2026
BattleForge
  • ToCsEk
    itt keresd őket:

4 Guns of Lyr Advanced Shaman I
    2 Crusade Expert Shaman II
  • Lumania
    Shaman-hoz találtatok már upgradet?
  • Lumania
    Nature pve paklim

Kezdetben nature/fire kártyákat használtam, a fire lapok most is nagyon hiányoznak. De a Grove Spirit nagyon brutális, ha meg van a 4 orb.

A paklinak egy hátránya, hogy kicsit lassan indulbe az elején, mert a nature lapokat drágábban lehet kijátszani, mint a többit.

Tervezem hogy a Ghostspears és Regrowth lecserélem valami repülő egységre, meg támadó varázslatra. De a Healing Gardens helye is ingatag. Ezt a három lapot nagyon ritkán szoktam kijátszani.
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    nem csináltam meg bfcardon, majd játékban csinálok róla képet :)
  • Murder3
    Nekem elsőre lapok alapján a nature tünt erősnek mert sok erős szörny van benne.
    Meg a shadow tűnt gyengének nem tudom én erőssebre gondoltam.

A paklidat betudnád linkelni?
  • ToCsEk
    legerősebb az ice :(
    én 99%shadow 1%ice (3ice lap) ezzel gamelek :)
  • Murder3
    Jelenleg használt deckem

Na először ezt a decket állítottam össze fire és nature keverék.
    Mivel az a legerősebb szörnyem a nature-ba volt található a Colossus így arra kellet építeni és a tűz pakliba voltak a legjobb mellégszörnyek élen a magma hurlerrel:)
    Főkép úgy állítottam össze hogy a colossusnak kell 4 orb abból 3 nature legyen így a mellé rakott tűz monstáknak 1 tűz orb kell csak és mellé még 2 másféle orb pl a Magma hurlernek ez a stattja de pl az eruption varázslatnak is csak 1 tűz orb kell.
    Igaz kedvenc lapok maradtak ki.
    a frost pakliból még a legerőssebb teremtméyn a repülő hajó az sem rossz csak a többi gyenge mellete a shadow mrg nem vmi jó 1-2 jó szörny van meg varázslatom de annyira nem jön be. Az a baj nem túl erős kezdőpaklim van.
    Am kinek mi a kedvenc típusa?
    Másik kérdés szerintetek melyik a legerősseb típus?
  • Nostro
    Én is megvettem végre, nagyon tetszik a játék és benne lennék egy magyar klánban is.
  • Murder3
    Holnap már végre nekem is meglesz a teljes játék.

Amit Pitlord csinált irc címet szerintem először oda kellene mindenkinek csatlakozni.
    Meg ugye fontos lenne egymást felvenni frendlistre a játékon belül.

Nekem elsőre ezek az ötleteim.
    Mivel a játékon belül úgy hallotam nincs klán rendszer jelenleg több ötletem nincs.
  • ToCsEk
    mondjatok időpontot aztán jövök én is.
  • Gatee
    Magyar guildbe én is bennelennék, főleg a mai után...
    King of the giants 4 playeres standard map... ugye 2 csapatban csináljuk... a társam már az elején lelép gondolkoztam is rajta, hogy kilépek én is,de aztán úgy voltam vele, hogy csináltam már annyiszor ezt a pályát, hogy egyedül is menni fog. Erre azért bukjuk el mert a másik 2 még sehol sincs amikor énmár elöl várok... És ez csak 1 eset a sok közül, komolyan mondom olyan bénákkal lehet találkozni, hogy az embernek elmegy a kedve a játéktól. :/
  • Murder3
    Na nehezen sikerült csatlakozni
  • pitlord
    www.mirc.com-rol leszeded felrakod majd megkeresed a serverek kozt a quaknetet arra feljoinolsz aztán beirod alulra hogy
    #battleforge.hu és akkor elvileg ottlezsel ahol én.
  • Murder3
    Ezt az irc-s micsodát elmagyaráznád hogy mi és hogy lehet oda felmenni?
    Hallotam már róla de még egyszer sem próbáltam.
  • pitlord
    Nah ma megvettem egy ismerősőmmel közösen este kiprobáljuk.
    A Magyar Group/Klán kialakítását én is támogatom!
    Létrehoztam egy irc csatornát a quakenet-en akinek van kedve oda feljöhet majd dumálni.#battleforge.hu szoba.Probáljuk akkor összefogni valamennyire a magyar playereket!
  • Murder3
    a biztos vereség taktikája.
    2v2 replay
    http://bfcards.info/search.php?i=viewdemo&id=173
  • Murder3
    Valami magyar group féleséget kellene csinálni.
    Eddig csak Edemhchead-al beszéltem a játékba.
    Csak jobb lenne magyarokkal is játszani.
    Ebbe ugye nem lehet ilyen klánszerűséget csinálni?
    én úgy tudom hogy nem.
  • pitlord
    MirmiX néven játszom.
  • Murder3
    Azért mert így egyszerűbb mert ha megveszed csak beírod a kódot és már átváltasz teljes játékra.
    Ja ez idegesítő nagyon de ha melleted is full games player van akkor nem nagy vész mert ő is hozza rendesen le a szörnyeket.
    Nekem 6/5-ös arányom van pvp-be
    Pitlord mi a neved a játékba?

