24
  • Picizöldfül
    mi ez a szutyok zene az oldalon? esküszöm idegesít
  • m minnifield
    "nekem nem jött be az ördögüző bár az eredetit enm láttam"

ÉV KOMMENTJE

amúgy az örvénytől én anno kisgyerekként iszonyatosan fostam, csak a paplan alól mertem nézni... ha valakinek rémlik, talán így beugrik:főcím
    mostanában nekem az "ils" című francia film tett be, jó kis sötétben ijesztgetős, nyomasztó film...
  • Wolfi24

Fura, mert ha jól tudom, az Ördögűzőt nem dolgozták fel. Született neki egy harmadnyenge második, egy kicsivel jobb harmadik, majd egy negyedik ami az első rész előzményeit meséli el. Ráadásul a negyedik részből kétféle verzió van, mert a producereknek nem tetszett az ami elkészült ezért újraforgatták. Így született meg az Ördögüző 4 : A kezdet és az Ördögüző: Dominium. Szóval feldolgozás nincs. A legelső rész a favorit. Lehetetlen újraforgatni.
  • Hesztia

Szerinted ezek után van, aki továbbolvassa a kommentedet?:P
  • Wolfi24
    Imádom a horrorfilmeket, gyűjtöm őket. Részben egyetértek, de tényleg mit keres ott a Saw? Ütős vége van, de semmi több. Én szívem szerint simán oda raktam volna jó pár régi alkotást is. The Haunting (A ház hide szíve, amit sajna feldolgoztak 1999-ben és Az átok néven futott) is ott lenne a helye. A Péntek 13-mat én nem raknám oda, mert én anno 6 évesen sem ijjedtem meg tőle.
  • IMYke2.0.0.0
    Psycho is rettentő durva anyag! Normális egyetemeken kötelező is esztéta szakon.

Örvény viszont kimaradt - vagy legalábbis nem emlékszem ilyesmi című filmre - az életemből.
  • IMYke2.0.0.0
    Az első három helyezettel egyet kell értsek.
    "Exorcist" - a rendezői változat [a valódi elképzelés] még most is üt.
    A "The Shining"-tól még most, idősebb fejjel is meg-megijedek néha. Amit Jack Nicholson előad benne totális művészet!
    Az "Alien"-t is jó helyre pozícionálták - bár, én elfogult vagyok vele kapcsolatban.
    A "The Thing" nekem is hiányzik.

A "The Silence of the Lambs" mi a kukit keress itt?
    "Saw"... röhögnöm kell.
  • nessboth
    Apropó: Örvény sorozatra emlékszik valaki?!
  • nessboth
    és az eredeti Psycho?!
  • isthun
    Anno tényleg belehetett sz*rni a régi horrorfilmeken,mai szemmel már persze kevés az időtálló darab!De A Dolog(A Valami),a Cápa,Az Ördögűző ma is jó filmek!
  • Hellsing47
    vicces vagy hogy nem jött be neked az ördögűző holott még nem is láttad :)
  • roliika
    A másvilág nagyon jó film! Nincs benne semmi durva dolog, de nagyon érdekes, és néha rémisztő! Kör feeling.
  • Pesta76
    Hát nem a "nevenincset"!
  • nessboth
    knightbali! Tökéletesen egyetértek, sőt talán még a LÉGY is bekerülhetne, esetleg Indiana Jones és a végzet temploma (utóbbi csak poén:P)
  • Aldo Moro
    Még jó, hogy nem valamelyik japán rimék.
  • knightbali
    Hali.

Te melyik Ragyogást láttad? A Kubrick mesterművet, vagy azt a TV-s "nevenincs" bélsárt?
  • Vardar
    Csak az Alien 1-et láttam ezek közül.:D Nekem az tetszett-
  • kukacS3K
    a bárányok hallgatnak miért horror? már rég láttam de úgy emlékszem nem az ijesztgetésre volt kihegyezve
  • Pesta76
    Szerintem is az Ördögűző a legdurvább horror!! Én pár éve vettem meg a rendezői változatot és valami frenetikus volt!! A Ragyogás szerintem annyira nem durva viszont az Alien részeket nagyon kedvelem sőt olvastam mindet könyvbe és képregénybe is. A Halloween annyira nem jó film. Én a Fűrészt nem tettem volna be ezek a filmek közé viszont a Rémálom az Elm utcában oda való! A Bárányok hallgatnak viszont nagyon jó. Diablo1336 veled egyetértek oda kellett volna még a Hannibál is. Kár hogy nem szavaszták be a Péntek 13-at. De a 1922-es Nosferatu még mindig nagyon nagy klasszikus!
  • kanesoban
    Nekem ez a kedvenc horrorfilmem (ingyen letölthető):

http://noescape.rateofinjury.com/downloads.htm
  • Cekrény
    diablo1336, itt megtalálod az összes rémálom filmet meg péntek 13 filmeket is-
    ceki.gportal.hu
    Jó töltögetést:)
  • diablo1336
    nekem nem jött be az ördögüző bár az eredetit enm láttam csak a feldolgozásokat de azok sztem elég gagyik lettek. A 2. helyezetről fogalmam sincs milyen mű. Az Alien az tetszett jó film volt, a Fűrész az nem téma nekem a No.1,a bárányok hallgatnak is tetszett ,de nekem a Hannibál egy fokkal jobban de megérdemelt a hely mindenképp. Halloween is elmegy,ami régiekből tetszett az a Wes Craven féle Nighmare on Elm street. Lehet azért mert kiskoromban ettől a filmtől tényleg befostam.Kisgyerekeknek nem ajánlott főleg ha vkinek olyan bátya van mint nekem :D Nem mertem wc-re se menni csak ha anyám felkapcsolta a villanyt :D. A másik ami még nagyon tetszett az Péntek 13. És a freddy vs jason is bejött nekem. Amuyg a Rémálom az elmutcábannal kapcsolatos,ha vkinek meg lenne magyarul az összes rész vagy angolul magyar felirattal annak nagyon örülnék.:D
  • Kemuri
    Nálam az Ómen 1-2 meg a Carpenter féle Köd szerepel az élen.
  • knightbali
    Én személy szerint a Fűrész helyett inkább a Rosemary gyermekét vagy a Thinget raktam volna be.