Okostelefonból WLAN-router

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
mondjuk errõl a walking hotspot-ról is minimum hónapokkal ezelõtt hallottam (volt az talán már fél éve is), szóval nemtom, hogy ez most valami új verziója, vagy mi ebben az egészben az újdonság úgy egyáltalán..

A Joiku csak Samsung és Nokia mobilokkal mûködik.

Kara kánként folytatom tanításom.

Arra meg ott a JoikuSpot, mint már a legelején említették.
Nagyon spanyolviasz szag van.
zola2000
Meg aztán ha pl egy konzollal szeretném megosztani a netet, a wii, a ds, és a psp csak wifin megy.

A

5c0rp330n
mondjuk bt-os netmegosztásnál maga a bt könnyen lehet a szûk keresztmetszet (fõleg 2.0 elõtti bt-ok esetében), ezenkívül a hatótáv sem az igazi ott.

zola2000
akármilyen telefonon, ami támogatja a javat, lehet netezni opera minivel. azért legalább -szerintem- 128x128 felbontás, és gprs kapcsolat kell hozzá, legalábbis nokia 3410-en elég használhatatlan volt, de nokia 6020on már jó. Mondjuk most nokia 6600am van.

A

akinek van Windows Mobile-t használó telefonja, az azon is tud netezni. legalábbis az újakon, amik már támogatják a 3G-t, mert az enyém pl nem <#help>

"Ehhez azonban szükség van a két eszköz kábellel való összekötésére"? Hülyék ezek? <#idiota>

Symbianos telefonokkal Bluetoothon keresztül is simán ki lehet csatlakozni a netre. Tegnap is használtam vonaton...
THX! 😊

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)

5c0rp330n
Esetleg adnál az ingyenes verzióhoz egy linket pls. 😊 Köszi.

Abu Dhabi, muhalaba Dabi, nem érdekel, csak tolja a dezső milliárdokat az AMD-be. :)

Gerygrey
Akinek van pénze évente új telóra, annak nem egy 25 dolláros szoftver fog nagy gondot okozni, akinek mégis az majd lewarezolja valahonnan.
vajon kiki
mi ezen a rúter ? ez egy sima modem funkció amit a 6 éves motorola c650 is tud usb kábellal..

az lenne az okosság ha nem a telefon 3g elõfizetését hanem a saját otthoni netemet tudnám vele átlökni egy másik gépre.. az lenne a router , funkció.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

5c0rp330n
létezik ilyesmi már egy éve kb, a JoikuSpot egyébként szerintem profibb megoldás, és az alapváltozata teljesen ingyenes is, sztem nincs benne ilyen 2 megabites korlát sem..

Sir Quno Jedi
He? Aki évente cseréli a telóját (vagy gyakrabban), az mindig vegye meg újra??!??

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3