2026
BattleForge
-
Filder #346 Próbáld ki a tome deck pvp-t. Ott nem jelent hátrányt, hogy később kezdted a játékot, hiszen egy-egy decket 30 napig lehet használni, s lapfejlesztés nincs. -
davee16 #345 Szerintem ugyan ugy van esélyed mint midenkinek itt nem nagyon maradhatsz le lehet hogy amikor megkapod a lapjaid 2 ultrarar od is lesz tehát ez a veszély szerintem nem áll fent. -
Pio #344 Hoppá most látom, hogy jöttek új pve mapok? És még semmi hír új booster deckről? Ismét egy pozitív csalódás a készítőkben és most van pár haver is aki hajlik a megvételre, ráadásul g2playen 18 euró a cucc, szóval úgy néz ki hamarosan jövök vissza... :) Bár gondolom ilyen lemaradással esély sincs pvpben, pedig az tetszett nekem a bétatesztelés alatt :( -
#343 Attól függ milyen paklid van.
Am mikor szoktatok játszani mert innen még csak pár embert találtam meg.
-
Frankus #342 Nemcsak a 2 playereseket lehet egyedül megcsinálni.
Van jó pár 4 személyes pálya ami simán tolható egyedül:
Titan (4. pozicióból), Dwarven ridley, Bad harvest
A 12 személyes Passaget standardban 3-an simán le lehet tolni. Advancedben kell 6 ember.
Az Ascensiont nem tudom, mert nekem az a pálya még sosem indult el.
Amúgy Frankus néven vagyok fent. Ha segítség kell szóljatok bátran. -
donatus13 #341 Az a baj dekraaa nem volt a fórumon 2008 óta és nincs házigazda szóval nincs aki betegye a bannert ha lesz is:( kéne valaki aki vezetné a fórumot. -
#340 Én Murdeer vagyok a játékon belül. -
donatus13 #339 Relative
Edemhchead
MagamuraHUN
Morthen
FoxxiHuNt
tocsek
Lourker
Vekerur
dodzylla
daveee
ezeket találtam majd vagy weblap vagy banner lesz -
davee16 #338 amugy nem értem én minden nevet leirtam amit forumba irtatok és nem találja mert offlinékvagytok ne legyetek ienek kockuljatok!!! :D -
donatus13 #337 okés 6 körül megjön a játék elkezdem megint tolni majd jól kifejlődök :) bannert megnézem hogy tudok össze tákolni mert neveket kikéne írni -
davee16 #336 de én is segitek ha kell csak irj rám a játékba ( Daveee ) a nevem azt segitek van már egy elég jo paklim is -
#335 dodyilla szólj ha gamelsz mert jövök én is, segíthetnél a 2pve 2. fokozaton végigvinni :D vagy az expert is mehet majd :D -
#334 Vandorr néven játszok -
donatus13 #333 Bétában experten letoltam a single jó részét meg 4 és 2 személyest is volt alkalmam azért köszi:) -
davee16 #332 irjál rám a játékba dodzylla pls azt segitek minden pve mapon :D -
Filder #331 Az inkább hatalmas szerencse. -
donatus13 #330 ma megvettem a játékot nem sokára csinálok bannert dodzylla néven játszik írjátok be a neveteket ide ingame nevet. -
#329 az durva, ha vettem egy tomeot, kinyitottam az első decket, és az első lap amit felfedek az moloch? kék holdas? az az ultra rare nem? -
#328 Én inkább a kártyás feltöltést javaslom ugyanis - (mint a wownál pl) itt is olcsobb ha kártyán keresztül töltöd fel!
Átszámítva 5750HUF=2250 Bf ponty. -
#327 "Amit viszont nem értek, hogy mért newm lehet feltöltő kártyát külön venni.
Rettentően jó lenne ha csak besétálnék a legközelebbi 576-ba és ott vennék egy feltöltést x Bf pontról. Nem értem minek spilázzák túl ezt a feltöltés dolgot. Nah mindegy."
hát ha nem is az 576ba, de ha a cdgalaxisba mész, akkor keresd ezt:
Battleforge Game Points 6990Ftért kapsz 2000b pontot... -
SteelNight #326 Nálam is vannak bugok. Tegnap éppen egy küldit csináltam. Pár egységem felsétált a hegyoldalon..elég érdekes volt, és megtámadta az ellent. Persze visszahívni nem tudtam őket, mert a feljáró a hegyre hivatalosan a túloldalon volt :).
Vannak ilyenek, ennek ellenére szerintem sokat foglalkoznak a játékkal és sikeresen is javítanak. Türelem srácok türelem. Jó lesz ez :).
Amit viszont nem értek, hogy mért newm lehet feltöltő kártyát külön venni.
