BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni , nem tudok dönteni milyen fajjal legyek a jatékban jelenleg természet/jég vagyok de ezekkel nem tudok jól kezdeni :S Tudnátok segíteni?
Ui: Az itt vásárolt BFP-ot azonnal megkapom? http://www.direct4drive.com/home.php
A segítségeteket szeretném kérni , nem tudok dönteni milyen fajjal legyek a jatékban jelenleg természet/jég vagyok de ezekkel nem tudok jól kezdeni :S Tudnátok segíteni?
Ui: Az itt vásárolt BFP-ot azonnal megkapom? http://www.direct4drive.com/home.php
ok kössz az infót
hol késik a kieg?
http://www.direct4drive.com/home.php
Én amikor még toltam akkor innen vettem sokat.
Én amikor még toltam akkor innen vettem sokat.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
A sebzésnél a betû azt jelzi, hogy az egység milyen nagyságú egység ellen kap bónusz sebzést. Konkrétan +50%-ot.
Tehát a Giant Wyrm alap támadása 5150, és L méretû egységek ellen 5150*1,5 (7725).
Viszont a Forest Elder is L támadású, tehát itt nem ez a gond. Azzal is tisztában kell lenned, hogy ez a szám azt jelzi, hogy 20mp alatt mennyit sebez összesen az egység. Tehát itt valszeg az egyik nagyobbat sebez, de ritkábban támad, mint a másik.
Tehát a Giant Wyrm alap támadása 5150, és L méretû egységek ellen 5150*1,5 (7725).
Viszont a Forest Elder is L támadású, tehát itt nem ez a gond. Azzal is tisztában kell lenned, hogy ez a szám azt jelzi, hogy 20mp alatt mennyit sebez összesen az egység. Tehát itt valszeg az egyik nagyobbat sebez, de ritkábban támad, mint a másik.
Sziasztok !
Nekem olyan problémám lenne ,hogy nem értem , hogy vannak a játékban a sebzések ! Pl : Forest Elderrel upgrade nélkül 4750-es támadó erõvel miért üttök nagyobbat egy másik mobra mint a Giant Wyrm-el aminek 5150-es támadó ereje van ! Nem értem , hogy a játékban , hogy vannak a támadó erõ típusok ! Pl : jel - > nyíl , mögöte L-betû ! Ezzek mennyire befojásolják a dolgokat ??? pve-re szeretnék egy nagyon jó Nature paklit de nem értem ezeket a dolgokat és ez picit zavar és így nem is igen tudom mit , hogyan pakoljak a pakliba ... Kéne a helpetek !
Nekem olyan problémám lenne ,hogy nem értem , hogy vannak a játékban a sebzések ! Pl : Forest Elderrel upgrade nélkül 4750-es támadó erõvel miért üttök nagyobbat egy másik mobra mint a Giant Wyrm-el aminek 5150-es támadó ereje van ! Nem értem , hogy a játékban , hogy vannak a támadó erõ típusok ! Pl : jel - > nyíl , mögöte L-betû ! Ezzek mennyire befojásolják a dolgokat ??? pve-re szeretnék egy nagyon jó Nature paklit de nem értem ezeket a dolgokat és ez picit zavar és így nem is igen tudom mit , hogyan pakoljak a pakliba ... Kéne a helpetek !
haxored nem b@asztál ki velem xD mire megkérdeztem már tudtam eladni😊 szal no para😊
Köszi ,a ramot a héten megoldom,a dx-t és a driver cserét már próbáltam.xp és win7 alatt is. Ki tudja hátha bejön, nagyon szeretném kipróbálni.
- VGA kártya vagy DX gondnak tûnik. A laptopomnak gyengébb VGA-ja van, de van benne 3Gb RAM és azzal is elég lassú szegény ... ha a DX újratelepítése nem segít akkor talán több RAM-mal kellene megpróbálni (ha van rá lehetõséged). De ez csak találgatás
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Tényleg nem tud segíteni senki, miért nem indul el a game? Playre nyomok és kilép, ha valakinek hasonló gondja volt, és orvosolni tudta,HELP please.
próbáltam kártyákat eladni de nem tudok mivel azt írja hogy nincs teljes körû hozzáférésema játékhoz mert play4free módba nyomom, honnan szerzek cd kulcsot a játékhoz?megkéne vennem v mi fasz?
Új kártyákat csak venni tudsz.
Vásárolhatsz BF pontért vagy a játékban megszerzett aranyért is.
Vásárolhatsz BF pontért vagy a játékban megszerzett aranyért is.
szevasztok! nekem annyi lenne a kérdésem hogy csak akkor kapok új lapokat ha megveszem õket vagy ha vmelyik pályát elvégzem? csakmert azt észrevettem hoigy upgredelni tok pályák után de nekem új lapok is kellenek 😊
HELP! Nagyon testszik a játék,felraktam,leszedte az összes patch-et, regeltem, kiválasztom a szerót, de mikor a play-re kattintok egyszerûen kilép. Tudja valaki hogy lehet orvosolni? 3000+amd-m van ,Gf7300Gt, 1Gb-ram. kérlek segítsetek.
