viszont ezt a lengyel oldalt nem lehet valahogy angollá varázsolni :)?, vagy ha nem akkor leírná valaki hogy hogy is kell innen rendelni.
  • Murder3
    Én inkább a pvp-t erőltetem mert a kapmányok már uncsik mert elég sokszor jártam már főleg a 4 playeres kampányon.

Én azért mondtam a 0-t mert ok egy gyengébb játékost le lehet de aki ilyen óriási hajók lépegetők meg fák szörnyeket teremtenek nem igazán lehet mit kezdeni a fire deckel ellenük sokat.

főleg ha sok van belőlük.
    De az még az idegesítő hogyha nincs csapatmunka engem ez idegesít sokszor mert elkezdem foglagatni a lelőhelyeket közbe meg támadják a már meglévőmet és nem tud odajönni megvédeni.Közbe uyge ő nem csinált semmit, egyszer rászóltam h segítsen akkor jött is.
  • Gatee
    Azért nem 0% de pvpt én nem nagyon erőltettem demo deckel, van 1 jó 4 meg 1 2 fős pve map, azokra bőven jó az a deck és el is lehet vele lenni. :)
  • ToCsEk
    ezzel a paranccsal: /wisp név szöveg
    1x kell beírni utána a többit már neki küldi csak entert kell nyomni :)
  • Murder3
    :) Ez a hátrány azt jelenti a legtöbb esetbe hogy 0%esélyed van legyőzni.

És ha veszek 1 tome decket akkor ugye a 6 pakli az nem olyat tartalmaz mint ami már megvan.

Én még nem vettem meg de boltba akarom megvenni és azt kérdezném hogy bf pontot hogy tudok illetve mennyiért venni ha elfogy az alap.
    Meg azt hogy a paklik vagy lapokat megtudom nézni h milyen lapokat tartalmaznak előre?

egyébként mi magyarok tartsunk össze fel kellene vennünk egymást frendlistre hogy tudjunk partyzni.
    Különben privát üzit h lehet küldeni benne vkinek?.
  • ToCsEk
    igen :), mivel a demo ugyan annyit rak fel mint a teljes game 7-8gb csak lockolva van benne sok minden :) és persze tudsz bárkivel játszani csak hátrányba vagy ellene mert neked nincs annyi lapod mint neki :)
  • Filder
    Kicsit összevissza válaszolok.

A játék megvásárlásával 3000 BF pontot kapsz, továbbá 16-16 lapot mindegyik típusból. (+ tutorial "deck")

Az árak mint a bétában:
    - 1 pakli 250 BF (8 lap),
    - tome deck (6 pakli, 6*8 lap) 1250 BF.

Létezik a tome deck pvp, ehhez kell venned egy tome decket, s azt azonnal regisztráltatnod kell. (Ezt az egészet a deck választásból célszerű intézni. A többi esetben a market részt használod.)

Ha pvp-re veszel tome decket, akkor azt maximum 30 napig tudod használni, utána azok a lapok bekerülnek a többi lapod közé. Szóval nem vesznek el.
    Egyébként bármikor átteheted ezeket a pvp regisztrált lapokat a sima paklidba, csak akkor pvp tome deck ugrik.

Én mindenképpen javaslom a tome deck vételt (nem pvp-re is), hiszen akkor megtakarítasz 250 BF-et, s egyes vélemények szerint az ultra rare lapok esélye is nagyobb. (Én a legutóbb 2 ultra rare lapot kaptam a tome deckben.)
  • Masakari
    hm végülis ja,viszont a kérdésem még mindig fentáll a "demo-val tulajdonképpen bárki ellen játszhatok még az ellen is akinek eredetibe van meg?" dologgal kapcsolatban,illetve ez most ien koráltozott ideig van a demo vagy hogy mükxik ez?
  • Pio
    MMO=Massively Multiplayer Online
    Tehát elsősorban többszemélyes játék amit mindig online játszol.
    Ez szerintem nem zárja ki azt, hogy RTSről legyen szó. Mint ahogy ebben az esetben pont ez a helyzet, a játék RTS+TCG keverék, ugyanakkor elsősorban multi (néhány single pályát leszámítva) és mindig online kell lenni, ha játszani akarsz.