Rettentően jó lenne ha csak besétálnék a legközelebbi 576-ba és ott vennék egy feltöltést x Bf pontról. Nem értem minek spilázzák túl ezt a feltöltés dolgot. Nah mindegy.
Én most csak küldiket csinálok. még jó hogy a 2playeres küldiket egydűl is lehet csinálni. Így hamar kiderül kié lesz a random lap :):) -
#325 Rettenet sok benne a bug ma pl játszom pvp -t eljutok 3 orbig egyet lerombol a srác erre elkezd visszaszámolni a számlálo hoyg épitsek 1 percen belül orbot!
Én me gnézek kia fejembol hoyg mivan??????
A drága game ugy érzékelte hoyg az volt az utolsó orbom mondanom sem kell retttenet örültem neki amikor 2 orás pvp csata után igy nyer az ellenfél...
-
donatus13 #324 Egész jól haladtunk pedig kár hogy kidobott , kicsit nagyon bugos még a játék :S:S nem kellett volna még kiadni ilyen korán , na sebaj javítsák mindet , remélem nagyon gyorsan. -
donatus13 #323 Bent vagyok írj rám -
davee16 #322 majd irj forumra ha felmentél mert ezt mindig nézem -
davee16 #321 akkor légyszi gyere már fel végre akarok játszani egy magyarral :p -
donatus13 #320 Azt úgy kell rámész a freind listre ha havernak nem tudsz írni, vagy nem tudod partyba invelni mert azt hiszi offline ,akkor freind list és refresh és akkor jó lesz mert online nak fogja írni, én Dodzylla néven játszom jelenleg demóval pvp ket játszogatok aki akar ide ír és felmegyek és játszhatunk :) amint tudom megveszem mert hiányzik pár kártya ami kikeményítene. -
davee16 #319 amugy ha offline-k vagytok vagy van valaki ne tom felveni barátok közé mert én nem látlak hogy fent lennél -
#318 Én igen -
davee16 #317 amugy ti is az overlord-on vagytok ? -
electroshock #316 Tocsek jól mondta, az egy bug. Néha ha töltőképernyőn ragadsz hallod ahogy jön egy whisp vagy csapatba ír valaki, akkor te kint ragadtál valószínüleg :) Néha tényleg sokáig tölt, de sokszor tényleg bejön a szopó bug. Amúgy meg ezeket a javításokat én erősen kétségbe vonom, épp azért kellene mindennel foglalkozniuk, mert új keletü a játék, és reputáció szempontjából sem jó amiket csináltak (például ahogy az oroszokat átbaszták, vagy amikor én sem kaptam meg a hivatalos oldalon vett BF pontjaimat és 2 hét múlva sikerült visszautalniuk a pénzt...). -
#315 Ez nem rossz ötlet.
Én támogatom.
-
donatus13 #314 Kéne csinálni egy bannert ahova kiírjuk mindenki nevét... -
#313 Akit érdekel az én nevem a játékban az hogy Murdeer. -
Pio #312 Ez így logikus, ha belegondolsz, mert egyszerre kell elkezdenie mindenkinek. PVPben ez kifejezetten fontos, de azért PVE-ben sem árt pláne egy olyan mapon ahol esetleg már az elején is zajlanak az események. -
SteelNight #311 4 lapot ?
Érdekes. Itt még nem tartok, de erre kíváncsi leszek.
Ami a 12 térképeket illeti, az a nagy helyzet hogy nagyon sok lehet a betöltési idő, mert egy hibajavítás miatt, amíg nem lép be az összes játékos a térképre, addig a játék kint tart mindenkit. -
#310 jaja ez egy bug :D
amúgy ha betölt akkor is érdekes mert 12játékos között sorsol ki a gép 4 lapot :D szóval 8 nem is kap semmit sem :( :D -
davee16 #309 oksa ha onli leszel felveszlek amugy ez kajak nagyon szar hogy a 12 es pájákra be se lehet lépni mert töltö képernyö marad örökre ... :( legalább is neke csak az volt és nem töltöt be mert fárta játékosokra. -
SteelNight #308 A gold arra való, hogy upgradeld a kártyáidat.
A játékszerverek szoktak szünetelni. Ezek akkor következnek be, amikor upgrade van a szeron, vagy karbantartás. Ez egyenlőre elég sokszor előfordul, mivel új keletű a játék és sokat foglalkoznak a hibajavításokkal és a szerver működésének fixálásával.
A nevem a játékban.: SteelNights -
davee16 #307 amugy a BF pontok mellet még van ien hogy gold ezeket csak ara lehet használni hogy el tudd adni a lapjaid ? venni nem lehet valamit gold bol ?