Újabb Battleforge versenyindult! Lehet jelentkezni a verseny topikjában.
Sziasztok !!
Bf pontokat vennék nagy tételben viszonylag olcsón !! Ha valakit érdekel írjon privátot !
Bf pontokat vennék nagy tételben viszonylag olcsón !! Ha valakit érdekel írjon privátot !
mohito: A játéknak van egy szabad helyigénye a futtatáshoz. Ezt mindig a C:\ meghajtón keresi. Ha elindítod a játékot és nincs szabad helyed a C:\-n akkor már a login ablaknál kidob. Nem tudom mennyi kell neki mert engem van hogy kidob ha csak 2,5 GB-om van de néha 5-nél is. Természetesen ez azért van mert más programoknak is kell a hely. Amikor újrarakod a játékot meg még nagyobb a baj. Hisz kell alapból a futtatáshoz a hely... plusz amit le kíván tölteni csomagot annak a duplája...
Szóval néz körül a c:\-n, lomtár ürít... mindel fölös program kikapcs...
Szóval néz körül a c:\-n, lomtár ürít... mindel fölös program kikapcs...
ezt nem értem, ma kb fél órára megint jó volt, be tudtam lépni, stbstb...
ezek meleltt, amikor a battleforge nemjó, akkor a Battlefield heroes sem, de amint az egyik jo, ugy a másikis... vagyis, akkor mivel lehet a gond?
ezek meleltt, amikor a battleforge nemjó, akkor a Battlefield heroes sem, de amint az egyik jo, ugy a másikis... vagyis, akkor mivel lehet a gond?
Üdv!
kellene egy kis segítség, mivel nem találom meg rendesen a játék fórumán...
Szóval: indítom battleforge.exe-vel... és, épphogy megjelenik a login képernyõ, be sem tudok írni semmit, máris kilép... tudna valaki segíteni a gondomon?
-azóta megpróbáltam mindent, letöröltem, mikor ujraraktam, még le sem patchelte-azaz nem töltötte le a valós játékot, már így is ezt játsza, hogy rögtön kilép. azaz most még patchelnem is kéne...ha tudnám egyáltalán, de így nem lehet :S
szo-szo, segítség! /egyébként tegnap este még tudtam vele játszani, azaz patchelés után kapásból játszottam, de csak 1x,. vagyis, patchelés után nem indítottam el töbször .exe-vel.
kellene egy kis segítség, mivel nem találom meg rendesen a játék fórumán...
Szóval: indítom battleforge.exe-vel... és, épphogy megjelenik a login képernyõ, be sem tudok írni semmit, máris kilép... tudna valaki segíteni a gondomon?
-azóta megpróbáltam mindent, letöröltem, mikor ujraraktam, még le sem patchelte-azaz nem töltötte le a valós játékot, már így is ezt játsza, hogy rögtön kilép. azaz most még patchelnem is kéne...ha tudnám egyáltalán, de így nem lehet :S
szo-szo, segítség! /egyébként tegnap este még tudtam vele játszani, azaz patchelés után kapásból játszottam, de csak 1x,. vagyis, patchelés után nem indítottam el töbször .exe-vel.
<#szomoru1>#szomoru1>
Van card id generator?<#zavart1>#zavart1>
üdv
félórája léptem ki most visszakarok lépni és 2.5 gb frissítést ír ez mi? másnak is?
félórája léptem ki most visszakarok lépni és 2.5 gb frissítést ír ez mi? másnak is?
OK. Már megvan... 😊
Miért csökkent a razor ára? 😊
Ha itt visszaolvasol, le van írva a lényeg.
sziasztok..valaki segíthetne nekem..
Nem igazán értem a mai patchbe került új dolgok nagyrészét.
Nagy kérés lenne valaki leforditaná nekem nagy vonalakban?
Elsõsorban az a barát meghívásos dolog érdekelne ami után Tokenek járnak.
Köszönöm
Nem igazán értem a mai patchbe került új dolgok nagyrészét.
Nagy kérés lenne valaki leforditaná nekem nagy vonalakban?
Elsõsorban az a barát meghívásos dolog érdekelne ami után Tokenek járnak.
Köszönöm
Nem nem lesz az attól csillagos hogy PROMO amit jó drágán vehetsz és kb semmi értelme
Hi all. Ha egy lapot full upgradera nyomok akkor csillagos lesz? pl a firedancer.
Továbbra is van még eladó 4ezer BFP pontom ha valakit érdekel.
Jelenleg Kártya formában van de ha BFP kell akkor el adom es ugy is oké.