Filder: köszi szépen az infót, lehet, hogy lecsapok rá akkor...
    Le tudnád írni nekem, vagy bárki más, hogy hogy lettek végül a BF pontok? Mennyi egy pakli? Az 5 paklis versenydekk olcsóbb? Azokat a lapokat megkapod a teljes paklidba is? Hány pontot kapunk kezdésre? Satöbbi... Előre is köszönöm!
  • Filder
    BF pontot vettem ma azon az oldalon.

Működött, a pontokat már be is váltottam.

1. Az árak jók, a BF pontok (a 2000-es legalábbis) vasárnapig akciós a kiírt árral.

2. A visszaigazoló email-ben felhívta a figyelmemet, ha 5 percen belül nem kapom meg a digitális kódot tartalmazó levelet írásban reklamáljak. (Címet melléklet.) Reklamálni kellett, s utána 2 perc múlva jött a kód. :)

Szóval úgy tűnik nem átverés.
  • Masakari
    tudtommal ez rts nem mmo,nem mind1..

tocsek értem,de msot akkor ezzel a demo-val tulajdonképpen bárki ellen játszhatok még az ellen is akinek eredetibe van meg?
  • ToCsEk
    mikor belépsz a demoban akkor csinálod meg az accot... még képet is választhatsz hozzá :D
  • Pio
    Te komolyan még mindig ezen vagy fennakadva? O_O Az összes MMOnál így működik.
  • Masakari
    most azért accot kell regelni hogy a demo-t kipróbálhassam,ez mi?????
  • Murder3
    Nem tudom ki Relative de felvettem a barátlistára de komunikálni még nem sikerül hogy kell írni vkinek.

Nem tudom elég sokszor győzök pvp-be oylanok ellen akiknek iylen földes paklijuk van én azt hitem a fire deck az gyenge mert a demo-ba kaptam.
    Mennyire jó a fire deck?
  • Lumania
    Az arany, kártyák upgradelésénél kell. Máshol nem találtam szerepét. De remélem jó lesz még valamire, mert csak ezért felesleges volt betenni a játékba.
  • Murder3
    Én MURDEER néven vagyok mert nem engedte a Murder3-at nem tudom számot miért nem ír.
    Jó lenne magyarokkal partyzni.

Az arany az mire jó?
    Meg kaptam pár upgrade kártyát de azokkal nem tudok semmit sem kezdeni azért mert demo val játszok?
  • Masakari
    most azért accot kell regelni hogy a demo-t kipróbálhassam???
  • Pio
    Egy másik topikban egy srác linkelte EZT AZ OLDALT. Igaz csak kulcsot kapsz, de elvileg működik rendesen és jelenlegi árfolyamon csak 5500 forint így a játék.
    Ha esetleg valaki itt veszi meg az szóljon, hogy minden rendben zajlott-e, mert ennyiért én is elgondolkodtam rajta :)
  • Murder3
    igen egykor már én is nyomtam.
    nagyon király game.
    a demo-ba ugye nem lehet csak egy pakli mert nekem fire deck meg tutorial deck van.
    Jah és akik itt játszanak van aki a demo val játszik mert jó lenne 1 magyarral is játszani.:)

Még 1 kérdés netről rendelni honnan éri mg a játékot mármint van ahol olcsóbb mint a boltokba?
  • Zargas
    Murder3: Este volt valamiféle szerverkarbantartás... egy ideig belépni sem lehetett utánna meg mindenkit ledobott... Engem is... azt írták, hogy reggel 6-ig lesz probléma, de éjjel 1 kor már felengedett.

