15
  • angyom
    Mindenki azt hiszi, hogy a világ az övé! De multkor kopogtattak...és nem a mikulás volt az!
  • AzUs

viva la torrent
  • Griphons
    Tetszik a fickó, jó arc. Végre felismerte valaki, hogy ki az igazi bűnöző! :)
  • Radi
    Nesson bácsi hirtelen szerzett magának több millió barátot
  • vajon kiki
    torrent. torrent, és torrent.. emelett titkosítás, titkosítás és titkosítás !
  • Praetor
    A poén az egészben, hogy az érvelése helyes...
  • Reggaester
    KEEP IT REAL! RIPSECT! ^^
  • balee66
    Jómunkásember.
  • Pares
    Jah, és Éljen Charles Nesson!
  • Pares
    Ez most komoly? Mert ha igen, akkor kb. 1 héten belül képes vagyok csinálni nekik pár trillió dollár kárt... muhahaha... Komolyra forditva a szót: KAPJÁTOK BE A DICKEMET! Nem igaz, hogy az mellett a rengeteg bevétel mellett még szükségük van minden egyes fillérre... Igaz, akinek sok a pénze, az még többet akar. Persze mindennek a levét a szegény ember issza meg. Torrent for ever...
  • Gerygrey
    mai hír...

A magáncélú letöltést is büntetné az új szerzői jogi törvény

| 2008. október 30., csütörtök 16:43

Az igazságügyi minisztérium úgy módosítaná a szerzői jogi törvényt, hogy a magáncélú másolás és letöltés is törvénysértővé válik. A szerzői jogvédő szervezetek szerint nem ők találták ki az új szabályt, ami bűnözőt csinálna az internetezők nagy részéből.
  • lpmaskmancick
    fuck RIAA. respect Charles Nesson. fájlcserélés 4ever. :D
  • Solten
    Prof. Charles Nesson egy haladó gondolkodású ember, max. respect... :) A hozzá hasonlók viszik előre a világot.
  • Pares
    "...ez télleg csak arra van, hogy elriasszák a népet."
    Kiegészitem:
    Nameg arra hogy pár emberből meggazdagodjon vki/vkik...
  • Pares
    Teljesen igaza van! Ilyen brutálisan irrelális összeget kiszabni 7 zeneszám miatt. Hát nem is tudom, ez télleg csak arra van, hogy elriasszák a népet.

Húzz el innen RIAA!