Jelenleg Kártya formában van de ha BFP kell akkor el adom es ugy is oké.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
hali.ventrilo 2.1.4-es verzió van fent és nem tudok csatlakozni a magyar szeróhoz, pedig mindent beírtam. help pls
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Eladó BFP 1,4-es szorzóval + ajándék arannyal:
1. 1000 BFP + 500 Gold - 1400 HUF
2. 1000 BFP + 500 Gold - 1400 HUF
3. 1000 BFP + 500 Gold - 1400 HUF
Odaadom egyben is 1,25 szorzóval tehát 3000 BFP + 1500 Gold - 3750 HUF
1. 1000 BFP + 500 Gold - 1400 HUF
2. 1000 BFP + 500 Gold - 1400 HUF
3. 1000 BFP + 500 Gold - 1400 HUF
Odaadom egyben is 1,25 szorzóval tehát 3000 BFP + 1500 Gold - 3750 HUF
Közben eladtam a Frost és a Shadow sort... A maradékért lehet érdeklõdni:
Fire Twinlight sor 4000 HUF
Nature Twinlight sor 8500 HUF
Természetesen alkudni lehet...
Fire Twinlight sor 4000 HUF
Nature Twinlight sor 8500 HUF
Természetesen alkudni lehet...
Eladó egy teljes Twinlight sor... 200 kártya (minden lapból 1-1 darab)... Mai árfolyamon a Marketplacbe 16500 BFP-ért lehetett legolcsóbban beszerezni a lapokat... én 22000-ért adom az egészet... Természetesen alkudni lehet 😊
Várom az ajánlatokat...
Várom az ajánlatokat...
Eladó 7-8ezer értékû BattleforgePont vagy egy acc amin van pár upgrade de inkább a lapok enlightment deck(egy két charge-al) +egy frost deck nagyon kevés charge mind2 PVE-re vannak enlightment deckel konkrétan az összes PVE map még experten is lejátszható ha ügyes vagy akár solozva is!
Érdeklõdni nálam írj privátot<#eplus2>#eplus2>
Érdeklõdni nálam írj privátot<#eplus2>#eplus2>
HAIL!
Én a Guruhoz kaptam a gamet és az lenne a kérdésem hogy:az ID az mi?
Tudom,tudom elég ciki de én nem naon tudtam kitalálni.
És hol tudom megnézni az ID-met?
Én a Guruhoz kaptam a gamet és az lenne a kérdésem hogy:az ID az mi?
Tudom,tudom elég ciki de én nem naon tudtam kitalálni.
És hol tudom megnézni az ID-met?
Attól függetlenül kitûnõ kezdeményezés....
Gondoltam, hogy nem a legeslegelsõ bajnokságot rendezem, de az általam rendezettek közül az elsõ.
Ez érdekes kiírás kezdõknek tökéletes... Remélem nem lesz pár elvetemült profi aki rámegy, hogy ehozza a lapokat...
Azért valami hibázik a kiírásban... "Meghirdetem az elsõ Battleforge versenyt"
Tudtommal az elsõt fél éve én rendeztem.... 😊
Azért valami hibázik a kiírásban... "Meghirdetem az elsõ Battleforge versenyt"
Tudtommal az elsõt fél éve én rendeztem.... 😊
szia!
állítani nem lehet rajta....de a rendszer lehetõség szerint összesorsolásnál figyelembe veszi a felhasználó rankját, ellenben nem nézi milyen lapjai vannak.
állítani nem lehet rajta....de a rendszer lehetõség szerint összesorsolásnál figyelembe veszi a felhasználó rankját, ellenben nem nézi milyen lapjai vannak.
Sziasztok!
Tetszik a játék nagyon, csak olyan problémám van vele, hogy amikor PvPben játszom, mindig sokkal magasabb szintû játékosokkal sikerül csak játszani, s mivel jobb lapjaik vannak rendszeresen kiporolnak .<#szomoru1>#szomoru1>
Nem lehet vajon beállítani, hogy csak a velem azonos szinten lévõ játékosokkal hozzon össze a server, vagy csak azokat a gamekat mutassa, ahol ilyen játékosok játszanak?
------------------------------------------------------------------------
Más: eddig nem igazán játszottam kártyás pc játékokkal, de a Battleforge rákapatott, kezd megtetszeni ez a stílus!
Tudnátok más pc-n játszható kártyajátékot is ajánlani?<#smile>#smile>
Tetszik a játék nagyon, csak olyan problémám van vele, hogy amikor PvPben játszom, mindig sokkal magasabb szintû játékosokkal sikerül csak játszani, s mivel jobb lapjaik vannak rendszeresen kiporolnak .<#szomoru1>#szomoru1>
Nem lehet vajon beállítani, hogy csak a velem azonos szinten lévõ játékosokkal hozzon össze a server, vagy csak azokat a gamekat mutassa, ahol ilyen játékosok játszanak?
------------------------------------------------------------------------
Más: eddig nem igazán játszottam kártyás pc játékokkal, de a Battleforge rákapatott, kezd megtetszeni ez a stílus!
Tudnátok más pc-n játszható kártyajátékot is ajánlani?<#smile>#smile>