15
-
angyom #15 Mindenki azt hiszi, hogy a világ az övé! De multkor kopogtattak...és nem a mikulás volt az! -
AzUs #14
viva la torrent -
#13 Tetszik a fickó, jó arc. Végre felismerte valaki, hogy ki az igazi bűnöző! :) -
Radi #12 Nesson bácsi hirtelen szerzett magának több millió barátot -
#11 torrent. torrent, és torrent.. emelett titkosítás, titkosítás és titkosítás ! -
Praetor #10 A poén az egészben, hogy az érvelése helyes... -
Reggaester #9 KEEP IT REAL! RIPSECT! ^^ -
balee66 #8 Jómunkásember. -
Pares #7 Jah, és Éljen Charles Nesson! -
Pares #6 Ez most komoly? Mert ha igen, akkor kb. 1 héten belül képes vagyok csinálni nekik pár trillió dollár kárt... muhahaha... Komolyra forditva a szót: KAPJÁTOK BE A DICKEMET! Nem igaz, hogy az mellett a rengeteg bevétel mellett még szükségük van minden egyes fillérre... Igaz, akinek sok a pénze, az még többet akar. Persze mindennek a levét a szegény ember issza meg. Torrent for ever... -
#5 mai hír...
A magáncélú letöltést is büntetné az új szerzői jogi törvény
| 2008. október 30., csütörtök 16:43
Az igazságügyi minisztérium úgy módosítaná a szerzői jogi törvényt, hogy a magáncélú másolás és letöltés is törvénysértővé válik. A szerzői jogvédő szervezetek szerint nem ők találták ki az új szabályt, ami bűnözőt csinálna az internetezők nagy részéből. -
#4 fuck RIAA. respect Charles Nesson. fájlcserélés 4ever. :D -
#3 Prof. Charles Nesson egy haladó gondolkodású ember, max. respect... :) A hozzá hasonlók viszik előre a világot. -
Pares #2 "...ez télleg csak arra van, hogy elriasszák a népet."
Kiegészitem:
Nameg arra hogy pár emberből meggazdagodjon vki/vkik... -
Pares #1 Teljesen igaza van! Ilyen brutálisan irrelális összeget kiszabni 7 zeneszám miatt. Hát nem is tudom, ez télleg csak arra van, hogy elriasszák a népet.
Húzz el innen RIAA!