Nekem kedden jön meg a game.
  • pitlord
    Nah ma játszottam egy 2vs2 ot (még midnig csak a demoval) a társam deckje is 0 -as szintu volt mint az enyém ellenfél meg 0 as szintu meg 12 es szintu vicces mecs volt nemtudom hoyg megy ez de mi az istennek lehet összekerülni 12 es szintu paklival amikor csak a demo-t szeretnéd kiprobálni elég nagy blodségnek tartom ezt :)
    Azthiszem kedvcsinálobb lenne ha demosok csak demosok ellen játszhatnának pvp-t és akkor csak a 4 random pakli menne egymás ellen mert itt már oylan lények jottek szembe hoyg csak néztem :)
    Élménynek érdekes volt ettöl függetlenül várható hogy beszerzem a gamet hamarosan.Szorakoztató game.
  • Murder3
    Nekem úgy szokott a demo-ba lenni hogy amikor feljön az ablak ki mit nyert akkor kiírja alá hogy a 4 kártyából melyiket épp ki nyerte.

a levél küldéshez is kell arany.

Lumania: hát amíg ilyen drágák lesznek a bf-ek addig szerintem ne számítsunk ilyen lehetőségre.
  • Filder
    Arany kell még az aukciós ház használatához, bizonyos összeget be kell aranyban fizetned, hogy eladásra kínálhasd bármelyik kártyádat.

Talán még a levél küldés is aranyba kerül, ebben nem vagyok biztos.
  • Lumania
    Azért azt fer dolognak tartanám, és a gaménak is jóttene, ha aranyért lehetne venni BF-t. Teszem azt 1.000g = 1BF.
  • Pio
    A lapokhoz tartozó fejlesztések aktiválásához van rá szükség, úgy emlékszem másra nem jó.
  • pitlord
    Köszi a válaszokat!
    Amugy a gold amit a mapokon lootolhatsz az mire jó a jatékban?
    Lehet belőle valamit venni /fejleszteni?
  • Pio
    1. a Tome deck: 6 kispaklit tartalmaz 5 áráért. Egyéb extrája, hogy 1 hónapig részt vehetsz vele tome deckes pvpben, ahol mindenki csak 1 tome dexkből válogathatja össze a maga pakliját. Ha lejár a 30 nap vagy ha előbb akarod akkor előbb, de a tome deck összes lapja bekerül a többi lapod közé.

2. lapszerzés szinte csak pénzből vásárolt BF tokennel lehetséges. Ebből vehetsz új paklit, tome decket és ebből licitálhatsz az aukciós házban. Ezen kívül lehetőség van közvetlenül cserélni másokkal, ez az egyetlen ingyenes lehetőség, itt nyilván előre megegyeztek, hogy ki milyen lapokat ad a másiknak.

3. a 4 playeres meccs után ami feljön ablak az nem azt mutatja, hogy Te mit kapsz, hanem hogy az egész csapat mit kap. Ez utána az előre beállított lootolási szabályok alapján kerül elosztásra. Van, amikor véletlenszerűen elosztódik, van, amikor "dobókockával" dobhatsz rájuk és van, amikor a csapatkapitány osztja el őket. Tehát szerintem hamar zártad aaz ablakot :(
  • Lumania
    A nyeremény 4 lapon 4-en osztoztok.
    Azt hogy a nyereményt hogy osztjátok majd el, a party létrehozásánál a létrehozó dönti el.
  • pitlord
    Most nyomtam egy 4 playeres mapot a végén kaptam elvileg 4 lapot ami ugye upgrade de utánna (miután bezártam azt az ablakot ahol a 4 lap volt ) az upgrade fülnél nem találtam csak 1 kártyát a 4 böl ez bug?
  • Murder3
    figyelj.
    Azért kell havonta új tome deck mert egy hónap után eltűnnek és bekerülnek a normál paklidba.