Gatte: Nem vagyok mákker, mert így utólag visszagondolva én csak egy paklit kaptam, de én Frostot.
  • foxxi
    Köszi hogy összeszedtél minket! Valóban egyszerübb igy keresni egymást
  • Murder3
    Miért van az hogy amikor már belép a játékba kidob egy olyan üzit hogy a kliensem elvesztette a kapcsolatot a szerverrel?
  • Gatee
    Zargas, akkor te mákker vagy, én most demoval csak 1 alap fire decket kaptam. Mondjuk ez is elég jó és holnap végre megjön a teljes játék is. :)
    Jah és a fórumot átböngészve összegyűjtöttem a magyar playerek nevét, hogy 1 helyen megtalálja mindenki:
    Relative
    Edemhchead
    MagamuraHUN
    Morthen
    FoxxiHuNt
    tocsek
    Lourker
    Vekerur
    Elsőre ennyit találtam így talán könnyebb lesz hozzáadni egymást friendlistre az only online rendszer ellenére. De gondolom vannak még magyar játékosok és össze tudunk majd hozni egy nagyobb magyar csapatot. Szerintem mindenki szívesebben játszik magyarokkal, szóval aki nincs rajta a listán az majd adja meg a nevét amin online elérhető aztán idővel frissítgetjük majd a listát. :)
  • Zargas
    A demovel is nagyon jól lehet játszani... Kapásból megkapot az alapcsomagot minden színből. Vannak korlátozások pl. nem tudod fejleszteni a lapokat, csak a legkönyebb fokozaton játszhatod végig a pályákat (ebből is csak az első storyt), kártyákat pedig értelemszerűen nem tudsz vásárolni. Én tök jókat játszottam a demoval abban a pár napban amíg nem jelent meg itthon a játék. Amikor pedig felregisztráltam az eredeti példányt minden aranyam, tapasztalati pontom és loot-om (kártyafejlesztési lehetőség) megmaradt amit addíg megszereztem.
  • Murder3
    Én a bétával nem tudtam játszani mert szarakodott a frissítésnél.
    Most 1 demo-t töltök ezzel leeht játszani neten?
    Mert érdekelne a játék de eddig nem tudtam kipróbálni.
  • electroshock
    Hello srácok. Másfél hete kezdtem a játékot, de én se nagyon találok normális játékosokat. Edemhchead néven játszok, bátran keressen fel akinek kell partyba ember. PvE általában nature-rel fut, de van fire deckem is. Keressetek és irjatok.
    cheers
  • Lumania
    Sziasztok!

Ide biggyesztem én is a nevem, hátha kell +1 ember egy magyar partyba. :-)
    Nem mondom, hogy még sosem bénáztam el semmit, de azért igyekszem :-)

Egy kérdésem is van: Szerintetek a natur őrtornyok és néhány letáboroztatott egység összelinkelése csak vizuális effekt vagy van haszna is? Őrtornyoknál nem vettem észre, semmi szerepét ha közelebb vagy egy picit távolabb építettem egymástól őket.

Üdv! MagamuraHUN
  • Gatee
    Én is így vagyok ezzel... Elég hülyeség, hogy nem lehet felvenni friend listre aki offline, meg ha már MMO akkor akár egy guild systemet és beleépíthettek volna. Mondjuk oké, hogy stratégiában eddig nem volt szokás de eddig nagyon MMORTS se volt (legalábbis én még nem találkoztam ezzel a műfajjal). Ebből a szempontból stílusteremtő ez a játék, ha lesz kiegészítő (és EA-ről beszélünk szóval ennek nagy a valószínűsége :)) még sok újítást hozhatnak be.
  • Zargas
    Gatee... Ha kicsit visszaolvasol láthatod, hogy ki milyen néven fut. Bár még én sem játszottam magyarokkal. Amikor fent vagyok nincs fent senki az itteniek közül. Pedig néha jól jönne mert a 2. nehézségi szinten alig tudom megcsinálni a pályákat. Mindig bénákkal sorsol össze a gép. Ha írok nekik angolul akkor vagy nem értik vagy németül válaszolnak... Egy kicsit idegesítő.