20
-
#20 Te szerencsétlen... az ESET hivatalos viszonteladói vagyunk, így egy eladott gépen a legtöbb esetben ESET Smart Security vagy NOD 32 van. Onnantól a user dolga, hogy merre jár.
Ha egy kicsit is kompetens lennél a témában tudnád, hogy az XP Antivirus 2008 a usernek feajánlja a keresést/letöltést és máris megfertőzödött ezzel a metódussal.
Szállj magadba pöttyet és vegyél vissza az arcodból. -
#19 Nem, akkor te egy szaros kis tolvaj vagy... -
#18 Hogy nehogy ágybavizelj az oldaltól való félelmedben, leírom, mi áll ott:
"Unregister XP Antivirus 2008 DLL Files:
(Learn how to do this)
shlwapi.dll
wininet.dll
Stop XP Antivirus 2008 Processes:
(Learn how to do this)
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
xpa.exe
xpa2008.exe
Find and Delete these XP Antivirus 2008:
(Learn how to do this)
xpa.exe
xpa2008.exe
XPAntivirus.exe
XPAntivirusUpdate.exe
shlwapi.dll
wininet.dll
XP antivirus
XPAntivirus.lnk
Uninstall XPAntivirus.lnk
XPAntivirus on the Web.lnk
XPAntivirus.url
XP Antivirus 2008.lnk
Uninstall XP Antivirus 2008.lnk
Remove XP Antivirus 2008 Registry Values:
(Learn how to do this)
HKEY_USERS\Software\XP antivirus"
A "learn how to do this" nél részletesen leírja, hogy hogyan kell megtenni a lépést...
Ha Nektek vérprofiknak nem is, másnak remélem segítség.
Üdv. -
#17 Bocs, hogy segíteni akartam, okostojások. Nem kell letölteni semmit, csak olvasni...ehh... -
#16 ha_10_trillard_dollart_fizetsz_akkor_is_lame_loser_maracc.hu/a_legtutibb_virusirto_ide_kattincs_olcso.exe -
#15 Super-Anti-anti-Spyware-Remover...Destroyer..etc:)).exe
Aki hüe... hajjon + !
-
#14 Itt egy leírás a manuális eltávolításról:
XP Antivirus 2008 eltávolítás -
TeDDyRuSh #13 Ha ez reklámnak számít, akkor Avastot használok, lecserélve a Nod32-t. Amennyire jó volt régen nálam a NOD, annyira befürödtem vele később. Még elő is fizettem 2006-ban rá. Ami annyira hasznosnak bizonyult, hogy azonnali telefonos segítséget kaptam, ha valami gáz volt a gépemen. De az elmult 1-2 évben szerintem nem bírták az iramot, rájukszakadt a siker és elúsztak.
Avast a tuti nálam! -
#12 Mindketten egyformák vagytok! Egyikőtök sem hoz fel reális érvelést, miért jó a nod vagy miért rossz. Csak szidjátok egymást, hogy nem jó, ahelyett, hogy tájékoztatnátok a laikus olvasókat arról, mit és MIÉRT gondoljátok azt, amit gondoltok...
Sztem időközönként jobb lecserélni a vírusirtót, csak a biztonság kedvéért, mert mindegyiknél vannak hiányosságok, és a hatékonyság is más-más egyeseknél. A hivatalos teszteket sem kéne 100 %-ig venni, mert azok is reklámok lehetnek, csak hogy meggyőzzenek embereket arról, hogy azokat vásárolják. -
#11 Fatal user error. Az ilyen emberek kezébe nem, hogy internet-hozzáférést de számítógépet se adnék. -
#10 Az, hogy ti teljesen hülyék vagytok az internethez és a gép tulajdonosai is, nem az ESET hibája. Javaslom, hogy foglalkozzatok inkább kosárfonással és a vírusirtást illetve a biztonsági beállításokat hagyjátok meg a hozzáértőknek. -
#9 De kurvára kihasználod a géped, a legtöbb ember ennél 100-szor több honlapot néz meg és 100-szor több programot futtat. A legális nem legális összefüggéseid meg szánalmasak. Ha én a campusos xp-met, egyetem után is használom akkor ki vagyok téve a veszélynek? A te gondolatmeneted szerint igen mert az már nem legális. Inkább maradtál volna kussban. -
#8 hát én sose használtam nod32-t, se pedig más eset programot, de nem is futottam össze ezzel a szarsággal halleluja. -
#7 > Néha perverzióból lefuttatok valamit, eddig még soha semmit nem talált egyik program sem.
Ez jo, de pl. rootkitet igy nem fog megtalani. Ha biztos akarsz lenni vedd ki a vinyot es egy masik gepben futtasd le rajta vegig.
> Mi a trükk? Legál XP, 99% legál játékok, index, origo, webmail szigorúan, sg, ebay. Ennyi.
Nekem olcsobb trukkjeim vannak idehaza:
- biztonsagi ertesitoket napi szinten figyelemmel kiserem
- szigoruan korlatozott userkent dolgozok
- alternativ bongeszo (firefox) + adblock plus + pop-up block, IE alapbol tiltott
- illegal w2k3, naprakeszen frissen tartva
- illegal jatekok
- nem nyitok meg baromsagokat vagy amirol nem tudom, hogy mi az
- Debian-os proxy cache (squid) es szigoru csomagszuro szabalyok (ez a kozeljovoben FreeBSD-re migralodik) -
#6 Én meg semmit az otthoni gépen ^^
Néha perverzióból lefuttatok valamit, eddig még soha semmit nem talált egyik program sem.
Mi a trükk? Legál XP, 99% legál játékok, index, origo, webmail szigorúan, sg, ebay. Ennyi. -
varsam18 #5 Én Kaspersky Internet Security-t használok már évek óta, soha nem volt vele gond. Gépet talán ha félévente telepítek újra, de ez windows-nál normális, sőt még sok is :) -
#4 format /c ! XD
Am. sztem a NoD32 xart se ér! Rengetek ismerősömnél voltam gépet csinálni és akinél ez a xar volt ott tuti h. volt vmi a háttérben is! Sajnos sok embert megtéveszt a rengetek hirdetés és stb! Pedig csak pénz! -
frederick01 #3 Hogyan sikerült leirtanod? -
#2 Pont az ESET pofázik??? Szánalom! Meg se szólaljanak!
A cégünk official viszonteladója(!) az Eset termékeknek, ennélfogva elég nagy volt a bizalom. Augusztus, szeptemberben kb. 2 héten keresztül az Esetnek hála éjjel-nappal a partnereknél vírust irtottunk és az esetek 90%-ben pont az említett rohadék trójait. Fent volt a Smart Security mindenhol és SEMMIT sem ért!
A következő programok totálisan hasztalanok voltak:
-Nod 32 antivirus
-Eset Smart Security
-Spybot Search and Destroy
-AVG 8.0
-Antimalware
A Spydoctor ért valamit, de az is csak "nagyjából" végzett a problémával.
Gyakorlatilag mindenhol adatmentést és teljes újratelepítést /programok, driverek, hálózat etc./ volt csak értelme eszközölni, ugyanis a vírusirtás folyamata már 2.5-3. óra után értelmetlen, ugyanis annyi idő alatt a új rendszer építhető fel, még akkor is ha nagyon sok program volt előtt.
Köszönjük Emese... izé, Eset! -
torcipepe #1 pont tegnap is irtottam egy ilyet egy laptopról, szerencsére most az enyhébb verzió volt, ami nem tiltott le minden rendszerműveletet. augusztus óta már fél tucatszor találkoztam ilyennel, jó hogy az ESET is észrevette már végre