Bostereket lehet venni ami 250 bf pont és 8 lapot tartalmaz lényegébe 1 pakli és tome-t lehet venni ami 1250 bf de 6 paklit(én azt is halottam hogy a tome deck 6 pakli mellet még 8 lapot is ad)

egyenként lapot az aukciókon lehet venni amit a játékosok árulnak vesznek lényegében 1 mikro péjment rendszer csak bf pontokba van.
  • pitlord
    Mit takar a tome deck kifejezés?Bontatlan pakli?
    Hogyérted hogy havonta uj decket kell venni?Miért?

Visszatérve a pvp-re lapokat tehát lehet venni az online "piacon " lehet venni egyszerre többet kiegészito deckekben és nagyobb paklikat a 3000 pontbol amit kapsz miután megvetted a gamet ha jolértem.
    És ezen kivul hogy lehet még szerezni lapokat ,nem upgrade lapokra gondolok sima kártyákra ,lények/épületek/varázslatok.
    Pl egy pvp csata után ha nyersz akkor is kapsz lapokat?
    Vagy pve-ben ha teljesitesz egy mapot akkor is kapsz lapokat?
    Bocsi ha sokat kérezek csak máshol nem tudok infohoz jutni a gameröl ,de ha valaki msn-en tájékoztatna azt megkoszonném akkor nem irnám tele a forumot.
  • Filder
    Elméletileg pve-ben meg tudod szerezni az összes upgrade lapot.
    Ehhez viszont óriási mázli, vagy türelem kell. (Minden teljesített pálya után 4 lapot oszt szét a játékosok között. A 12 játékos pályán is 4 lapot oszt, főleg itt kell a szerencse.)

Lehetőség van arra is, hogy a pvp meccsek után kapott tokeneket, battle és victory, felhasználd a lapok fejlesztésénél. Gyakorlatilag megveszed a fejlesztést. (Battle tokent minden ranglistás pvp meccs után kapsz, míg victory tokent csak a győztes meccsek után.)
    Megnézheted, ha a kártya upgrage-re kattintasz, hogy mennyibe kerül bármelyik lap fejlesztése.

Az ellenfél lapját, tudtommal, nem lehet elnyerni.

Pvp-ben, véleményem szerint, célszerűbb tome deck-kel játszani, akkor nincs a fejlesztett lapok, vagy az összeválogatott (vásárolt) paklik előnye. (Igaz, hogy havonta új deck-et kell venni.)
  • pitlord
    De most akkor jolértem(még csak demoval játszom) ha gyozol valaki ellen pvp -ben akkor lockolsz/kapsz/nyersz kártyát ?Teljesen random lapot?Esetleg az ellenfeled paklijábol nyersz?Hogy megy ez a dolog?
    A választ előre is köszi!
  • Murder3
    hát ja főleg amíg ilyen drágák
  • Filder
    Igen, még csak twilight van.

Gondolom mikor jönnek az új küldetések, akkor adnak ki újabb kártyákat.

Jó lenne, ha nem sietnének nagyon. :)
    Húzós lenne újra sok-sok BF pontot, és paklikat venni. (Drágább lenne mint egy fix havidíjas játék.)
  • Murder3
    Nem a demoval nem lehet upgradelni.

Akkor jó most megnyugodtam.
    De gondolom majd jönnek a különböző card pack csomagok kiegnek stb.

És eddig még csak a twilight csomag létezik?
  • pitlord
    Kérdés:Demoval játszom megcsinálok egy pálytá és kapok 2 uj lapot amit berak az upgrade-fülhöz pedig ugylátom különálló lapok,a kérdés az lenne hoyg demoban lehet upgradelni vagy ehez is teljes verzió kell azért nemtudom upgradelni a lapokat?
  • Filder
    Jelenlegi ismereteim szerint minden "tipusból" 50 kártya van, tehát 200 különböző kártyát tartalmaz a Twilight csomag.

Mindegyik laphoz 2 kiegészítő (upgrade) lap tartozik, vagyis 400 kiegészítő lap van összesen. Igaz ezeket nem lehet megvenni, a különböző pályák teljesítése, vagy pvp meccsek megnyerése után kapod meg őket.

Fejlesztett lapokat ugyanakkor lehet adni venni.
  • ToCsEk
    nem számoltam de elég sok van kb egy 15-20.
    de van 12pve is ami bugos :(
  • Pio
    PvE pálya mennyi lett végül a teljesben?